Wulff & Andersen take Dubai

I år skal jeg tilbringe påsken i DUBAI! Herregud som jeg gleder meg! Jeg og Ida stikker avgårde den 23 mars og kommer tilbake i begynnelsen av April. Jeg ser så frem til nye eventyr med Wulffen min at jeg nesten flyr i taket! Er det noen av dere som er godt kjent i Dubai, og har noen tips til hva vi må få med oss mens vi er der? Det er kun flybillettene som er i boks, med andre ord blir vi veldig glade for både hotelltips og andre ting dere måtte ha på hjertet :-) Jeg har alltid hatt lyst til å få oppleve Dubai, så at det nå skjer nå om ikke så alt for lang tid er jo helt fantastisk!

- Going to Dubai with one of my best friends in a few weeks. I cant wait! -


I år har jeg dessverre måtte avlyse to store reiser jeg skulle vært på i forbindelse med jobb og et stort prosjekt jeg er involvert i, det har vært så utrolig kjipt å innse at psyken min ikke er der jeg ønsker enda. Forrige år var som dere vet utrolig krevende for meg, og det har tatt ekstremt lang tid å reise seg på beina igjen. Det er så trist å måtte skuffe folk jeg bryr meg om, samarbeidspartnere som betyr så mye for meg og avlyse prosjekter jeg egentlig har gledet meg så til. Men det å reise på krevende jobbreiser akkurat nå er ikke noe jeg klarer, da jeg er ekstremt avhengig av å ha venner/familie rundt meg nå og ha de som en trygghet. Bare en jobbreise til Oslo uten å ha med meg noen kjente gjør meg stresset, så derfor har jeg vært tvunget til å sette helsa først på ubestemt tid. Nå kjenner jeg virkelig at det skal bli godt med en ferie, uten å føle presset til å prestere eller levere. Bare kose meg med Ida, og gjøre akkurat hva jeg vil - uten å tenke jobb. Jeg gleder meg

32 kommentarer

Silje V.R

21.01.2015 kl.07:44

Dere burde jo besøke Inger Larsen (ingerindubai) på SHP og ta ei treningsøkt, eller to der😄😄

Ida Bakke

21.01.2015 kl.08:19

Hei!

Da jeg var i Dubai sist gang bodde vi på et hotel i Al Barsha som het Hotel Cosmopolitan. Det lå en halvtimes kjørerur fra flyplassen, og en liten gåtur unna metroen, Emirates Mall og stranda. Suuuperfint! Anbefales.

Ellers må dere jo på Emirates Mall og Dubai Mall. Og en tur opp i Burj Khalifa. Kanskje en dag på wild wadi waterpark og? :D I hvert fall ut på palmen!

Stine Malene

21.01.2015 kl.09:15

Så utrolig gøy ☺️ var der i 2008, å da var vi på sånn bilkjøring (ørkensafari).

Det var kjempe morro, men litt skummelt. De kjører jo som villbasser 😝 men er gøy å ha prøvd det vertfall ☺️

Ønsker dere vertfall en fantastisk fin tur🌴😘💫

21.01.2015 kl.09:38

Vill bare informere om at det er 25 års aldersgrense på alkohol i dubai, og du må være over 25 for å dra på kino bla. Så dere burde se på turistalternativer der i hvertfall alkohol ikke er involvert :)

Cecilia Catharina

21.01.2015 kl.09:47

Åååh! Så såennende :D Jeg har så utrolig lyst til å reise dit :-)

Hanne

21.01.2015 kl.09:57

Heisann!!:D

Eg og familien har leilighet der nede, så eg har definitivt mange råd og tips!!

Dåkk vet sikkert allerede om alle dei turistifiserte tingå, så eg kan anbefale litt ting som ikkje står i turistbrosjyrene!

- Gamlebyen e magisk! Der kan eg vandra i timasvis å se på den arabiske kulturen:) Der har dåkk og gullmarkedet

- Karama åpnes på kveldstid, suuper stort marked i gamlebyen.

