Hjemmelaget Müslibarer- homemade energybars -

Her om dagen kom jeg over et fristende bilde av müslibarer, derfor satt jeg i gang med å lage min egen lille versjon av disse. Resultatet ble helt fantastisk bra! Jeg laget mange på en gang, og har lagt resten i kjøleskapet hvor jeg tenker de holder seg fint noen dager frem i tid. Disse må dere prøve ut!Til cirka 18 müslibarer trenger du::

240 g havregryn 40 g kokosmasse 2 ss linfrø 1 ts kanel 80 g usaltede cashewnøtter 40 g gresskar kjerner
0,5 dl kokosolje 2 ss brunt sukker 180 g honning 1 ts vaniljepulver 1 egg

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 140 grader. Ha havregryn, kokos, gresskarfrø, linfrø, kanel, vaniljesukker og cashewnøtter i en stor bolle. Ta så olje, sukker og honning i en liten kjele. Varm dette opp under omrøring på medium varme til sukkeret er løst opp og alle ingrediensene er godt blandet. Hell honningblandingen over de tørre ingrediensene og bland alt godt sammen. Så kan du lettpiske egget, før du tar dette over blandingen og blander alt fint i sammen. Ta blandingen i en liten langpanne med bakepapir, og press blandingen ned i pannen med hendene. Stek så müslien i cirka 45-50 minutter, til den er jevn og gyllen.La blandingen avkjøles helt, før du kutter den opp i små barer. Server og nyt, og la gjerne barene som blir igjen vente i kjøleskapet. Slik har du noe godt å se frem til til de kommende dagene også, dersom du får lyst på noe snacks til kaffekoppen :-) Og du? Gled deg til lukten av jul i hus etter du har laget disse, jeg kom skikkelig i julestemning i dag


5 kommentarer

camilla

05.11.2014 kl.20:45

Heia Kristina!

Disse så dødsgode ut!!(akkurat som ALT du lager og viser oppskrift på :-)) Skal ut å kjøpe ingredisensene i morgen, også er det rett hjem og prøve!

Ha en fin kveld ;-)

Kristina Andersen

05.11.2014 kl.22:17

camilla: Så gøy! Gi meg gjerne en tilbakemelding på hvordan det gikk :D Det er helt enormt gode :)

Rakel

06.11.2014 kl.21:26

Åh, de så sykt gode ut! Vet du om det går an å bruke vanlig brunt sukker/vanlig sukker istedenfor sukrin..? :)

Kristina Andersen

06.11.2014 kl.21:27

Rakel: Det går fint ann :)

Rakel

06.11.2014 kl.21:43

Takk for svar! Da skal jeg prøve å lage disse i helga ;)

Skriv en ny kommentar

hits