For ett år siden

.. var jeg helt rå på treningen! Tidlig i oktober 2013 vant jeg en konkurranse på gymmet mitt, hvor jeg gjorde 455 repetisjoner av forskjellige styrkeøvelser på kun 17 minutter og 55 sekunder. Dere kan tro jeg var stolt!

... startet jeg opp vol.2 av Team Kristina Andersen, og ga flere tusen spreke jenter en utfordring som varte i nesten to måneder. Gud, så gøy det var! Og herregud så spreke vi i teamet ble på denne tiden.

... var jeg som alltid på denne tiden glad og fornøyd hele tiden

... var jeg på pressetur i Singapore sammen med Marthe og et lite knippe andre bloggere. Det var en fin, men utrolig travel tur. Vi festet på en av verdens høyeste nattklubber, besøkte alt det var av luksushoteller, brukte tid sammen med de lokale - og på syv dager fikk vi opplevd 90% av det Singapore har å by på. En ekstremt opplevelsesrik tur!

... jeg var på min aller første Start-kamp med Simi og Tone. Og jeg trodde supporterklubben til Start var et kor, trenger jeg si mer? Haha! Jeg ble uansett hektet etter denne dagen, og har lært mye om fotball siden.

... hadde mange koselige jentekvelder med venninnene.

... jeg var på jobbetur i Oslo, og ble stylet + sminket hos Coverbrands for fotoshoot.

... firmaet mitt gjorde det bedre enn noensinne, så jeg belønnet meg selv med en Louis Vuitton Keepall Bandoulière 55.

... jeg tatoverte øyenbrynene mine for første gang og ble strålende fornøyd med resultatet.

... jeg jobbet mye, reiste mye til Oslo og var flink til å holde fokus blogg og jobb.

... så leiligheten min slik ut:


Det er alltid gøy med et tilbakeblikk når vi går inn i en ny måned! Tenk at vi allerede er i oktober, dere? Tiden flyr, det er i hvert fall en ting som er helt sikkert :-) Jeg blir motivert når jeg ser tilbake til hvordan jeg holdt på for ett år siden, jeg var både sprek, livsglad og flink. Når alt kommer til alt så er jeg faktisk min egen inspirasjon, rett og slett fordi jeg vet jeg er så flink når jeg bare går inn for det. Målene mine for denne måneden blir å jobbe bedre, ta bloggen til nye høyder, fokusere på treningen og tenke mer på meg selv. Hva er dine mål for oktober? Det er alltid kjekt å dele mål og planer med hverandre for å motivere!

35 kommentarer

anja

01.10.2014 kl.09:59

Hei. Jeg håper du når målene dine, og det ihvertfall fint og bra å ha noe å jobbe mot!

Målene mine for oktober tror jeg blir å kjøpe ny leilighet, og hvis det ikke går må jeg høst innrede leiligheten jeg allerede har. Så vil jeg prøve å få til en god trenings plan. Skal trappe ned på satsingen min på fotball, så det kommer til å bli en omveltning, men får prøve å finne en god treningsvei for det. Har allerede meldt meg på baseløft økt en helg på trenings senteret her jeg jobber.

En annen ting jeg vil fokusere på er å finne på koselige ting med venninnene mine. Jeg begynner allerede til lørdag. Da har jeg invitert de med på showet "mot i Brøsta ".

Ble mange mål det her, men det viktigste nå er å bli frisk. Ble jo som sagt litt småforkjølet før lørdag og før jeg løp oslos bratteste. Der gikk jeg skikkelig i kjelleren og har blitt så forkjøla og sliten etter det...Håper det fikser seg fort. Klarer jo ikke å ta det altfor rolig...

God onsdag til deg. Klem fra meg til deg, hilsen Anja

Karoline

01.10.2014 kl.09:59

Hei :) kan du fortelle litt om firmaet ditt?

Ingvild

01.10.2014 kl.10:05

Liker slike type innlegg! :)

J

01.10.2014 kl.10:13

Hei, Kristina! Du kommer nok straks dit du vil igjen! =) Du trenger ikke godkjenne denne kommentaren, verken for min eller din del, jeg vil bare gi deg et vennlig tips om at måneder ikke skrives med stor forbokstav, det er mulig du er godt klar over det men bare synes det er penest eller noe. Jeg vil bare gi en heads up, siden jeg har sett du har gjort det mye i det siste, og det er ganske mange som sliter med rettskrivingen fra før av, og de tenker sikkert at det du skriver er riktig, for du skriver jo veldig sjeldent feil! =) Klem fra meg til deg

01.10.2014 kl.10:17

For et år siden var du 20kg mindre enn nå?

