I did not wake up like thiszara skjorte, skjørt og sko - givenchy antigona veske - daniel wellington klokke


Når været herjer som verst utendørs, er jeg glad jeg har noen antrekksbilder fra forrige uke som jeg ikke har vist enda :-) Det er jo umulig å knipse bilder i denne ekstreme snøstormen som pågår! Hvordan har dagen deres vært så langt, fininger? I dag har jeg bare hatt hjemmekontor, og en velfortjent pause med en lang joggetur i skogen. Jeg vet ikke helt hvor smart jeg følte meg der jeg jogget rundt i alt for tung snø, men det var i det minste skikkelig forfriskende og deilig. Fy fader så tungt, jeg tror nok mildt sagt det var en grunn til at jeg var helt alene i løypene denne onsdagen.. Haha! Når jeg kom hjem så jeg ut som en druknet katt, jeg var klissvåt fra topp til tå - så da var det rett inn i en varm dusj! Nå skal jeg straks smelle igjen dataen og komme meg avgårde, jeg skal hente Mommo og så skal vi videre på middag til mine foreldre

8 kommentarer

Cecilia Catharina

21.01.2015 kl.15:35

Så utrolig kult antrekk! :D

Ingvild

21.01.2015 kl.16:11

Utrolig classy og fint antrekk!! Du er flott :) Ha en god kveld!

Kristin

21.01.2015 kl.17:51

Jeg ettersøker flere oppskrifter!!! :O:O:O

Kristina Andersen

21.01.2015 kl.19:29

Ingvild: Tusen takk! Ha en fin kveld du også :)

Yvonne

21.01.2015 kl.20:53

Du ser smashing ut, Kristina! :-) Ha en fiin onsdagskveld!

Anja

21.01.2015 kl.22:51

Sporty og flinke deg. Du inspirerer. Håper du også har det bra og blir selv inspirert av bloggingen din. Av og til skulle jeg ønske jeg ønske kunne ha slike dager som du. Tenkt så deilig å styre hverdagene sine helt selv...hehe!!

Jeg vant en treningsdagbok fra gopluss.no, hurra så i kveld har jeg fått så mye trenings inspirasjon. Bladd igjennom mange det nye shape up blader og lest artikler. Da kom sannelig bladet du var med i. Herlig. Skal prøve det styrke programmet neste styrke økt. Du anbefaler det ennå?'!!

Men merker at jeg er litt redd for å bite over for mye. Er jo vant med å trene 4 ganger i uken, men allikevel. Jeg vil satse mer på fettforbrenning og drikke sunne og rene sports drikker og mat.

Lurer på hvordan det skal gå, men igjen, kanskje det gjelder å sette opp en realistisk plan og se hva som skjer.

God kveld til deg. Håper du koste deg.Klem fra meg til deg, hilsen Anja

Christine

22.01.2015 kl.10:37

Vakre Kristina!

Vet du hva, du hadde klipt skikkelig å klippe en litt lang bob :o

Ha en fin dag <3

Cathrine Lyster

23.01.2015 kl.12:04

Fin du er!

Skriv en ny kommentar

hits