Watermelon pizza


Now you can eat pizza everyday! Even on Mondays ;-)

Hvem har sagt man ikke kan spise pizza hver dag? Haha! Dere som følger meg på instagram fikk kanskje med dere at jeg smalt sammen denne morsomme saken i helgen. Vannmelon pizza Den var faktisk helt utrolig god, og ikke minst sunn! Alt jeg gjorde var å dele opp en vannmelon i små pizzastykker, og bruke jordbær og frukt som "fyll". Her valgte jeg jordbær, blåbær, kiwi og jordbær. Fantastiske smaker sammen, og ikke minst en skikkelig oppfrisker på en varm sommer! Kanskje dette kan bli en annerledes og kreativ vri til snacks på neste jentekveld?

6 kommentarer

Synne

16.06.2014 kl.17:41

Hei Kristina!

Eg veit du har ein enorm kjærlighet for dyr og kjemper for deira rettigheiter. Difor lurer eg på om du kan bruke bloggen din til å spre budskapet om å signere på denna nettsida: http://anima.dk/landbrugsdyr/stop-hundek%C3%B8dsfestivalen-i-syd%C3%B8stkina#.U58O8fl_v-s

Det gjelder ein kampanje om å hindre slakting og mishandling av hunder i Kina under ein "hundekjøtt festival". Du finner all info på nettsida. Håper du tar deg tid!

Sandra

16.06.2014 kl.22:02

Hei!

Jeg prøver å gå ned i vekt,og trene! Jeg har derfor lagt om kostholde mitt, men er så utrolig usikker på hva jeg kan og ikke kan spise! Jeg kutter derfor ut nesten all mat, og drikker bare shake og spiser frukt. Jeg lurte derfor på om du kanskje kunne laget et innlegg der du tipset om feks frokost/lunsj/kvelds? :) Enkle oppskrifter, eller hva som er bra og ikke! Håper virkelig du kan gjør dette, trenger det!!

Karoline

16.06.2014 kl.22:32

Det er nok ikke DU som har smelt den sammen.. Stjeler fra andre bloggere, ikke bra!:(

Kristina Andersen

17.06.2014 kl.07:26

Karoline: Hva er det du snakker om? Søk på #watermelonpizza på instagram eller google, og du får opp hundrevis av resultater. Så jo, denne er det JEG som har smelt sammen. Du ser jo til og med servicet mitt og neglen min på bildet :)

Kristina Andersen

17.06.2014 kl.07:27

Sandra: Etter hva jeg leser gjør du alt feil ved å ikke spise mat, og byttet det ut mdd shake og frukt. Jeg vil anbefale deg å kontakte Gunnar, han er kjempeflink med kosthold og trening. http://coachgunnar.no/

Linn Berget

17.06.2014 kl.17:28

Du har så mange fristende matbilder! :)

Skriv en ny kommentar

hits