Fylt squash

I dag tenkte jeg å tipse dere om en rask og enkel middag, som blir ferdig i en fei. Nemlig fylt squash med hjemmelaget guacamole! I går hadde jeg en veldig hektisk dag, så da var det greit med en middag som ikke tok all verdens tid.

Til to fylte squash trenger du:

200 g karbonadedeig en boks hakkede tomater to ss tomatpure ost rødløk salt og pepper

Til guacamole trenger du:

en avokado noen dråper sitron salt hvitløkskrydder

Slik gjør du:

Forvarm ovnen til 200 grader. Start med å brune karbonadeigen, tilsett så rødløk, hakkede tomater og tomatpure. La alt surre i noen minutter. I mens kan du dele en squash i to, skrape ut innmaten og legge den på bakepapir. Fyll den så opp med blandingen i stekepannen, og dryss over litt ost. Stek på midterste rille i ovnen i 20 minutter. Mens du venter så kan du lage guacamolen! Det gjør du enkelt med å mose en avokado og tilsette noen dråper med sitron. Smak til med hvitølskrydder og salt.

- server og nyt -

15 kommentarer

Iselin

14.10.2014 kl.07:52

Det så utrolig godt ut Kristina :)

Dette må prøves ut, så enkelt og sikkert kjempe godt :D

Kristina Andersen

14.10.2014 kl.08:14

Iselin: Veldig smakfullt, godt og enkelt :D

14.10.2014 kl.10:13

Til guacamolen neste gang så prøv dette; 1 halv lime, 1 halv chili, 2 fedd hvitløk også salt og pepper... Mmmmm

Eline

14.10.2014 kl.11:58

Ser kjempe godt ut, men har du noen middagstips til de som ikke har komfyr? Altså de som kun har stekeplater og ikke ovnen. :)

Studentboliger gir noen utfordringer!

cassandra ¢¾ foto & mitt liv

14.10.2014 kl.12:21

Nam! Det så utrolig godt ut :-D Skal prøves!

Kristina Andersen

14.10.2014 kl.12:28

Eline: Suppe? Sjekk matkategorien min :)

Thea

14.10.2014 kl.14:05

Noe som også er godt er etter du har hatt kjøttblandingen i ovnen i 20 minutter, kan du ta innmaten fra squashen som du tok ut og blande inn! Veldig godt :)

Nora Sveen

14.10.2014 kl.14:31

Nam, det så godt ut! Fylt paprika er også veldig godt :-) Men en ting jeg må si er at det er mye bedre å bruke fersk hvitløk enn hvitløkskrydder i guacamole!

Jeanette

14.10.2014 kl.15:09

nam,dette passer meg bra som er på lavkarbo.bytter bare ut karbonadedeigen med kjøttdeig :D går dette an å fryse ned tror du?

Lene

14.10.2014 kl.17:27

Så godt ut! Men ville nok laget guacamolen litt mer ordentlig.

Marianne

14.10.2014 kl.19:55

Kan man fryse disse? :) Jeg liker å ha middagene klare i fryseren, og dette så veldig godt ut :)

Kristina Andersen

14.10.2014 kl.20:17

Marianne: Det er jeg usikker på hvordan det går med squashen :/ Noen her som vet?

Karoline

15.10.2014 kl.22:54

Det så kjempe godt ut! Må prøves ut i morgen :)

Lene

16.10.2014 kl.12:57

Sikkert veldig godt dette, men et lite tips Kristina kan være å prøve og lage mer mat fra bunnen av. med ferske råvarer. Hvitløkskrydder i guacamole er litt latskap, den blir så mye bedre med fersk hvitløk og chili i. Dessuten bør den være med lime.

Lykke til!

Maren

17.10.2014 kl.11:11

Det var knallgodt! :-)Falt godt i smak hos kresne meg, og ikke minst samboeren! Har du noen tips til hva man kan bruke "innmaten" til ?

Skriv en ny kommentar

hits