Dinner with the fam

Søndag betyr som regel familiemiddag for min del, og i dag var intet unntak. Og best av alt, jeg fikk velge middag! På menyen stod det derfor helstekt indrefilet av okse, sjampinjong-stuing, fløtegratinerte poteter og grønnsaker. Noe av det beste jeg har smakt på lenge, kjøttet var så utrolig mørt og godt! Det er alltid luksus å få komme hjem til ferdig middag, det er slikt man setter ekstra stor pris på når man bor for seg selv. Mamma ass, er det en plass den dama kan svinge seg så er det vel på kjøkkenet!


 - dinner at my mom's house -

Hvordan har helgen deres vært, da? Håper dere alle har fått ladet batteriene og viktigst av alt - kost dere masse! Hva har dere gjort for noe gøy? Selv har jeg tilbrakt tid med de jeg er glad i, og fått slappet godt av. I går dro jeg på sleepover hos min Onkel, og sov sammen med mine to fettere frem til i dag. Og dere kan tro vi koste oss i går, med hjemmelaget pizza, kakemenn og Skal Vi Danse på tv-skjermen. En veldig kjekk kveld med mine to sjarmører som jeg er så glad i Nå har jeg nettopp kommet meg hjem, og venter venninnebesøk resten av kvelden :-)

10 kommentarer

Jenni

05.10.2014 kl.18:42

Det så kjempegodt ut! Også så fint du har det i leiligheten din, ser så hjemmekoslig og ordentlig ut :) Ha en super søndagskveld videre!

05.10.2014 kl.19:02

Herlighet, din mor virker så utrolig flink til å diske opp de lekreste retter - og da mener jeg virkelig lekreste, for hun danderer så fint og det er en fest å se på:D Vedder på at det smaker som en fest også:p SÅ koselig søndag du har hatt!

Kristina Andersen

05.10.2014 kl.19:49

Anonym: Jaa, mamma er flink :) Smaker minst like godt som det ser ut, hihi! Ha en fin søndag :)

Jenni: Tusen takk! Ha en fin søndagskveld du også Jenni :))

trine s

05.10.2014 kl.20:42

Så deilig. Du er utrolig heldig som har en flott familie som du har, ikke alle har det-jeg ville gjort hva som helst for å ha en kjærlig mor og far som bryr seg om barna sine, det har jeg ønsket siden jeg var barn, altså i over tjue år, Sett pris på den flotte familien din og elsk hverandre. Ha en fin kveld!

Ailin

05.10.2014 kl.22:43

Hei Kristina :) det så kjempe godt ut mmmmmm

Skikkelig festmåltid!! Gidder du å legge ut oppskrift på fløtegratinerte potetene og sopstuingen? Tusen takk :)

Kristina Andersen

06.10.2014 kl.08:22

Ailin: Jepp, skal få mamma til å hjelpe meg med dette - så kan jeg lage oppskrift til dere snart :)

Kristina Andersen

06.10.2014 kl.08:23

trine s: Off :( Alle skulle hatt foreldre som bryr seg, ingenting burde vært en større selvfølge enn det. Stor klem til deg Trine <3

Isa

06.10.2014 kl.14:12

Helt enig med deg kristina! Og føle kjærlighet fra foreldrene betyr alt. Er veeeldig takknemlig for at jeg har mine foreldre. Både meg og min aller bestiss,og nabo har fedre som jobber i brasil, og ble kjent med dem ordentlig først når vi var 18. Da flyttet pappa hjem og hadde hovedkontor i stavanger, men nå når vi er blitt eldre reiser han søndagsnatt, og kommer hjem torsdag natt igjen. Men, vi er blitt bestevenner! Jeg gleder meg til hver torsdag, da pakker jeg baggen min og reiser opp til mamma og pappa, og våkner til frokost, og som oftest biffmiddag senere på dagen. Familie <3

Nanna

06.10.2014 kl.19:21

Vil du spørge din mamma om opskrift på sjamoingnon stuvning ?

Lise

18.10.2014 kl.15:37

Er det mulighet for å få oppskriften på fløtegratinerte potetene? :-))

Skriv en ny kommentar

hits