- Om dåkk har tid, ta bussen te Abu Dhabi for ein dag! Ganske lik dubai, men gjilt å kryssa av på listå;)

- Dolphin bay, på palmen, e magisk! Dyrt, men magisk! Palmen e og kjempe fin å reisa ut te for å få solnedgangen:)

Cathrine Lyster

21.01.2015 kl.10:08

Så deilig! Var der på bryllupsreise:) jeg bodde på Rixos The Palm og var super fornøyd med det. Skal jeg tilbake vil jeg jo selvføglelig bo på Atlantis, siden den er mest kjent.

Henriette

21.01.2015 kl.10:16

Åh, så heldig du er! Dubai har jeg sinnsykt lyst å reise til! Alt virker så luksuriøst og fantastisk.. Visste du at Dubai gikk konkurs fordi de brukte så mye penger på å bygge selve Dubai? Ganske sykt, hehe :-) God tur da, er så misunnelig :-)

Alexandra

21.01.2015 kl.10:20

Hei søte deg! Først vil jeg si at du er veldig inspirerende jente!

Men angående tips til Dubai turen. Jeg var der i sommer, og det var en livs opplevelse. Jeg bodde på Kempinski the palm, og gud for en service og luksus det var der. Jeg bodde der i 17 dager, og jeg var helt i ekstase i det jeg kom inn. Maten er strålende, og drinkene i pool baren er noe du ikke må bli uten. Sitte i bassengbaren i det du ser utover stranden og de høye bygningene i Dubai City. Hotellet er verdt et besøk, og servitørene der er jo så søte. Ta dere en frokost her, og dere får servert alt mulig på bordet deres! Dubai Mall er jo også noe dere må dra innom, og vil ikke angre! Men skal dere dit så ikke kom med en 1000-lapp for det funker dårlig,hihi. Dere må også ta dere en tur til gamle byen og markedet. Det er som å komme til en slum i thailand,men verdt å besøke! Burj al arab er jo verdens dyreste hotell, men verdens dårligste service. Jeg spiste middag ,og tok en god drink der, men fy for en dårlig service. Drinken smakte såpevann ,og maten tørr som fy! Så det jeg vil fram til er at dere MÅ besøke hotellet Kempinski the palm. Den ene ansatt som jobbet på hotellet der jeg bodde hadde også jobbet på Burj al Arba, men servicen på kempinski the palm var mye bedre i følge han også! Så vil jeg si god tur, og kos deg maks for dette er noe du sent vil glemme!

Linnea

21.01.2015 kl.11:00

Anbefaler dette hotellet: http://www.rotana.com/rotanahotelandresorts/unitedarabemirates/dubai/amwajrotana

Helt fantastisk service, de legger tilrette alt du måtte ønske. Velger du Club Rotana for en billig pris blir du hentet og fraktet gratis til flyplassen, frokost helt på toppen av hotellet, gratis mat og snack ++. Hotellet har også basseng, kjempefint treningssenter, ligger perfekt til på stranden. Det er også god pris på taxi og det tar ikke så lang tid til sentrum. Vi dro også på delfinsvømming på Atlantis på palmen, og dette var fantastisk!

Elizabeth

21.01.2015 kl.11:54

www.ingerindubai.com bor jo i Dubai, dere må høre med henne for tips :) og det hadde vært SÅ kult om dere tok en pt-time på senteret hennes, 3 favorittblogger på 1 plass, rene kinderegget det! :D

Misunner dere veeeeldig, Dubai står øverst på ønskelisten... gleder meg til å følge dere på tur! :)

Kristina Andersen

21.01.2015 kl.11:55

Elizabeth og Silje: Skal uten tvil få til en treningsøkt eller fem hos Inger mens vi er i Dubai :D Jeg digger den jenta!

