Koselørdag

I dag har vi hatt en skikkelig koselørdag... Tok på oss regntøy, og la ut på vandring i byen. Handlet litt småting i butikkene, var på hele to caféturer, besøkte domkirken, hørte på fin orgelmusikk og egentlig bare ruslet rundt alle veier

- some pics from my day -

Nå kom jeg nettopp inn døren etter fotballkamp, og dessverre ble det ingen seier til Start... Første timen av kampen var så ekstremt kjedelig og svak, mens de siste 30 minuttene ble det så spennende at det gikk helt rundt for meg. Jeg skreik og heia så mye på tribunen at det resulterte i en aldri så liten familiekrangel. HAHA! Lillebror ble flau over meg, mens Øyvind ba meg holde kjeft og ble lei av meg. Fin kombo! Ler meg ihjel.. Ikke bare å holde seg rolig i slike situasjoner, jeg er en av de som tror at det virkelig lønner seg å heie som en gal på laget man holder med. Og selvfølgelig kjefte på dommeren når han gjør noe galt ;-) Hihi! Nå skal jeg snøre på meg joggeskoene og dra ut på en litt for sen joggetur, før jeg inntar sofaen med god samvittighet. Regnet plasker ned ute, og da er det så deilig å legge bak seg noen kilometer! Hva skal dere i kveld?

6 kommentarer

Trine

18.10.2014 kl.18:48

Hei :) har du tips til bra regntøy? Jeg har en jakke men den er jo så dårlig at jeg faktisk er kliss vår helt igjennom når jeg bruker den :/ skikkelig dårlig.

Men ser ut som at du har hatt en kjempe koselig dag selv om det regnet :)

Ha en fortsatt fin lørdag :)

Klem

k

18.10.2014 kl.19:00

Viktig å holde med laget sitt, bare så synd det ikke ble seier i dag!!! Håper du fikk en god løpetur! Her har jeg hatt godt over ei mil i plaskregnet, men herligheten så deilig :)

Kristina Andersen

18.10.2014 kl.20:56

Trine: Jeg bruker vind og vanntett jakke fra Sail Raicing, og liker den veldig godt. Ellers har Helly Hansen mye bra syns jeg :) Kos deg i kveld Trine!

Nora Sveen

18.10.2014 kl.22:34

Du kan kose deg i kveld med GOD samvittighet :-) Ser ut som du har hatt en fin dag, bortsett fra det med fotballkampen. Det er så koselig å dra på cafè synes jeg :-) God stemning og god kaffe. Ønsker deg en fortsatt fin kveld!

Emma

19.10.2014 kl.00:28

I kveld så laget jeg cottage cheese rundstykkene dine! De ble en stor suksess, tusen takk for oppskrift! Synes du er helt super forresten, bloggen din er en stor inspirasjon for meg :-)

Kristina Andersen

19.10.2014 kl.09:30

Emma: Så kjekt du likte de Emma! Og takk for så fine ord <3

Skriv en ny kommentar

hits