Et skinnende hvitt smil

annonse

Få ting slår en hvit perlerad av tenner, det kan vi nok alle være enige om. Et hvitt smil utstråler ikke bare glede, men også sunnhet. Visste du at to av tre har missfargede tenner? Både kaffe, rødvin, fruktjuice og selvfølgelig dårlig munnhygiene gjør alle sitt til at tenner blir missfarget. I tillegg til å pusse tennene mine to ganger daglig og bruke tanntråd for å forebygge nettopp dette, bleker jeg også tennene mine en til to ganger i året med SmileLab. Og dette har jeg gjort de siste fire årene :-)SmileLab fører mange flotte produkter, men to stk har seilet opp som mine store favoritter. En sensitiv tannbleking for full behandling, og et lite kit til de kveldene jeg bare trenger en liten oppfriskning på tennene mine.

SmileLab Sensitive: dette er faktisk markedets enkleste og mest anvendelige whitening behandling! Oppi en pakke finner du 15 dobbelpakker med tynne strips, en for øvre tannrad og en for nedre. Hver strips skal være på i 30 minutt, og dette gjentar du hver dag frem til tennene dine har blitt hvite nok. Jeg pleier å holde på i 10 dager, så er jeg fornøyd med resultatet og hvitfargen. Disse stripsene er utviklet av tannleger og spesielt tilpasset hjemmebruk, så her er det ingen sensitivitet-problemer eller vanskeligheter med å bruke dem. Denne behandlingen tar jeg en gang en til to ganger i året for å opprettholde hvitfargen. Anbefales! En trygg, enkel og effektiv måte å få et hvitt smil på.

SmileLab Flash: en litt annerledes måte å bleke tennene på! Er det en kveld du skal på fest eller i et viktig møte, og du ønsker en liten oppfriskning på smilet ditt? Vel, da klistrer du på en av disse stripsene! Dette er nemlig ikke en behandling, men mer som en make-up strip til tennene dine. Du kan bleke tennene dine på like kort tid som du bruker å legge sminken, noe som med andre ord er perfekt de dagene før du skal i bryllup, på sommerfest eller andre morsomme begivenheter. En strip skal virke i kun 15 minutter, og dette vil fjerne plakk, skadelige bakterier og missfarging på tennene dine.Slik ser stripsene ut når de er på. Nærmest usynlige og ikke plagsomt i det hele tatt :-)

Hvis du ønsker deg et hvitere smil og en fin perlerad med tenner til sommeren, får dere nå -20% rabatt på ALT fra SmileLab. Rabattkoden dere må bruke er KASMILE - og den varer ut 3.juni hos Coverbrands.no


2 kommentarer

Marlene

30.05.2014 kl.20:36

Så fin du er med fregner < 3

Kristina Andersen

30.05.2014 kl.22:28

Marlene: Hehe, de dukket opp på sommeren :p

Skriv en ny kommentar

hits