Kristina Andersen

21.01.2015 kl.11:55

Linnea, Ida, Hanne og Alexandra: Takk for flotte tips! Dette noteres :)

Amelia

21.01.2015 kl.12:24

Sofitel Dubai Jumeirah Beach er et fantastisk hotel som ligger rett ved stranden, med utsikt over palmen. Korte avstander til det meste. Det beste hotellet jeg har bodd på. Anbefales på det sterkeste!

Anette

21.01.2015 kl.12:30

Hei, hvilken str har du i givency vesken?

AK

21.01.2015 kl.12:59

Vil anbefale dere å bestille middag eller lunsj på Burj al Arab - eneste måten å komme seg inn i dette flotte hotellet uten å bo der! Det var en opplevelse i seg selv, og noe jeg absolutt vil anbefale :-) Dette må gjøres i god tid før dere reiser! Syntes det var helt magisk, og fra restauranten i toppetasjen så vi bort til "The world"-øyene :-)

Kamilla Haaland

21.01.2015 kl.13:30

Åh, så gøy!! :)

Dubai

21.01.2015 kl.15:22

Anbefaler deg å dra til T.G.I Fridays i dubai mall etter klokka 6. Da gjelder det å stikke innom rundt 4 tiden og bestille bord i balkongen. spør om å sitte ytterst for å få best utsikt. Maten er jo det samme, men utsikten er bare nydelig og fontene som kommer på hver 30 min gir en utrolig fin atmosfære

fint å dra på safari også.

- Souk Madinat er ganske fint, så er det en mini båttur der om du vil for ca 20 min, anbefaler deg å teste den ut, spesielt i soldnedgang tiden !

- Marina

worklikeachamp

21.01.2015 kl.17:36

Dubai mall, eneste senteret som er verdt en tur bare pga alle butikkene! Mall of the emirates er interessant å se pga ski bakken men mye mindre en Dubai mall.

Noe som er smart å vite er at dem ikke har helg som oss fra fredag til søndag men fra torsdag til lørdag. Så vet dere det :)

Dro også på kino der noe som var morsomt da størrelsen på brus og popkorn var mega men de lå bak Norge med premierer. Og nei, det er IKKE 25 års grense på alkohol eller kino i dubai. ( leste noen som skrev det over her) Jeg er 23 og fikk kjøpt alkohol der jeg ville. MEN, er kun hoteller som får lov til å selge alkohol. Så kjøp med fra taxfree hvis dere vil ha vin på rommet som ikke er en liten og kjedelig vin fra minibaren :)

Og dere må ta en tur innom gamlebyen, krydder markedene ( soukene) og husk å prute! blir dyrt ellers ;)

Ingvild

21.01.2015 kl.23:00

Kristina,jeg har 1 ønske! Kan du VÆRE så snill å filme mens du og ida er på ferie?? Den videoen der du vekket Ida forrige tur er den morsomste videoen jeg har sett på lenge! Hahah! Mest pga du er så sykt ond på en utrolig morsom måte! Haha MORE PLEASE! :D

tonny

22.01.2015 kl.03:55

Kan jeg få være med?? Pleas☺

Skinnbukse

22.01.2015 kl.04:31

Skal du og Ida ha på stramme skinnbukser?

marthe

22.01.2015 kl.07:18

Sist gang jeg var der, bodde jeg på et hotell som het : Sofitel the palm- Dubai. Knallfint hotell som anbefales :D:DGod tur

22.01.2015 kl.10:23

Jumierah Beach hoteL!

Prøv rally/ kjøre sånn safari bil i ørkenen, sykt gøy!

