Duggende frisk Nestea

annonse

Gårsdagen var den fineste sommerkvelden så langt i år! Så jeg pakket med meg iste i kjølebaggen, hoppet i cabrioleten og dro på roadtrip hjem til familien. Det var invitert til grilling i mine foreldre sitt hus, og det blir jammen ikke stort bedre på en så fin sommerkveld!

One happy girl with icecold icetea from Nestea. My favourite flavour - mango and pinapple

Jeg er så heldig at jeg har fått teste ut de nye smakene på isteen til Nestea, så i går tok jeg med noen flasker hjem til familien slik at de også kunne prøve. Og gjett om de falt godt i smak, da! Selv om det er sommer og mye kos i tiden fremover, vil jeg likevel prøve å velge drikke og mat som er sunnere alternativer. Derfor passer det meg perfekt at Nestea nå har 30% mindre kalorier i ALLE drikkene sine. Og best av alt - isteen er nå søtet med stevia! Eneste unntaket er White Peach, som faktisk er helt sukkerfri. Hver eneste gang jeg er på butikken kjøper jeg med meg iste, og min tidligere favoritt har vært White Peach. Men nå har jeg fått en ny favoritt, nemlig mango og ananas. Har dere smakt den? Her snakker vi magi på flaske, den er himmelsk!Ekte sommerglede! En sol som varmer fra morgen til kveld, deilig grillmat, bakt potet, latter med familie og venner, skyfri himmel og verdens beste iste fra Nestea i glasset. Lykke :-) Hvilken smak er din favoritt?

9 kommentarer

Sandra

25.05.2014 kl.10:39

Min favoritt er den fra Tine, sort te med fersken smak og uten tilsatt sukker. namnam :D

Rikke

25.05.2014 kl.10:44

Åh, glede :D Jeg elsker jo iste! Men Kristina, hvilken bil har du? Kjøpte du deg Vw Beetle cab? :)

Ina

25.05.2014 kl.14:21

Hei, Kristina :)

Håper du kan hjelpe meg litt nå! Jeg og kjæresten planlegger en liten roadtrip til Kristiansand når det er Odderøya live. Vi har ikke helt bestemt oss for om vi skal ta med telt, eller om vi skal sjekke inn på hotell. Lurer derfor på om du har noen gode tips til både camping/teltplasser og hotell? Også lurer jeg samtidig på om du har noen generelle tips til hva man må få med seg ellers i Kristiansand-området :) og om det er noen restauranter som serverer god sjømat ;)

Klem fra Ina

Karoline

25.05.2014 kl.16:13

Åh for noen herlige og sommerlige bilder! Gi litt varme til oss i nord også da :-D Skal smake de nye isteene når sommervarmen kommer hit også!

Kristina Andersen

25.05.2014 kl.16:26

Karoline: Sender over litt sol til dere, hihi! :D

Kristina Andersen

25.05.2014 kl.16:27

Ina: Hotell vil jeg anbefale Ernst Hotell - det er utrolig fint og nettopp renovert. Og så har de en helt rå frokost :) Angående sjømat så ville jeg besøkt Fiskebrygga, her florerer det av restauranter som serverer nettopp dette. Sjøhuset er også verdt et besøk :)

Kristina Andersen

25.05.2014 kl.16:27

Rikke: Jeg har ikke bil. Men låner :)

Camilla Iren

25.05.2014 kl.19:17

Åh, den med mango og ananas hørtes fantastisk ut! Må testes ut i morgen :)

Maten så også veldig god ut =)

Lauraline

26.05.2014 kl.11:05

It looks like you had a great time ! So cool !! You're beautiful !

Have a good day ♥

Love, xxx

Lauraline

Skriv en ny kommentar

hits