En god dag

For en fin dag jeg har hatt i dag! Tante var på besøk i byen helt fra Arendal sammen med Mommo, så da var det klart jeg måtte dra avgårde for å spise en god lunsj med de begge to. Det ble plutselig noen timer opphold fra regnet, så da var det deilig å få seg litt frisk luft ute med både lunsjing, kvalitetstid og litt titting i butikkene. Hos regnskapsføreren har jeg også vært i dag, og er i grunnen a'jour med alt jeg burde være ferdig med. Og det er en deilig følelse, det! Og som om ikke det er nok, fikk jeg knallet til med en heftig styrke-økt på Solsiden når kvelden kom snikende. Da blir jeg altså så glad, treningen gjør meg virkelig til et bedre menneske og jeg er så uendelig glad for å være frisk nok til å kunne trene igjen. Så ja, i dag har vært en god dag. Og de har det vært noen stykker av i det siste :-)

Men, nå vil jeg høre hvordan deres onsdag har vært. Fortell, fortell! Det er alltid så koselig å høre fra dere ♥
holzweiler skjerf - designers remix genser - zara bukse - bianco sko - michael kors veske

21 kommentarer

Marianne

08.10.2014 kl.21:06

Skjerfet ditt er så fint!:) Vet du hvor man kan få tak i det på nett?

Hanne Mjåseth

08.10.2014 kl.21:15

Du er så vakker! Og det er godt å høre at du har hatt en god dag :)

Her har det gått i shopping, kafebesøk og tacokos med familien <3 En ganske så fin dag her også :) Klem!

vilde

08.10.2014 kl.21:20

I dag har jeg vært skikkelig flink! Var på skolen fra 0815 til 1715 og var veldig effektiv. Har spist laksewok med cashewnøtter, det var skikkelig digg! Skulle egentlig trene i dag, men plages med hodepine pga fukt i hybelen min, så det ble en time middagshvil i stedet.

Flytter heldigvis herifra på fredag, og det gleder jeg meg sånn til!

Den nye hybelen er litt dyrere, men det blir virkelig å være verdt det! :)

Ha en fortsatt fin kveld, Kristina!

Vilde

08.10.2014 kl.21:29

Telefonen ringte 07.50 med spørsmål om æ kunne jobbe (i barnehagen). Litt kjip start på denne planlagte fridagen, menmen da fikk æ i allefall gjort noe og tjent en tusenlapp omtrent :) ellers vært hjemme med foreldrene mine og startet veeeeldi forsikti me treningen. Utrolig godt å kjenne at ryggen er bedre etter 2 mnd med smerter på og av.. nå vil æ bare sove!

Thea

08.10.2014 kl.21:31

Så bra at du har hatt mange gode dager i det siste :)

Veldig fint skjerf forresten!

Hask

08.10.2014 kl.21:45

Du Kristina, Kristina!! Blir bare finere å finere for hvert år som går :) du er ett kjempe godt forbilde for alle oss andre :) jeg digger deg!

Marit

08.10.2014 kl.21:46

Jeg tilbringer ei uke i Spania❤️ så denne dagen er brukt til soling!☀️

@signeisabel

08.10.2014 kl.22:20

Du ser så bra ut fortiden kristina! Blir faktisk glad når jeg ser på bildene dine. Smil smitter, det skal være sikkert:)

08.10.2014 kl.22:35

Bra du dekker magen din med skjerfet da :p Kjedelig antrekk!

LH

08.10.2014 kl.22:46

PT'n min drepte meg på trening i dag, med en knalltøff økt på bein, etterfulgt av trappetrening og roing. Føles ræva der og da, og 10 minutter etter man er ferdig. Men når man kommer hjem og sitter i sofaen med god samvittighet, føles det søren meg ganske deilig. :)

Betina

08.10.2014 kl.22:56

Trent for første gang siden før sommerferien i dag. Var helt forferdelig, men veldig glad for at jeg dro. Nå ble jeg plutselig i humør til å trene i morgen tidlig også (med mindre jeg er kjempestøl fra treningsøkten i dag)! Men det er jo også problemet mitt, at jeg kommer i perioder der jeg trener masse, så ingenting, så masse igjen.. Jaja, bedre enn ikke noe i det hele tatt

Thea

08.10.2014 kl.23:45

Idag har det vært eksamenslesing,husvask og laging av komper med mamma og bestemor som selskap:). Deilig med noen dager med avkobling hjemme på sørlandet. Høstferie fra studier men en jobbhelg i vente på fredag.ha en fin kveld:)

Rebekka

09.10.2014 kl.01:46

Det er mørkt. Helt bekmørkt. I mørket jeg befinner meg i finnes ikke håp, livsglede, latter, postive tanker. Kun negative tanker. Jeg kommer ikke ut av mørket. Jeg prøver, hver dag, så uendelige mange ganger prøver jeg. Men alt jeg sitter igjen med er de negative tankene.

