Oh Happy Day

Hei, dere! Det ble nok en sen oppdatering fra meg i dag også, men sent er vel bedre enn ingenting? Jeg har vært i møter og jobbet i hele dag, faktisk fikk jeg nettopp satt meg ned med dataen. Innimellom slagene fikk jeg knipset noen bilder av dagens antrekk til dere, solen har vært på besøk her i Kristiansand og humøret er på topp denne lørdagen :-)


zara bukse, kåpe og skorte - bianco sko - céline solbriller


Nå skal jeg straks stelle meg for kvelden, dette blir en alle tiders lørdag! Jeg har booket bord sammen med Hilde og Maren Sofie på Bølgen og Moi, vi skal spise middag, drikke vin og bare kose oss masse. En skikkelig helaften! Senere bærer turen på byen for å feire Marita sin bursdag, 20 fine jenter skal ut og gjett om vi skal kose oss da? Hurraaaa!

20 kommentarer

Lisa M

17.01.2015 kl.17:02

GOOOOOD HELG, frøken strøken!

Kos deg gløgg ihel! Du stråler om dagen, Kristina <3 Så utrolig kjekt å se.

Denne jenta her skal kose seg med god mat og godt selskap.

Lovise

17.01.2015 kl.17:33

Kos deg,vakre deg 😊

May-Lene i Edinburgh

17.01.2015 kl.18:22

Du er så herlig, Kristina! Ønsker deg en flott lørdagskveld :)

Marie :-)

17.01.2015 kl.18:24

Du har en så bra blogg! Jeg liker generelt ikke å lese blogger, men din blogg er et untak! Det er neste som jeg på en måte kjenner meg igjen i mange situasjoner:-) stå på!! Kos deg:-)

Men jeg lurte på av rein nygjerrighet, hva er det du jobber som? Er det kun bloggen du driv eller er der noe mer?:-)

17.01.2015 kl.20:25

hei bare lurte på noe. Du trener enormt mye, men jeg legger ikke merke til at du går ned i vekt. Du har jo litt store lår, er det bare slik kroppsbygningen din er? Eller har du et kosthold som ikke passer med trening? :)

Emma

17.01.2015 kl.21:05

Kåpa<3

Susanne Moen Øy

17.01.2015 kl.21:08

Fine Kristina! :-)

Silje

18.01.2015 kl.00:07

Du er så flink å poste outfitbilder selv om det er travelt! Det er noe av det jeg liker best å se bilder av, så det er helt topp! Kommenterer aldri blogger generelt, men du og din blogg er en storfavoritt hos meg. Den er veldig inspirende, men også ærlig og kan si ifra når det er en skikkelig blåmandag. Det liker jeg! Husker første gang jeg kom over bloggen din, det var da du hadde vært på konsert med the game. Fikk sansen for deg allerede da! Ha en fortsatt god helg! :-) Stor klem

Kristina Andersen

18.01.2015 kl.11:30

Silje: Så koselig kommentar å våkne opp til! Takk for fine ord Silje <3

Kristina Andersen

18.01.2015 kl.11:31

May: <3 <3

Henriette

18.01.2015 kl.12:18

Anonym: det er jo først nå i det siste hun har begynt å trene sånn skikkelig igjen :) skjer ikke noe over natten! syns hun er flott jeg!!

Ingvild

18.01.2015 kl.12:26

Vakker som alltid! Ha en god dag, Kristina :-)

healthybaking

18.01.2015 kl.13:03

Nydelig jakke!! :-)

Svanhild

18.01.2015 kl.14:28

Du er fin :) så godt å se deg med fine fornuftige sko sånn midt på vinteren ;)

Rikke

18.01.2015 kl.16:58

Hvorfor er det sånn at man bare skal trene for å gå ned i vekt? Kan man ikke trene fordi det er gøy, man blir sterk og er sunn? Og hvem er det som kommer med sånne kommentarer... Tydeligvis mennesker med dårlig oppdragelse.....

Du er en fantastisk inspirasjon og motivasjon, fine kristina :-)

Andrea

18.01.2015 kl.17:43

Hadde ikke du nettopp landet et stort prosjekt/samarbeid som du skulle skrive om? Venter i spenning ;-)

Sara

18.01.2015 kl.18:12

Anononym over her som sier at Kristina har litt store lår; Kristina har en flott, kvinnelig figur som det ikke er noe feil ved! Sikker på at du ikke klarer å finne en eneste mann (eller dame) som ikke hadde syntes dette er en superflott og digg dame ;) Med kommentaren din virker det som du prøver å dra henne ned? Det er frekt å påpeke andres utseende negativt, har du ikke noe positivt å si, så hold kjeft! Det kommer du lengre med her i livet. Og en ting til; å trene er vel absolutt ikke ensbetydende med å ha tynne lår, vel? Kanskje ditt mål med trening er å ha tynne ben, men alle andre deler ikke ditt mål med treningen. Mange trener først og fremst fordi det gir en god helse, overskudd og glede (så er en stram kropp en bonus som automatisk følger med, og stramhet handler ikke om hvor tynn man er, men forholdet mellom fett og muskler). Ingenting er vel så flott som en jente som utstråler sunnhet, tar vare på seg selv med trening og sunn (og god) mat, men som likevel ikke er fanatisk opptatt av å følge den usunne "tynnest mulig"-trenden. Den fantastiske holdningen der virker det som Kristina har, og det gjør henne til et sunt og flott forbilde for unge jenter/damer - det kan faktisk ikke sies om alle bloggere, da dette er en bransje med mye USUNT kroppsfokus. Husk at man lever en gang, og livet blir så mye finere hvis man har et avslappet forhold til overfladiske ting som utseendet. Det spiller virkelig ingen rolle om lårene er størrelse xs, s, m eller l, så lenge man har helsa i behold vel? Gode venner og familie, en hverdag man trives med. Man skal være glad man er så heldig å ha en kropp som fungerer, ben som man kan gå med, løpe med, trene med. Det er faktisk ingen selvfølge! - så mitt tips til deg anonym; bruk heller tiden din på å si positive ting om deg selv og andre mennesker. Å sitte å kommentere andres lår på internett er virkelig bare patetisk og umodent. Selvbilde og selvtillit sitter i hodet, ikke i størrelsen på kroppen din.

Dette ble en lang kommentar, Kristina, men er virkelig drittlei av jenter som snakker hverandre ned, når det gagner oss alle å heller snakke oss selv og alle rundt oss opp! :D Hurra for positive mennesker, og hurra for flotte lår, tynne, tykke, stramme, dvaske, med eller uten cellulitter og strekkmerker, lår og kropper i alle størrelser og fasonger - Så lenge personen inni kroppen har det fint med seg selv, DET er det som betyr noe!

Miriam

18.01.2015 kl.19:43

Kjempe fine bilder av deg! :D Stråler i vei gjør du:) Og det var et virkelig kledelig outfit :):)

Anette

19.01.2015 kl.11:21

Du er flott Kristina! :)

Sara

20.01.2015 kl.17:27

Til anonym over her: tynn er ikke synonymt med sunn, og sunn er ikke synonymt med tynn! Det finnes da viktigere ting i livet enn å være TYNN, som å være lykkelig, sunn og faktisk trives med trening. Dessuten ser Kristina dødsbra ut og er langt i fra "tjukk". Enda godt vi har igjen noen bloggere her i Norge som ikke ser ut som om de like gjerne kunne vært 12 åringer med mammas bh.

Skriv en ny kommentar

hits