Slik pakker du smart til ferien

annonse

Det er sommer og det er for flere av oss tid for ferie :-) Men hva pakker man med seg i toalettmappen, for å spare mest mulig plass i kofferten? Jeg er godt bereist og har med årene funnet mine favoritter til årets solferie. Bli en smart feriepakker du også!

Solkrem: LeTan er uten tvil min absolutte favorittsolkrem! Hvert eneste år kjøper jeg i to varianter, faktor 30 til ansiktet og faktor 15 til kroppen. Dette er en lett og fuktighetsgivende solkrem, som lukter deilig av kokos, den er drøy i bruk og er vannfast i opptil to timer. Hele utvalget til LeTan finner du her.

Leppepomade med solfaktor: hver eneste gang jeg er på solferie, blir jeg solbrent og skikkelig sår på leppene - fordi jeg ikke husker å bruke beskyttelse. I år har jeg tatt mine forhåndsregler, og skaffet med en leppepomade med faktor 15. Den er supermyk, helt naturlig og økologisk, samt den sitter lenge og beskytter godt.

Aftersun: en god aftersun er gull verdt etter en lang dag på stranda! Denne fra LeTan er helt genial, da den kommer i sprayversjon. Jeg sprayer hele kroppen med den etter jeg har dusjet, og den roer ned og tilfører huden den fuktigheten den sårt trenger etter en dag med soling. Den inneholder aloevera, noe som avkjøler huden skikkelig. Anbefales!

Renseservietter: Ole Henriksen sin fuktighetsgivende renseservietter som gir en dypt-virkende rens av ansiktet og fjerner sminken, er i mine øyne de aller beste på markedet. Disse er helt fantastisk gode! Syrene i serviettene løser opp død hud og eukalyptusen i de absorberer smuss. Helt perfekt å ha med seg på reise, så slipper man å dra på et lass av hudpleieprodukter!

Tørrsjampo:  en tørrsjampo er gull verdt når man er på ferie, så slipper man å bruke masse tid på hårvask hver eneste dag. Min favoritt er det faktisk selveste Jan Thomas som har produsert, og du finner den her. Denne er utrolig god og frisker opp håret som om det nettopp har blitt vasket. Denne kan brukes av alle hårfarger, enten du er blondine eller brunette. Pluss i boka for at den også gir mye volume til håret!

Vannfast mascara: solferie innebærer naturligvis mye bading og soling, og mange av oss ønsker gjerne å se freshe ut også på stranden. Jeg syns BareMinerals Waterproof Mascara er veldig god, den gir vippene en fin definisjon, volume og lengde. Og best av alt, den sitter som støpt under både bading og soling.

Godlukt: parfymeflasker er noe vi alltid vil ha med på tur, men som kjent tar de mye plass i toalettveskene. Beholderne til Travalo er redningen på nettopp dette, den er liten og du kan ta den med overalt - også ombord på flyet. Du fyller den enkelt med favorittparfymen din, og en beholder rommer hele 50 spray. Helt perfekt å ha med i både vesken, håndbagasjen eller selvsagt når du skal på ferie.Bruk rabattkoden KA8 for å få 20% rabatt på ALT fra LeTan, Travalo og Hurraw, i tillegg til de andre produktene jeg har skrevet om over. Husk at Coverbrands.no alltid har fri frakt og lynrask levering! Rabattkoden gjelder frem til 13. juni

15 kommentarer

Anonym

09.06.2014 kl.17:52

Takk for alltid gode tips og ikke minst prosenter.Kommer godt med...

09.06.2014 kl.18:59

Sikkert gode produkter, men hvor er pakketipsene for å pakke smart og spare plass?

Lena Iversen

09.06.2014 kl.19:46

Hei :) Du har en såå inspirerende og GLAD blogg. Jeg må alltid innom hver morgen og kveld bare for å bli litt ekstra glad på starten og slutten av dagen. du er så flink!

Jeg har et lite spørsmål også, hvilken størrelse har du i louis vuitton veska di? vurderer å bestille meg en slik, men klarer ikke bestemme meg for størrelsen..

Lina

09.06.2014 kl.20:23

Kan du ikke heller vise litt mer hvordan du pakker når du reiser på ferie, i stedet for å egentlig bare lage et rent reklameinnlegg? Feks hvor mye du pakker med deg av klær, sko osv?

Daniella

09.06.2014 kl.21:28

Gode tips! :)

Kristina Andersen

09.06.2014 kl.21:54

Lina: Det kan jeg også få til :) Men vet nå ikke helt hvor interessant det er å se for dere hva slags tøy og hvor mange sko jeg pakker :p

Kristina Andersen

09.06.2014 kl.21:54

Lena Iversen: Takk snille! Så koselig å høre :D Jeg har 55 størrelsen. Den største tror jeg.

Kristina Andersen

09.06.2014 kl.21:54

Anonym: Du leser de rett her :)

Leser

09.06.2014 kl.22:35

Vi er ikke interessert i å vite hvor mye du pakker av alt, men hva du pakker. Har du noen lure tips til å gjøre ting mer praktisk, noen tips til saker og ting man kan ta med seg som man egentlig ikke trenger, men likevel har stor bruk for? Jeg er ofte slik at når jeg kommer fram, kommer jeg på en hel del smarte saker, men som jeg glemmer igjen til neste gang jeg reiser bort :-)

Og så er det interessant å vite hvilke sminke du har med, og hvordan du pakker på mest mulig effektiv og praktisk måte :-) dette tror jeg folk vil lese om :-)

Helene

10.06.2014 kl.09:18

Hei :) gøy med litt tips! Jeg har et spørsmål til deg. Hva bruker du av varmebeskyttende produkter til håret ditt ?

Kristina Andersen

10.06.2014 kl.09:26

Helene: Alltid! :)

Helene

10.06.2014 kl.10:38

Jeg mente hvilke produkter? Har du noen tips til gode produkter?

Merete

10.06.2014 kl.17:22

Jeg lurer på hva du bruker til å fjerne maskaraen? tar de sminkeseviettene den? Hvis ikke - må man ha oljebasert renser?

Malin

10.06.2014 kl.19:35

Aftersun sprayen, er denne parafymefri? Jeg er allergisk mot parafyme, å står ikke noe om dette på nettsiden. :-)

Maren

11.06.2014 kl.15:47

Hei!

Hvordan fjerner du mascaraen? Har slitt tidligere med at sminkeserviettene ikke tar den, og jeg ender opp med å miste mange av mine egne vipper..

Skriv en ny kommentar

hits