Kristina Andersen

01.10.2014 kl.10:18

J: Det er helt sant, så søt du er som sier i fra på en så grei måte :) Jeg vet de skriver den med stor forbokstav i USA, og jeg syns det er så fint - men likevel må jeg slutte med det.. Haha! Klem tilbake :)

Kristina Andersen

01.10.2014 kl.10:19

Karoline: Kristina Andersen AS :)

Veronica

01.10.2014 kl.10:28

Anonym: Fy fader, så utrolig snill du er :) Skulle ønske jeg var din beste venn. Ingenting er som gode venner som motiverer, oppmuntrer og gir komplimenter!

Idiot...

Marie Wetteland

01.10.2014 kl.10:40

Du er så flink Kristina! du er min inspirasjon:-) stå på flinke deg!

Kristina Andersen

01.10.2014 kl.10:41

Marie Wetteland: Takk snille, så koselig å høre <3

Frida

01.10.2014 kl.10:44

Håper du oppnår målene dine for oktober :-) Også må jeg bare få si, igjen, at du er så utrolig vakker! For et utseende!!!

Mine mål for oktober er to løpeturer i uka, følge bedre med i forelesningene, og ikke la meg stresse av ubetydelige småting.

Kristina Andersen

01.10.2014 kl.10:46

Frida: Takk for fine ord <3 Blir så glad! Lykke til med forelesninger og løpeplaner, jeg er helt sikkert på at du vil nå dine mål Frida :)

GB

01.10.2014 kl.10:54

Til annonym øve her....virkelig? Kor i helvete fant du det i deg å i det heila tatt kommentere noe sånt? Pleie du si det til mor di og veninnene dine og? Når di gir deg en "catch up"? Den måten du velge å trykka Kristina ned på, den e så stygg og ond at eg håpe virkelig du enten e ei altfor ung jenta som ikke har skjønt at sånne ting gjør enn bare ikke, eller at du lide av toruetts og ikke kan noe for det... Sku likt å treft deg på gato og sett kass person du e som faktisk velge å bruka tio du på trykka andre mennesker ned.. Få deg hjelp!

Du e så inspirerende Kristina! All honnør t deg♡

Veronika

01.10.2014 kl.11:53

tenk at det alt er et år siden du hjalp meg med å komme over den verste kjærlighetssorgen ved å annonsere vol.2 av Team Kristina Andersen! Helt uten at du vet det selv så hjalp det meg til å tenke på noe annet enn mitt knuste hjerte :) jeg måtte fokusere på treningen, og utfallet ble et litt mer helt hjerte - samt en mer trent kropp! Og en ny kjærlighet for trening som fortsatt varer :) takk!!

vilde

01.10.2014 kl.12:04

Åh jeg ble helt sykt motivert nå!

I fjor på denne tiden jobbet jeg beinhardt for å få de karakterene jeg trengte, og nå sitter jeg på NTNU og jobber beinhardt for å gjøre det bra her og. Jobber mellom 40-50 timer i uka med skolen, noen ganger mer. Målet mitt er minst c i alle fag, samtidig som at jeg vil ha tid til handball og å lage sunne og gode middager.

Du så forresten smashing ut på det bildet du la ut på insta(beige antrekk)!

JS

01.10.2014 kl.13:17

Hvordan kan du ha som mål å "tenke mere på deg selv"? Føler seriøst ikke du gjør noe annet... Trener, shopper, går på kafe, venninnekvelder. Er ikke det noe du gjør for deg selv? Hvis du hadde hatt mindre fokus på deg selv hadde du kanskje satt mer pris på all den egentid du faktisk har.

JS

01.10.2014 kl.13:21

Er målet ditt for måneden "tenke mer på meg selv"? Hvordan er det mulig? Føler seriøst ikke du gjør noe annet? Kafe, reiser, shopping, venninnekvelder, mer shopping, trening.. Hvis du hadde hatt mindre fokus på deg selv/ditt ego, hadde du nok satt mer pris på all den egentiden du faktisk har.

Solveig

01.10.2014 kl.14:04

Wææh, tenk at dette er et år siden! Tiden har gått fort :o Denne måneden skal jeg bruke på bacheloren og ikke la meg stresse alt for mye..

