Årskavalkade 2014: del 1

2014 går mot slutten, og i år som i fjor - vil jeg lage en årskavalkade av mitt år. 2014 har vært et år hvor det har skjedd så innmari mye, både på godt og vondt. For at innlegget ikke skal bli så alt for lange, deler jeg disse opp i tre innlegg :-)


Januar

Jeg startet året med å være sporty, trene masse, gå lange turer i skogen og være fast bestemt på at 2014 skulle bli et aktivt år. Er vi ikke alle ekstra motiverte i januar, da? Jeg var faktisk ute på en lang løpetur så fort jeg våknet opp etter nyttårsaften, og det var ingen andre mennesker enn meg å se i løypene.. Haha!


Jeg var mye på farten og knipset flittig antrekkbilder.


Jeg og Maren Sofie dro på tur til Bergen for å besøke venner, løpe Stoltzen og bare kose oss.Januar ble avsluttet med hyttetur og hygge på fjellet. Februar


Jeg startet Februar med baking og kos sammen med lille Torjus som kom på sleepover.


Jeg var i Bergen to ganger denne måneden, hvor jeg ikke helt klarte å få bloggen til å fungere godt nok... Haha! Men jeg trente masse, hadde det kjekt med fine mennesker, løftet tungt med Suzanne og pådro meg skade i korsryggen fordi konkurranse-instinktet tok overhånd.


Kim Kardashian ble brunette igjen, så da var det klart jeg også måtte blir det.....


Jeg overrasket Hilde og Maren Sofie med en alle tiders lørdag. Først tok vi turen på spa, hvor vi koste oss hele dagen og hadde skikkelig kvalitetstid. Senere sjekket vi inn på en fin suite, hvor det ble vin og hygge resten av kvelden.Jeg løftet 110 kilo i markøft og brukte ekstremt mye tid på trening denne måneden også.


Jeg brukte utrolig mye tid sammen med Mofar, som var veldig syk på dette tidspunktet. Dette kom ikke med på bloggen fordi jeg ikke ville utlevere for mye, så derfor ble ting mindre privat enn ellers og det ble vanskelig å holde dette skjult. Jeg følte på mange måter jeg levde et dobbeltliv, det ble slitsomt i lengden og satt store spor i meg senere i året. Men jeg gjorde så godt jeg kunne, og ser tilbake med å vite jeg brukte tiden riktig på å være så mye sammen med Mofar som overhodet mulig.


Mars

Jeg fikk beskjeden om at jeg skulle på photoshoot med Shape Up denne måneden, og satt derfor støtet inn for fult mot å komme i så god form som overhodet mulig. Derfor ble det latterlig mye trening, og jeg nøyt hvert eneste sekund av å stadig bli sprekere. Herregud så flink jeg var!Jeg var mye rundt i møter, og passet på å alltid få knipset antrekkbilder til bloggen.Ting ble mer og mer vanskelig for meg, og de eneste gangene jeg klarte å koble av var på turer i skogen helt alene. Dette ble det derfor mye av, jeg har faktisk ikke tall på hvor mange timer jeg brukte utendørs på denne tiden. Ellers gikk dagene mye til å være med Mofaren min, så igjen ble ting mindre privat på bloggen.


Christoffer hadde bursdag og det ble feiret i ekte Las Vegas stil!

Jeg reiste til Oslo for å møte Shape Up. Dere kan tro jeg var spent!

Jeg sjekket inn på en helt magisk suite som var så stor at det nesten var litt skummelt.

Dagen etterpå dro jeg på spa med søte Pia fra Shape Up, hvor vi gjorde et stort portrettintervju med meg. Som jeg koste meg! Senere var det tid for å sikre forsiden, ta treningsbilder og smile masse til kamera.
Mofar forsvant fra oss, og jeg mistet brått min aller beste venn.


April

Mars var begynnelsen på en lang og tung tid.. Jeg fant igjen mye terapi i skogen, og hadde utallige turer ute.

Mofar ble begravet, og jeg hadde brukt flere dager på å skrive tale til han. Mitt eneste mål var å klare å gjennomføre, og det klarte jeg. Når jeg ser tilbake nå er jeg så glad for at jeg gjorde det, da dette betydde utrolig mye for meg. Hverdagen måtte begynne igjen, og vi gjorde alle så godt vi kunne. Jeg var blant annet på crosskjøring med min Onkel og familien, og det var godt å få le litt igjen. Vi gjorde alle så godt vi kunne, og tok godt vare på hverandre :-)


Jeg ble godt tatt vare på av mine nydelige venner som stadig gjorde ting for å muntre meg opp.


Mars var ikke måneden for meg, og jeg havnet på sykehuset med store smerter i brystet. Beskjeden om å ta livet mer med ro kom, jeg hadde store spenninger i kroppen og hjertet jobbet på høyspreng.

Men hørte jeg? Nei.. Så jeg reiste på tur til London for å jobbe for Acer, sammed med Eirin og Suzanne.Det ble påske og jeg dro på hytta med familien.

Hilde hadde bursdag, og det ble fin feiring av verdens beste jente.

11 kommentarer

Henrik Sortland

21.12.2014 kl.11:37

Herlige bildet! Virker som et fantastisk år <3 :D

Ha en flott dag! :-)

Utrolig fin blogg du har forresten! Jeg begynnte selv å blogge igjen etter en lang pause, og blir veldig glad om du vil ta en titt <3

Keths!

21.12.2014 kl.11:48

Titter innom for å ønske deg en fin 4. søndag i advent! :))

Astrid

21.12.2014 kl.11:48

Hvor er den grå genseren med høy hals i fra?

Kristina Andersen

21.12.2014 kl.13:12

Astrid: BikBok :)

21.12.2014 kl.13:37

et år med godt og vondt..

Kaia

21.12.2014 kl.17:08

Ka med å vis oss ka du he fått i adventsgava til no? :) :)

Sara Katrin

21.12.2014 kl.17:27

Ser ut som du har hatt et veldig spesielt år. Mistet selv stefaren min av kreft for 2,5 år siden, så jeg vet hva du har gått igjennom. Det tror jeg nok de fleste av oss vet.

Selv etter så lang tid så er det fortsatt vondt, men idag klarer jeg heldigvis å leve med det. Det kommer nok du til å gjøre også en vakker dag. Det tar tid, men etterhvert så vil sorgen minske og da vil du få det bedre :)

Syns forresten du er veldig fin med det lyse håret. Du burde få tilbake den fargen, for den kledde du veldig godt :)

God jul, Kristina. Håper du får en fin julefeiring og at det nye året blir litt bedre enn dette :)

Hege

22.12.2014 kl.16:12

Åå du er så fantastisk! Ser ut som du hadde litt av en start på året! Måtte det neste året bli mye bedre :) Og ønsker deg en nydelig og fredfull jul sammen med familien din.

JG

22.12.2014 kl.18:09

Du er fantastisk flott! :)

Salle

22.12.2014 kl.20:08

Har varit kul att följa dig här på din blogg... och du är en härlig och vacker kvinna!!

M

23.12.2014 kl.09:52

I love your navy sweater <3 wher did you bay them?

Skriv en ny kommentar

hits