Sunniva

22.01.2015 kl.10:34

Hei søte du! Vi var der i to uker i julen 2012, og vi bodde på Tower Rotana, et suuuperfint hotell, en liten gåtur unna Dubai Mall(Verdens største kjøpesenter i areal), Burj Khalifa og egentlig alt! Vi hadde takterasse med basseng, der man kunne få servert mat og drinker, spilte musikk og koste oss :) Man bor midt i finansdisktriktet og ikke langt unna metroen og MANGE starbucks. De har også Victoria's secret, Forever 21 og mange andre butikker! Anbefaler også ørkensafari, er det gøyeste jeg har vært med på, og da overdriver jeg ikke! Kos dere masse :)

Kathrine

22.01.2015 kl.14:00

http://reise.aftenposten.no/reise/Forstereis-til-Dubai-Her-far-du-innsidetipsene-79822.html#.VMD0PFqImjI

Sanna

22.01.2015 kl.14:55

Hvis du har mulighet burde du bo noen dager på Atlantis The Palm, et helt FANTASTISK hotell! Bodde der noen netter da jeg var i Dubai sist og det var rett og slett magisk. De dagene trenger du egentlig ikke forlate hotellet i det hele tatt, da det skjer mye der fra før. Gled deg masse, Dubai er virkelig en opplevelse!

Andrea Nepstad Fåland

22.01.2015 kl.15:55

Åh, SÅ heldige dere er! Dubai er FANTASTISK! :-D Vi reiste der på bryllupsreise i høst, og hadde ikke lyst å reise hjem igjen :) Nydelige streder, fantastisk temperatur og vær, enorme shopping senter, nydelig mat, hyggelige mennesker og SÅ masse gøy å oppleve å se!! Jeg anbefaler å ha hotell langs stranda, det var så idyllisk! :) I tillegg anbefaler jeg å reise til Dubai Mall,Mall of the emirates, Burj Khalifa, gå på "desert safari" og Atlantis waterpark som ligger på "the palm" :) :)

Maria Andersen

22.01.2015 kl.18:02

Hei!! Jeg har vært i Dubai tidligere og skal nå igjen i februar. Jeg må virkelig anbefale dere å bo på Hotel Muuroj Rotana. Bestiller man i god tid så kan man få god pris :) Hotellet er rett over veien for Dubai Mall, Burj Khalifa og fonteneshowet og DET er så verdt det. I Dubai er det avstander til alt, er igrunn som NY, så man må ta taxi uansett hvor man skal. Da er det veldig fint å bo på dette hotellet. På Dubai Mall har man ufattelig mange fine restauranter, så har man også Neos Bar som er sinnsykt fett! Dere MÅ ta noen drinker der, bare google det så skjønner du :)

Emilie

22.01.2015 kl.23:56

Kan ambefale SOFITEL, hel suveren service, og nydelig hoteller. De har ett som ligger lang gaten på jumeirah beach og et som ligger på "palmen". Kos dere masse, dere kommer ikke til å bli skuffet!

Oda

23.01.2015 kl.10:42

Sjekk ut dette for en sinnsyk opplevelse. Qsar al sarab. Et hotell i verdens største ørken. Sykeste jeg har vært med på - uten tvil noe jeg ville prioritert en overnatting eller to på.

Vilde

27.01.2015 kl.14:51

Bor i Dubai! Dere må jo helt klart sjekke ut de største kjøpesenterene, Dubai Mall og Mall Of The Emirates. Anbefaler å bo i Marina området, det er det fineste området, syntes i hvertfall jeg, det er nærme en strand hvor det er masse restauranter etc. Det er også masse beach clubber i Dubai om dere ønsker å bli servert alkohol på stranda, de fleste ligger på palmen og er tilknyttet et hotel. Og som en person sa over, det er ikke 25års grense på alkohol og kino... Alkohol er 21år og kino har vel ikke noe aldersgrense. Ellers burde dere få med dere en ørksensafari tur som man kan booke gjennom selskap som Arabian Adventures. Og dere burde booke en high tea, eller lunsj/middag på Burj al Arab, fantastisk opplevelse. En tur opp i Burj Khalifa er også et must, når dere skal det burde dere booke billetter online, da sparer dere 40% tror jeg. Ved Dubai Mall ligger det også masse ute restauranter dere burde prøve for å se fontene showet som er hver halvtime om kvelden! Ha en fin tur :)

Skriv en ny kommentar

hits