Fresh and clean

I går var det duket for meg og Maren sin mandagsdate, med alle salgs tv-rogrammer surrende på skjermen. Vi kryper opp i sofaen, har masse snacks på bordet og koser oss til langt på kvelden. Slike kvelder er gull!

- starting the new week fresh and clean -

Siden det i går var mandag, syns jeg det er greit å servere litt sunnere alternativer til snacks. Og siden jeg ikke er helt kvitt forkjølelsen enda, tenkte jeg det var perfekt å få i seg masse næring og vitaminer. Så da ble det vannmelon, epler, grønnsaker og dip som stod på menyen! Dippen lager jeg på en enkel måte, med en boks mager kesam og en pose med ekstra sterk holliday dipp. Det blir så godt! Ved siden av var det forskjellige varianter av questbars, samt iskald jordbær og kiwi saft. Sunt og smakfullt! Og ikke minst, en veldig fin måte å starte den nye uken på

10 kommentarer

Linni

02.09.2014 kl.10:28

Ååh,det så sinnsykt godt ut! Du er så flink som styrer så fint med venninene dine.. :):) men du,jeg bare lurer altså. Syns ikke du selv det er litt rart at du er så mye syk når du spiser så sunt? Vet av egen erfaring at jeg nesten aldri er syk lenger nå som jeg får i meg alle de riktige vitaminene ,levde mye mer usunt før og da var jeg ofte syk :( vet jo at alle kan bli syke av og til er ikke det jeg sier men syns kanskje du litt ofte er litt syk? Har du skjekket hos legen forresten ?

God bedring til deg!

Kristina Andersen

02.09.2014 kl.10:33

Linni: Jo, jeg syns det er rart.. Jeg har tydeligvis veldig dårlig immunforsvar, noe som er sykt kjedelig. Må bare bli flinkere til å kle meg varmere og bedre, så kanskje det vil hjelpe :)

Terese Hagen

02.09.2014 kl.11:29

Blir så sulten når jeg ser på bloggen din! Elsker bildene dine :-D

Bloggen din er så inspirerende! Når jeg har dårlig blogglyst, så går jeg bare inn på din så får jeg lyst å blogge igjen, hihi :D

T!

02.09.2014 kl.11:36

Dette er ikke kritikk, men når jeg leser bloggen din tenker jeg at du er helt på villspor på hva som er sunt. Du spiser mye frukt, og du er langt i fra fanatisk, men det jeg reagerer på er all den "dritten" du hiver i deg. Beklager at jeg blir så grov i språket, men det er faktisk det det er. Og nå snakker jeg ikke om kaker og grillmat hos din mor, jeg hadde ikke nølt med å kose meg med det om jeg fikk servert det jeg heller. MEN; jeg snakker om all pepsi maxen, all sukkerfrie saften. Det er så farlig for kroppen, da kroppen reagerer på det på andre måter enn den er vant til. Det tukler med blodsukkeret, det er ekstremt kreftfremkallende på sikt, det er muskelsvekkende... og jeg har fått inntrykk av at du spiser ekstremt mye sånt. Det gjelder jo veldig mye (pepsi max, cola zero, zerosaft, tyggis, halvpastiller, alt slikt), og dette er jeg sikker på at bidrar til at immunforsvaret ditt er på bunn. Jeg kjenner så ekstremt mange overvektige mennesker som bunner på med pepsi max og cola zero, og som har gjort det i alle år, noen til og med før de ble overvektige. Du burde kutte litt ned på dette, så skal jeg love deg du hadde følt deg merkbart freshere innvendig!

Kine

02.09.2014 kl.15:47

Hei Kristina :) vil ønske deg god bedring , håper du snart blir frisk :) Så lurer jeg på hvor du har kjøpt det fatet :) har sett etter sånn men bare finne uten kanter.

:) :)

Kristina Andersen

02.09.2014 kl.16:47

Kine: Fatet er fra ASA Design, trooor jeg :)

Kristina Andersen

02.09.2014 kl.16:48

Terese Hagen: Ååå! Takk for snille ord, så gøy å høre :D

Til T!

02.09.2014 kl.17:02

Til T! Som sier at Kristina sikkert er mye syk fordi hun drikker pepsi max, cola zero og fun saft. SPAR MEG! Jeg har drukket dette i mange år. Har ikke vært syk på 11 år. Ikke hatt feber på 11 år, influensa, forkjølelse. Så jeg tviler sterkt på at dette går så sterkt ut over immunforsvaret hennes! Du må jo tro at su er verdensmester i ernæring. Og tro meg, jeg jobber innen helsevesenet og kan en del om dette T! Så spar meningene dine på noe mer fornuftig! Fortsatt god bedring Kristina!! :)

Nanna

02.09.2014 kl.23:19

Først: ELSKER bloggen din! Du er en inspirasjon for meg på ALLE mulige måter! Elsker måten du setter fram så mye godt og tar så godt vare på alle rundt deg! Jeg å sliter med at jeg er mye syk, forkjøla en gang hver andre mnd og da gjerne i fler uker i strekk. Ingen vitaminer og nivåer av noe slag som jeg mangler. Har fibromyalgi så kroppen min bruker så mye tid og krefter på å mistolke signaler om vondter i kroppen at den "glemmer" immunforsvaret mitt :p så er mange grunner til at man er mye syk. Jeg spiser så mye lavkarbo jeg kan og drikker lettbrus/fun light og div sånnt og dert hjelper meg å være smertefri :-D så all creds til sukkerfritt!

Stå på kristina <3

Stine Johanne Johnsen

03.09.2014 kl.01:31

Det så herlig ut, det må være fantastisk med en venninne som deg! Tror jeg også må sjekke opp det fatet, og masse god bedring til deg!

Skriv en ny kommentar

hits