Det er vanskelig å skal være åpen om det. Man blir ikke trodd.

Depresjon og angst. Mange har vanskelig for å forstå. Det er enklere å forstå om noen har en brukket fot. Da ser man skaden. Man forstår smerten.

Selv det å smile for å vise andre at du er "normal" går ikke. Jeg prøver. Men klarer det ikke. Det er så lite man føler man klarer. Man føler seg ikke verdt en dritt. Hvordan kan noen være glad i MEG? Jeg gjør ingen forskjell i verden. Jeg betyr ingenting. Ingen bryr seg om jeg forsvinner. Det er konstante tanker. Alltid er de der. Med tiden har de hamret seg fast i hodet mitt. Det GÅR ikke å tenke positivt.

Dag inn og dag ut sitter jeg alene. Kvier meg for så enkle hverdagslige aktiviteter som å dra på butikken, lufte hundene, ta bussen. Føler alles blikk, hva tenker de om meg? Jo, de tenker jeg ser dum ut, stygg, annerledes, rar. De tenker jeg går rart. De tenker at den lille bevegelsen jeg gjorde fikk meg til å se rar ut. Ingen liker meg. De ser på meg. Studerer meg. Jeg liker det ikke. Det får hjertet til å banke ubehagelig fort. Jeg blir kvalm, svimmel, hetetokter. Hyperventilerer.

Jeg hater at alt er skummelt.

Jeg hater mørket jeg sitter fast i, som jeg ikke kommer meg ut av.

Jeg savner å finne glede i ting. De tingene som en gang betydde verden for meg er jeg nå likegyldig til. Jeg er tom. Tom for følelser.

Jeg savner å føle NOE.

Jeg eksisterer, men lever ikke.

Men mest av alt savner jeg meg selv. For man mister seg selv totalt, har ikke lenger en identitet.

Man mister alt av håp. Ingenting godt kan skje. Jeg fortener ikke noe godt. For jeg er ingen.

Anne

09.10.2014 kl.07:59

Koselig å høre at du har hatt en fin dag Kristina! Håper du får en like fin torsdag :)

Her bøtter regnet ned, så akkurat nå sitter jeg under teppe på sofaen med morgenkaffen og skal straks lage meg havrepannekaker, før jeg skal på skolen, og deretter videre på jobb hvor jeg skal jobbe helt til kl 24, fordi senteret har nattåpent:) gruer meg allerede til å stå opp i morgen, haha!

Du er en fantastisk blogger og gir utrolig mye inspirasjon :)

Jeanette Bugge

09.10.2014 kl.08:03

Hei Kristina :)

Idag var det skikkelig godt å lese innlegget ditt. Smilet og livsgleden skinner igjennom og gjør at jeg også ser at du har en skikkelig bra dag. Det unner jeg deg! Det er lov å ha både gode og vonde dager når det skjer mye, og fort. Håper at du våkner opp idag, med ett kjempesmil og føler at idag også er en herlig dag. Jeg synes du gjør en veldig god jobb med bloggen til tross for at du ha andre ting å tenke på. Kos deg (idag også) ;D

Maria

09.10.2014 kl.08:22

Så deilig at du har hatt en fin dag! :) Fikk litt vondt av Rebekka over her i kommentarfeltet. Har vært der selv... kjenner det så godt igjen. Til trøst kan jeg si at det vil bli bedre etter hvert, men det kan ta tid! klem

09.10.2014 kl.08:26

Wow! En sort pologenser. Ai. Dette må (dessverre) være århundres kjedeligste klær du har på deg... men det var sikkert comfy :/

Kristina Andersen

09.10.2014 kl.08:28

Rebekka: Sender deg verdens største klem, og håper inderlig du har noen som hjelper deg. Det finnes så mange flinke folk på slike felt i dag, så jeg håper du tar all den hjelpen du føler du trenger. Mange gode tanker til deg Rebekka, og ting blir bedre <3

Veronica

09.10.2014 kl.09:35

Anonym: Ja, hvordan i all verden kan Kristina finne på å gå i så alminnelige klær? Skal ikke hun liksom stivpynte seg for oss hver dag, som alle bloggere må gjøre? Skjønner ikke at hun tør å gå rundt som et helt vanlig menneske, jeg.

Pynter du deg hver dag, anonym?

May-Lene i Edinburgh

09.10.2014 kl.13:51

Så godt å høre at du hadde en god dag i går! Håper det blir mange flere i tiden som kommer :) Jeg hadde også en kjempefin onsdag, med kafébesøk på dagtid og pub crawl på kvelden! Gøy, gøy :)

Kamilla Haaland

10.10.2014 kl.21:48

du ser supersmashing ut!

Skriv en ny kommentar

hits