Julianne

01.10.2014 kl.14:19

Før du vet ordet av det så er du i samme form igjen! Når man først har vært der så er det "lettere" å komme tilbake dit man var. Du har jo allerede klart det en gang, så det er bare å bite tennerne sammen å følge den samme oppskriften som sist. Tenk hvor glad du kommer til å bli når du oppnår den samme formen igjen da! Om ikke enda gladere fordi du har kjempet deg ut av en tung og vanskelig periode. Bruk det som motivasjon. Stå på, heier på deg :D

Og forresten.. hadde ikke sagt nei takk til enda en utfordring fra deg :))

Ina

01.10.2014 kl.15:24

Du er en stor motivasjon!! :D Håper du kan ha en Team Kristina Andersen igjen! Hadde vært supert!

Ha en fin kveld <3

Siv Renate

01.10.2014 kl.16:12

Så fint og koselig innlegg! Elsker å lese slike innlegg :)

Er veldig inspirerende og motiverende for meg også.

Mine mål videre fremover er å fullføre læretiden (på Vest-Agder fylkeskommune) og klare fagprøven i des/januar en gang og helst få bestått meget godt på den slik at jeg får meg en fast jobb med høyere inntekt etterpå, aller helst i en klesbutikk! mihi :D

Jeg føler også jeg har mistet litt av livsgnisten i disse dager uten at jeg har lyst å utdype meg noe mer om situasjonen jeg er inne i. Håper å bli det positive mennesket jeg også er når alt dette er over. BTW! Du er alltid så skjønn Kristina :D

Kristina Andersen

01.10.2014 kl.16:17

GB: <3 <3 <3

Anonym

01.10.2014 kl.16:31

Til JS.Oser sjalusi av deg.Stakkars deg,synes mest synd på deg,du har jo ikke forstått noe her...

Vilde Kristine

01.10.2014 kl.16:58

Hei Kristina! :)

Jeg har lest bloggen din i mange år, men har enda ikke fått med meg hva firmaet ditt gjør?

Hehe, den perioden du hadde nettbutikken din trudde jeg det var det det var, men jeg ser jo at du fortsatt er en aktiv og opptatt jente.

Så hva gjør du i firmaet ditt?

Ha en super fin dag, flinke deg! :)

01.10.2014 kl.17:15

Åh, jeg digger slike innlegg:D Takk!

Julianne (en annen enn hun over:P)

01.10.2014 kl.17:54

For et år siden fulgte jeg ikke bloggen din, så morsomt å se dine tilbakeblikk! Hadde vært veldig moro med en vol.3 av team k.a!

Ls

01.10.2014 kl.17:57

Hei! Du er en stor inspirasjon!

Når du startet 30 day challenge fikk jeg såå motivasjon til å trene å spise sunt! Gikk ned 10 kg:) nå har jeg nylig blitt mamma så trenger denne motivasjonen igjen!

Vurderer du vol. 3???😄😄

Klem umotivert mamma 23 år😊

Synne-Mari

01.10.2014 kl.20:33

Kommer du til å ha en ny team Andersen challenge i løpet av høsten, tror du? Vet jeg og flere andre hadde trengt det og satt pris på det ;) ellers må jeg si at jeg liker bloggen din veldig godt, og du virker som en så herlig og positiv jente!

Catharina

01.10.2014 kl.21:28

Håper du starter opp en Team Kristina Andersen runde igjen! Det hadde vært gøy :) Lykke til med målene dine:)

Silje

02.10.2014 kl.00:11

Ååh kan du ikke værsåsnill og starte opp team kristina andersen igjen? Det var så utrolig motiverende og morsomt :-)

Anna H

02.10.2014 kl.15:33

Skal du ikke trekke vinneren av WWF-konkurransen snart? :) Jeg venter i spennening på resultatet! ;)

Klem!

Kristina Andersen

02.10.2014 kl.15:35

Anna H: Kommer i dag :)

camilla

02.10.2014 kl.22:06

Åh, ble skikkelig inspirert av dette innlegget :-D Tusen takk!

Mari

03.10.2014 kl.18:03

Du kommer nok til å komme i den formen du var i igjen :) Jeg har lidd av sykdom og blitt halvt blind, er heller ikke der hvor jeg var med treningen. Men det kommer seg! Du er stor inspirasjon :)

Marit

15.10.2014 kl.18:17

Hvor er det kjøkkenbordet fra? Akkurat et slikt jeg ønsker meg på kjøkkenet. :)

Skriv en ny kommentar

hits