No hair, do care

I dag har jeg tatt av mine lange lokker av extensions, og føler meg bokstavelig talt som et monster. Er det muuuulig å ha så lite hår fra naturens side på dette gigantiske hodet mitt? Takker høyere makter for at jeg skal til Marianne i morgen for å sette på nytt, for hvis ikke kunne jeg bare sagt takk og farvel til alt som heter bilder på bloggen fremover. Rart hvor avhengig man blir av slike ting, altså. Nå er planen å bruke tapeextensions, slik at mitt gror greit under mens løshåret sitter på. Satser på at håret mitt er langt og fint naturlig om ikke så alt for lenge, enn så lenge må jeg ty til andre hjelpemidler for å se sånn noenlunde oppegående ut.

NÅ må jeg fortsette å jobbe litt her! Etterpå skal jeg og Milo på skogstur med naboen min Hege og hunden hennes Frida. Gleder meg :-)
Jimmy Choo solbriller - bershka sko - zara bukse og topp - forever 21 smykke

15 kommentarer

Mari

02.07.2014 kl.12:15

Så fint antrekk ;D Thumbs up :D:D

Kristina Andersen

02.07.2014 kl.13:03

Mari: Tusen takk!

Henriette

02.07.2014 kl.13:06

Nå må du slutte, håret ditt er jo nydelig !!! er skikkelig misunnelig!! Og det er umulig å se at håret ditt er slitt, er jo så glansfullt, hehe :-) ha en kjempefin dag videre <3

Kristina Andersen

02.07.2014 kl.13:10

Henriette: Føler meg heeelt forferdelig, haha! MEn tusen takk <3 Ha en kjempe fin dag søta :D

Ingvild

02.07.2014 kl.15:10

Du ser virkelig helt fantastisk ut for tiden! Nydelig!

02.07.2014 kl.15:32

Hardt liv...

Kristina Andersen

02.07.2014 kl.15:36

Ingvild: Så snille dere er! <3

Mari

02.07.2014 kl.16:40

Du klager over håret ditt? Prøv å gå på kreftbehandling i mange måneder og mist alt håret, først da kan du klage. Slutt å klag over ubetydelige småting...

S

02.07.2014 kl.17:01

Come on... Du ser jo superfresh ut! Jeg vil påstå at du er ganske priviligert som kan bruke så mye penger (evt bli sponset) på utseendet og luksusvaner som løshår; det er ikke alle som verken kan eller vil det - og det er flott at du lever ditt liv AKKURAT som du selv vil, men mener du at alle som har kort og tynt hår (hvilket er ganske vanlig i norden) ikke ser oppegående ut..?

Siv Renate

02.07.2014 kl.18:56

Synes du var kjempe fin med kort hår også jeg!

Kjempe søt topp og smykket passet PERFEKT på den :)

Du kan det virkelig med å kle deg Kristina :D

Guro

02.07.2014 kl.20:25

Jeg har hatt samme problem som deg, føler mitt eget hår er veldig tynt, kort og slitt uten extensions, så jeg har sverget til dette løshåret i flere år, alle forskjellige typer. Jeg har hele tiden tenkt at den dagen jeg er fornøyd med mitt eget hår skal jeg endelig slutte å bruke penger og tid på extensions, men den dagen kommer faktisk ikke så lenge man bruker extensions, samme om det er tape, keratin eller clips. Det floker seg i bunnen uansett, man river av litt og litt, og håret blir faktisk bare verre og verre jo lenger man bruker løshår. Jeg bestemte meg for å ikke være avhengig av noe så som jeg er godt over 20, og har ikke brukt extensions på flere mnd. Jeg merker allerede at mitt eget hår begynner å få tilbake den tykkelsen det hadde for flere år siden, det er fantastisk deilig å gå uten i sommervarmen, og jeg har fått flere komplimenter for håret mitt enn jeg har gjort på lenge, så jeg vil anbefale deg å gjøre det samme hvis du noengang vil ha tilbake ditt eget, sunne hår :)

