Egg og Bacon Muffins

- Egg og bacon muffins, med hjemmebakte havregrynrundstykker -

Egg og bacon er alltid helt fantastisk godt, spesielt i helgene hvor man har ekstra god tid rundt frokostbordet. I dag tenkte jeg å tipse dere om en ny vri på nettopp egg og bacon, for dette er helt fantastisk å lage som frokostmuffins! Alt du trenger å gjøre er å dele en baconskive i to, før du legger den i kryss over en muffinsform. Så pisker du sammen egg og ost, som du fyller opp i bacon-muffinsformene. Sett dem i ovnen på 200 grader, og la de steke i cirka 10 minutter. Disse muffinsene er himmelske, og enda bedre hvis du serverer de med ferske rundstykker ved siden av. En skikkelig digg søndagsfrokost

10 kommentarer

Cecilia Catharina

02.02.2015 kl.21:25

Så utrolig godt det ser ut! :D

Heidi

02.02.2015 kl.23:13

Hei! Det så godt ut! Lurte bare på om hvor du har kjøpt det bilde fra som jeg ser i bakrunnen "the coffee guide".

Kristina Andersen

03.02.2015 kl.07:56

Heidi: Mamma sitt, er ikke sikker :/

Ida

03.02.2015 kl.11:05

Heidi: Det er fra sealoe.se :)

Mari

03.02.2015 kl.12:24

Det så godt ut! Det skal jeg lage på morsdagen til mamma :-)

men skal baconet stekes først?

Kristina Andersen

03.02.2015 kl.12:45

Mari: Du kan gjerne steke baconet først i noen minutter hvis du vil det, i ovnen altså :) Men det er ikke et must.

Emilie

03.02.2015 kl.12:53

Hvor er koppen fra? Den var supersøt :)

Caroline

04.02.2015 kl.17:22

Jeg prøvde oppskriften på rundstykkene for noen dager siden, og herlighet så gode de ble! Soleklar favoritt, har laget de hver dag siden :) Tusen takk for oppskriftene, og ikke minst - takk for en inspirerende blogg. Du er flott!

Hannah

05.02.2015 kl.16:23

Hvor er koppen fra? :D

Ingrid

06.02.2015 kl.18:55

Hvor er lysestakene fra?:)

Skriv en ny kommentar

hits