It's all in the details

Finnes det noe mer hjerteskjærende enn når dyr har det vondt? Jeg syns det er så fryktelig.. Milo er blitt så dårlig, stakkars. Og han kan jo ikke akkurat si hva som feiler han heller. I hele går ville han bare ligge under vasken på badet av alle mulige plasser, og ville nesten ikke bli klappet i det hele tatt. Nå ligger han her på en pute ved siden av meg og bare stirrer ut i lufta.. Håper han kan bli bedre snart, får helt vondt når jeg ser at han ikke trives og ikke er i form. Hunder kan jo også ha en dårlig dag, så krysser fingrene for at det rett og slett bare er det og ikke noe alvorlig. Hvis ikke får vi gå til dyrelegen i løpet av dagen.

Nå blir det i hvert fall jobb frem til i ettermiddag, så skal jeg på trening og så får jeg besøk av fine jenter her i kveld. Hva er planene deres for dagen? Jeg har en oppskrift å dele med dere i dag, på sukkerfri konfekt med jordbær og hvit sjokolade. Denne kombinasjonen må være noe av det beste jeg har smakt innen sukkerfritt! Deles litt senere, så stikk innom igjen etter lunsjtider


Zara: skjorte og bukse, New Look: smykke og hårstrikk, Victorias Secret: armbånd, Marc Jacobs: klokke.

17 kommentarer

Vilde

22.05.2014 kl.09:45

Uff, så forferdelig.. Kan nesten høres ut som at han har gjemt seg for å dø. Prøv å gi han kokt ris og gå en lang tur. Kan hjelpe hvis han har forstoppelse eller lignende. Hunden min hadde et anfall der hu bare stirret ut i luften og ikke klarte å gå, da var det hjerneblødning, men hu overlevde fordi vi kom oss så fort til dyrlegen.

Håper virkelig det ordner seg for dere :)

Satser på at han bare har forstoppelse :)

Oppdater bloggen så fort noe endrer seg med Milo, tenker på dere! :)

Silje

22.05.2014 kl.09:54

Det samme tenkte vi om katten vår- at han bare hadde en dårlig dag, og at vi skulle se ann formen hans. Neste dag døde den av urinforgiftning. Så stikk til dyrlegen med han! Bedre å gå en gang for mye enn for lite. Bare et lite tips! Angrer fortsatt på at jeg ikke tok han med samme dag :-(

Signe Jensen

22.05.2014 kl.10:23

Hei

Når dyr hjemme seg vekk så er det et tegn på at han smerte, så ikke la det gå lang tid før du får han undersøkt, han veit jo ikke hvorfor han har ondt. Trenger ikke være alvorlig men når dyr trekker seg tilbake og viser ubehag når en stryker dem er det tydelige tegn på smerte ;)Bedre å ringe veterinær en gang for mye en for lite :)

Signe =)

Julie S.

22.05.2014 kl.10:26

Stakkar lille. Håper han blir bedre fort! :)

Over til noe helt annet, jeg vurderer gelenegler på mine altfor stygge og korte negler. Har aldri før prøvd noe slikt og er veldig usikker. Har googlet til den store gullmedaljen og lurte litt på Karl Johan Hudpleie i Oslo. Har du erfaring med negler derfra? Evt hva har du gjort der? Er det et sted du anbefaler å fikse neglene?

Hadde satt stor pris på svar :)

vilde

22.05.2014 kl.10:58

Åh det er så fælt når de ikke har det bra! Hesten min fikk lymfangitt for et år siden, og da måtte jeg gi henne smertestillende og betennelsesdempende i sprøyteform. Huff så dårlig hun var. Man får helt vondt av dem! God bedring til lille Milo! Han er snart med deg på tur igjen, skal du se. :)

22.05.2014 kl.11:52

Off, håper han blir bra fort!

Jeg ser etter en veske i god kvalitet, hvet du hvilke design merker som støtter god dyreveldferd?

Kristine

22.05.2014 kl.12:12

Huff, stakkars liten. Håper den lille tassen blir bedre snart, forferdelig når de ikke har det bra.

Kristina Andersen

22.05.2014 kl.12:30

Julie S.: Ingen erfaring dessverre.. Jeg bor i Kristiansand :)

Kristina Andersen

22.05.2014 kl.12:30

Signe Jensen: Skal ta han til dyrelegen nå i ettermiddag :)

Leser

22.05.2014 kl.12:32

Hunder kan ha dårlige dager ja, men ville absolutt gått til dyrlege så fort som mulig, for å utelukke noe farlig :-) hunden vår gikk gjennom ganske mye i fjor. Det gikk veldig mange tusen til dyrlege den sommeren, men hvis vi ikke hadde komt oss til dyrlege fort, vet jeg ikke hvordan det hadde gått:/

Du får bare gi han masse kos og masse oppmerksomhet ❤️🐶

theresekristina

22.05.2014 kl.12:57

Så fint :D

Janne

22.05.2014 kl.13:20

Stakkars:( God bedring til Milo. Håper han blir bedre i form raskt.Jeg hadde dradt rett til veterinæren, man vet aldri.. :/

Lea Annette

22.05.2014 kl.13:29

Hei :D At jeg er en sånn treningstype som deg, jeg vil gjerne få mer muskler og se fit ut. Trener sånn 3-4 ganger i uken og spiser sunt. Men i det siste har jeg følt meg litt slapp osv, å har derfor droppen ut treningen, altså trent kanskje 2 ganger i uken.... å gått noen små turer. Men jeg føler jeg ødelegger treningen min osv hvis jeg tar fri fra styrke treninga osv ... får dårlig samvittighet liksom ..

har du noen sånne dager, eller uker? har du noe tips til meg som har lite motivasjon innen trening og kosthold(treningstips, sunn mat å spise osv) og er det sånn at jeg godt kan ta meg en uke fri, der jeg spiser sunt og tar litt fri fra treningen?

Kristina Andersen

22.05.2014 kl.13:42

Lea Annette: Vet du, slike dager har jeg mange av. Mitt beste råd er å ta seg fri akkurat så lenge du trenger - uten å få den minste dårlig samvittighet. Man skal ikke presse kroppen sin hvis man er sliten og trenger litt hvile, da gjør man heller det motsatte og roer ned til man føler seg klar igjen :)

Isa

22.05.2014 kl.14:58

Du er så himla fin!!!

kristiane

22.05.2014 kl.18:09

ÅÅh! ingenting er virkelig verre enn når hunden din har det vont! :( stakkars lille fine Milo! Håper virkelig han blir frisk igjenn! <3 Lykke til hos dyrlegen! sender dere mange gode tanker og klemmer begge to!

Så utrolig fint antrekk! Du ser helt nydlig ut idag fina! (som vanlig, hihi) Håper du og fine Milo har en fin dag! klem! <3

Cecilie

22.05.2014 kl.19:58

Når man ser dyret sitt har det vondt/syk kontakter man dyrlegen med en gang?

Det gjør hvertfall jeg. Med tanke på at vi ikke vet om de har vondt, eventuelt hvor vondt tar man heller en ekstra tur til dyrlegen. Hadde aldri ventet til dagen etter når man tydelig ser at noe er galt?:/

Skriv en ny kommentar

hits