Veronica

02.07.2014 kl.21:42

Må si meg enig med flere over her. Jeg er ikke en av dem som hele tiden sier "tenk på de stakkars barna i Afrika, tenk på kreftpasienter uten hår", osv. Men dette er virkelig et luksusproblem, og ingenting å sutre over. At du ikke er fornøyd med håret ditt er selvsagt greit det, for alle har vi ting vi hater ved oss selv. Og det betyr ikke at du mener alle andre med tynt og slitt hår ser fæle ut. Du tenker jo mer på hvordan du selv FØLER deg, og bryr deg sikkert ikke om andres hår. Men virkelig: "monster", "takk og farvel til alle bilder på bloggen", "enn så lenge må jeg ty til andre hjelpemidler for å se sånn noenlunde oppegående ut". Du høres jo helt hysterisk ut :P Jeg forstår humoren i det du skriver, og tar ikke alt dette veldig seriøst. Men du FREMSTILLER deg selv som en person som har nada med problemer i livet. Bare det er jo litt stakkarslig, synes nå jeg da :P

Når det er sagt, så ser håret ditt flott og naturlig ut! :) Blankt og fint. Noe jeg personlig synes er penere enn extensions, men der er man forskjellige.

GR

03.07.2014 kl.01:39

Du skriver mye bra på denne bloggen din, men dette innlegget blir i kleineste laget for min del. Ditt naturlige hår er det nok mange som allerede misunner deg, og mange vil nok føle seg truffet når du mener at man må ty til løshår (joda, extensions...) for å se rimelig oppegående ut.

Joda, du har rett i at slike ting (luksusprodukter osv.) er avhengighetsskapende, men ut i fra det du sier om deg selv så begynner jeg å lure på om du er like dømmende med de rundt deg også? Det er i så fall en farlig vei å gå, spesielt hvis man ønsker å ha en blogg som du ønsker nye lesere til.

Hva med heller å skrive mer om de flotte reisene du er på til stadighet. Man får lyst til å reise selv når man ser alt det flotte man kan oppleve utenfor Norges grenser. Tenk så heldig du er som har muligheten til å komme så close på jetsetlivet rundt omkring.

Mange av dine lesere er nok ikke like privilegert som deg når det kommer til materiell velstand, så et tips for fremtidige innlegg kan kanskje være å tone ned innlegg med fokus som: "Se på meg. Dette har ikke du råd til!". Du skjønner sikkert hva jeg mener. Det er som sagt bare et tips, selv om det kanskje høres ut som kritikk, noe det ikke er tenkt å være.

Stå på videre! Og husk: Jo flere som leser bloggen din, jo mer penger tjener du :D

Lisbet

03.07.2014 kl.01:41

Om du ønsker at håret ditt skal få fart på seg til å vokse sant bli sunnere så ville jeg virkelig anbefalt produktet silicea:

http://sunkost.no/produkter/velvare-og-kroppspleie-kosttilskudd-hudharnegler/silicea-orginal-500-ml/

Det har gjort underverker for min del etter alt jeg har påføret håret mitt! ;) det ser litt ekkelt ut, men smaker i grunn ingenting :) finnes i kapsler også men er den flytende gelen her som funker best syntes jeg :)

Camilla

03.07.2014 kl.14:34

Så fint håret ditt var uten exstencion!! :-) Det så naturlig og glansfullt ut!

Jeg har selv satt på tape ex. på Jersey på Majorstuen. Etter at jeg skulle ta ut festene ble jeg utrolig sjokkert og lei meg ettersom jeg hadde mistet så mye hår, så jeg så intet valg enn å sette i nytt. Når jeg ser tilbake på det angrer jeg så utrolig mye, det har slitt sånn på håret og håret mitt var fint som det var, selv om det ikke var verdens tykkeste!

Jeg dro til en annen frisør og fikk fikset på fargen og lar håret vokse ut uten ex. Det er en god anbefaling : - D Så slipper du sette på hele tiden, og du kan få naturlig tykt og fint hår ! I tilegg finnes det masse produkter som er med på å gjøre at håret vokser fortere ut :-)

Skriv en ny kommentar

hits