Del ditt beste sommerminne

annonse

Hvis du er like iste- og sommerglad som meg, så regner jeg med du kommer til å bli hoppende glad for denne kule konkurransen! Nå kan du nemlig vinne en drømmereise til en verdi av 30 000 kroner, kun ved å laste opp et bilde av ditt beste sommerminne på Instagram.

Slik deltar du i konkurransen til NESTEA:

Du deltar ved å laste opp ditt beste sommerbilde på Instagram med hashtagen #nesteasommer. Instagramprofilen din må være åpen under hele konkurranseperioden for å delta. Vinneren kan ta med seg en venn, venninne, kjæreste eller kanskje postmannen på en drømmereise for to personer! Hvem enn du måtte foretrekke ;-) Hvor fantastisk er ikke det? I tillegg trekkes det hver uke en vinner som får en sommerkurv full av deilig og forfriskende NESTEA.

Skulle gjerne stukket av med seireren selv, en ferie til en såpass høy verdi sammen med noen man er glad i må jo være helt fantastisk kjekt. Her tenker jeg man virkelig får minner for livet, og en ferie man sent vil glemme. Tenk så morsomt å vinne noe så flott! Gøy med en enkel og annerledes konkurranse, er dere ikke enige? Vi har jo alle noen fine sommerbilder liggende. Her er det bare å finne frem kreativiteten og delta, folkens! Gleder meg til å se sommerbildene deres :-)

6 kommentarer

Anonym

13.07.2014 kl.11:34

Denne isteen ifra nestea er jo bare nydelig,må bare ut å kjøpe med engang...Nydelige bilder.

minlangehistorie

13.07.2014 kl.11:34

Det skal jeg gjøre nå når jeg skal til Danmark :D og du er skikkelig pen kristina :)

theresekristina

13.07.2014 kl.11:38

Så herlig! :)

Kristina Andersen

13.07.2014 kl.12:35

minlangehistorie: Tusen takk snille!

Anja

13.07.2014 kl.15:52

Hei. Jeg er selvfølgelig med. Føler at helgens fantastiske tur passer veldig bra som et godt sommerbilde. Håper du koste deg Oslo. Så fine bilder forresten, flinkeste søte Deg! God sommer videre! Klem fra meg til deg, hilsen Anja

Kristina Andersen

13.07.2014 kl.18:39

Anja: God sommer skjønna <3

Skriv en ny kommentar

hits