A Halloween Treat



- keep calm and trick or treat -

I går lekte jeg meg litt på kjøkkenet, jeg hadde så lyst å tipse dere om noe ekstra gøy til denne skremmende helgen vi har i vente. Flere av dere skal sikkert holde Halloween fest, eller kanskje dra på en? Vel, her har dere et enkelt og morsomt tips til hva dere kan servere, eller ta med i vertinnegave. Her har jeg kuttet av toppen på et lite gresskar (cirka 2,5 kilo), skrapet ut innmaten og fylt det opp med dipp. Dippen dere ser er helt enkelt laget av to bokser med lett rømme, og to poser holliday-dipp. Denne er den aller beste syns jeg! Videre kuttet jeg opp gulrøtter, agurk og blomkål. Disse er perfekt å dyppe i dippen, det smaker helt fantastisk godt! Gresskar kan brukes til så mangt, men denne vrien var litt annerledes og morsom. Perfekt å overraske gjestene med denne helgen, enten du skal ut å vrikke på dansefoten eller ha en rolig vennekveld hjemme :-)

7 kommentarer

Anonym

31.10.2014 kl.18:23

Utrolig god og sunn ide.Fantastisk fine bilder.

Eirin Kristiansen

31.10.2014 kl.18:33

Åh, det var smart! Happy Halloween, Kristina ;-)

May-Lene i Edinburgh

31.10.2014 kl.23:51

Morsomt! Hva brukte du innmaten til? Jeg har aldri smakt gresskar, men kunne tenkt meg å prøve suppe eller noe sånt - har hørt det er godt :)

Kristina Andersen

01.11.2014 kl.09:23

May Lene: Jeg kastet den :/ Men den kan helt sikkert brukes til mye godt, for eksempel suppe :)

Kristina Andersen

01.11.2014 kl.09:32

Eirin Kristiansen: Happy Halloween, Eirin! :D

cuskima

01.11.2014 kl.16:17

i år var eg syk,men dette var en genial IDE!!!

Emma

01.11.2014 kl.20:38

Hey, ikke dumt! ;) Noe å tenke på til neste år.

Skriv en ny kommentar

hits