Four to follow

God morgen, dere Tenkte å starte dagen med å dele fire instagramkontoer, som dere virkelig burde følge. De er annerledes fra alle andre og skiller seg ut på hver sin unike måte, men en ting har alle kontoene til felles - de deler noen fantastisk fine bilder.

Itsabandoned ♥

En utrolig fin og annerledes instagram-bruker, som legger ut bilder av vakre og forlatte steder. Jeg blir helt forelsket i disse utrolig fine bildene, og kan nesten ikke forstå at disse stedene er forlatt?

Mssjakob ♥

Dette er kontoen til Misses Jakob. Hun er en utrolig inspirerende dame, som virkelig lever liver. Hun er crazy forelsket i sin Jakob, og sammen drar de verden rundt og virkelig lever livet til det fulle. Dette er en konto man nesten blir sittende å måpe på, fordi bildene er så fantastiske og de virker til å ha et så utrolig fantastisk liv. Utrolig nok har hun ikke mer enn 24 000 følgere enda, men det kommer nok tenker jeg.

Earthpix ♥

Fantastiske bilder fra forskjellige steder rundt om i verden. Dette tror jeg er min favorittkonto, fordi det kommer så utrolig fine bilder her. Jeg får lyst å hoppe på først fly og dra for å oppleve hele verden av å følge denne herlige kontoen.

Jermzlee♥

Det er umulig å ikke smile av denne ultrasøte instagrammeren, som faktisk er en hund. Smelt!

4 kommentarer

Ååhh, så mange fine kontoer! Må sjekke innom alle :) Jeg følger for det meste bare kontoer med interiør eller trening som stikkord, så det bli fint med noe nytt og annerledes innimellom squats, romantisk stil, blomster og motivasjonsutsagn :) Takk for tipsene :)

♥ Lizbethosnes.com

Kristina Andersen

15.08.2014 kl.15:25

Lizbethosnes.com: Ikke sant, altid gøy å finne seg noen nye favoritter. God helg, Lizbeth :)

Charlotte Tunes

15.08.2014 kl.19:27

Ååå, jeg elsker å finne nye slike kontoer! Elsket den øverste. De flotte stedene da! Skulle ønske jeg nesten bodde på de stedene, bare med litt mer mennesker rundt meg, hihi! :-D Ha en strålende helg VAKRE deg <3

15.08.2014 kl.23:01

Gud så kjedelig

Skriv en ny kommentar

hits