Healthy Quesadillas

Her om dagen fikk jeg så utrolig lyst på quesadillas, men følte ikke for å ta den helt ut siden det var midt i uka. Derfor laget jeg en sunnere versjon, som virkelig ble helt fantastisk god. Flere av dere etterlyste oppskrift, så her kommer det!

- healthy and homemade quesadillas -

Mine lagte jeg enkelt ved å gjennomsteke en kyllingfilet sammen med litt tacokrydder, mens jeg kuttet opp sopp og rødløk. Brun dette sammen med kyllingen når den er ferdig stekt. Så tok jeg en havrelompe som jeg smørte et lite lag med grønn pesto over. Deretter raspet jeg opp litt lettost, før jeg la kyllingen, sopp og løk over - samt et dryss med ruccola. Helt til slutt topper jeg med enda en havrelompe, før jeg steker quesadillasen på svak varme rundt to minutter på hver side. Helt til osten er smeltet, og lompene er gylne og fine. Jeg serverte sammen med hjemmelaget guacamole, og ekstra lett rømme. En ganske sunn, og utrolig god middag som virkelig anbefales! Dette skal definitivt lages flere ganger :-)

14 kommentarer

Henriette

11.12.2014 kl.16:52

Hvor har du kjøpt de sokkene? De var utrolig fine :D

Guro

11.12.2014 kl.18:07

Irrelevant for dette innlegget men jeg leste nettopp innlegget ditt der du langer ut mot Sandra borch, og jeg må bare si; JEG LER MEG IHJEL! Er det noen som får meg til å se rødt og så er det det kvinnemennesket der altså! I vår troppa eg inn på skolen (VGs) og ante fred og ingen fare da jeg så heile skolen va tom, men så ser eg en person som står med en stand og gjør klart, og det viste seg at dette var Sandra Borch! .. Hun smilte som bare det til meg og jeg ville bare forsvinne der og da! Jeg var kjapp med å løpe til klasserommet da ja!

Anine

11.12.2014 kl.19:20

Det så utrolig godt ut! Kunne du gitt noen tips eller oppskrifter på spiselige julegaver? :)

Sigrid

11.12.2014 kl.19:42

Hei! Det så utrolig godt ut :-) Jeg lurer bare på en ting, hva tenker du om det å spise kylling? Ser du spiser mye av det, og jeg syns det er litt merkelig med tanke på dine holdninger til dyrevern. Kylling blir ikke behandlet bra, ikke i Norge engang. I tillegg er det jo den helsefaktoren, og risikoen for at kyllingen inneholder multiresistente bakterier siden de får antibiotika tilsatt i foret. Er bare nysgjerrig, ingen kritikk på noen måte. Kos deg videre i kveld :-)

Charlotte Koritzinsky

11.12.2014 kl.20:14

De så kjempe gode ut! Det må jeg prøve selv :) Ha en fin dag videre :)

Kristina Andersen

11.12.2014 kl.20:21

Henriette: De er mange år gamle.. Men vet de har noe liknende på BikBok :)

Kristina Andersen

11.12.2014 kl.20:26

Sigrid: Jeg er i tankeboksen angående dette.. Orker ikke diskusjon på dette også nå, er helt utslitt etter alt styre med dette med pels. Føler jeg holder på å bli halvgal når jeg ikke kan redde alle dyr i verden på en gang..

Kristina Andersen

11.12.2014 kl.20:27

Anine: Det kan jeg få til! :D

Malene :D

11.12.2014 kl.20:46

Hvor er de fine putene fra? ;-)

leser

11.12.2014 kl.21:21

Leste det forrige innlegget ditt, og jeg må bare si at jeg ELSKER ordbruken din!! Er det en person som fortjener masse dritt slengt i trynet, så er det Sandra! Den dama provoserer meg så jævlig at jeg ikke har ord! Jeg vet at du er forbanna og jeg er sikker på at du egentlig vil skrive ord som er ti ganger styggere enn de du har skrevet!

Og jeg vet at noen mener at pelsdyrnæringen ikke er så jævlig i Norge, det er bullshit!! Dyr som lever på disse farmene har det ikke bra, de lever under dårlige kår! Og uansett om pelsdyrene hadde hatt et fantastisk liv, er pels på mennesker det ekleste som fins, Fyfaen!! Hvorfor i h...... skal uskyldige, fantastiske dyr måtte ofre sitt liv, for at mennesker skal få bruke pels?? Nei, jeg håper Sandra forsvinner fra all politikk og egentlig all offentlighet, hun er et kvalmt menneske! Jeg vet at jeg angriper henne som person nå, men alle som bærer pels rundt med stolthet, må ha en jævlig rævkjørt tankegang!!

Elizabeth

12.12.2014 kl.09:31

Jeg har valgt bort kylling fra kosten pga dyrevelferdshensyn, pluss jeg tror ikke kjøttkvaliteten er så veldig bra av flere gruner, men det går jo fint an å velge kylling fra leverandører som Stange, Holte mm. :) Koster nok litt mer, men så lenge du ikke skal fore en hel storfamilie gjør det jo ikke så mye :)

Stine

12.12.2014 kl.14:31

Ååh Kristina, hvor er putene dine fra? :-D Jeg har letet i over ett år etter fine puter til min grå sofa, dine var virkelig fine!

Ha en finfin helg, tenk at det allerede er 3. søndag i advent nå? Tiden flyr!

Kristina Andersen

12.12.2014 kl.14:59

Stine: De er fra Hansen & Co her i Kristiansand, av merkene Elvang Danmark og Chhatwal & Johnson :)

Linda

12.12.2014 kl.17:39

Så lenge man har god kjøkkenhygiene og varmebehandler kyllingen riktig og nok, er det ingen fare å spise kylling :)

Skriv en ny kommentar

hits