Omega-3 av den høyeste kvalitet

i samarbeid med goodforme.no

Omega-3 har utrolig mange gunstige effekter på kroppen, og nettopp dette er grunnen til at Omega-3 er mitt viktigste kosttilskudd. I alle år har jeg tatt to kapsler sammen med frokost, og jeg kommer til å fortsette med det resten av livet. Jeg har tidligere brukt Udos Choice, men nå har jeg byttet over til noe som antas å være enda bedre. Nemlig Omega-3 fra Goodforme.no - som inneholder olje fra villfisk som lever i norske farvann. Fisken oljen kommer fra heter Tobis og er blant artene med høyest naturlig innhold av Omega-3. Dette er med andre ord olje av den ytterste kvalitet, med fantastisk gode fettsyrer.

Hvorfor ta Omega-3-fettsyrer?

Omega-3 er viktig for blodtrykket, ettersom dette får blodårene til å slappe av.

Omega-3 tynner ut blodet, noe som er med på å forhindre utviklingen av blodpropp. I tillegg reduserer fettsyrene betennelser, og kan hjelpe til med å kontrollere leddgikt og eksem.

Omega-3 er viktig for immunforsvaret og for vekst.

Omega-3 er med på å redusere risikoen for utvikling av hjerte- og karsykdommer, samt slag, ved at det senker skadelig kolesterol i kroppen.

Omega-3 har dokumentert virkning på hjerte, hjerne, syn og ledd.

Så, hva skiller denne Omega-3'en ut fra de andre oljene på markedet? Good For Me sin omega-3 er målt til en totoxverdi på rundt 3. Totoxerdi er et mål på ferskhet av oljer, altså hvor mye en olje har harsket. Norske undersøkelser viser at de aller fleste oljer på markedet har betydelig høyere totoxnivåer og ofte over anbefalt verdi på 26. En totoxverdi på 3 altså veldig lavt og vanvittig bra, det sier at dette er et rent og naturlig produkt som taes opp bedre av kroppen. En fersk olje gir bedre og raskere helseeffekter enn de harske oljene. Og nettopp dette er grunnen til at jeg bruker denne oljen! Kroppen gjenkjenner oljen som et næringsmiddel og tarmen tar det opp som en kjent ingrediens.

Akkurat nå har jeg fått lov å gi dere lesere et knalltilbud på denne Omega-3'en! Normalt koster det 299 kroner for en boks, men nå kan dere få halv pris på første levering. Altså, en boks Omega-3 for kun 149 kroner. En boks inneholder 120 kapsler, som er nok for 60 dager.

HER finner dere tilbudet

16 kommentarer

Sara

21.05.2014 kl.17:50

Jeg venter fortsatt på innlegget om hvit sjokolade med jordbær! :)

Camilla

21.05.2014 kl.18:27

Har brukt disse lenge og er kjempe fornøyd! Ingen over, under eller vedsiden av

Nathalie

21.05.2014 kl.18:55

Nå må du gi deg med all reklamen, Kristina. Bloggen din har bare gått nedover i det siste..

Marita

21.05.2014 kl.18:59

Hei! Jeg bestilte den betakarotenen du anbefalte for en god stund siden, men den har enda ikke dukket opp! Har de normalt lang leveringstid eller?

Ragnhild

21.05.2014 kl.19:25

Så synd at du byttet ut Udos Choice som både er dyrevennlig og av god kvalitet, mot noe som bare er "litt bedre"... :(

Caroline

21.05.2014 kl.20:55

Nei nå er det så lenge siden jeg har lagt igjen en kommentar her og jeg kjenner det nesten litt på samvittigheten, du gir jo så mye av deg hver eneste dag så det skal egentlig bare mangle at vi gir noe tilbake. Så da blir det en litt random kommentar i forhold til innlegget MEN vil bare si at du ser fantastisk ut om dagen (det gjør du egentlig alltid..) og at jeg blir så glad av å titte innom og scrolle meg nedover de lyse fine bildene dine, og selvfølgelig det fantastisk smittende smilet ditt. Ha en fin kveld søteste, fineste Kristina <3

Kristina Andersen

21.05.2014 kl.20:57

Caroline: Så koselig å høre! Og så kjekt at du bestemte deg for å legge igjen noen ord :D Nå ble jeg glad her jeg sitter. Klem til deg Caroline <3

Kristina Andersen

21.05.2014 kl.20:58

Marita: Nei, det har de ikke. Send en mail til kundeservice, så hjelper de deg garantert :)

Kristina Andersen

21.05.2014 kl.21:01

Nathalie: All reklamen? Jeg har to, maks tre, reklameinnlegg i uken og dette er overhodet ikke mye i forhold til antall poster jeg har her på bloggen ukentlig. Hvis du har problemer med dette, så foreslår jeg at du skroller deg forbi nettopp disse innleggene og setter pris på alt det andre i steden. Kos deg i kveld :-)

Kristina Andersen

21.05.2014 kl.21:02

Sara: Kommer i morgen! :)

Isabell

21.05.2014 kl.21:46

Halloen K.A! :D

har et spørsmål ang trening. Jeg har i det siste halvåret trent mye styrke. Når jeg måler meg med målebånd så har jeg blitt tynnere, men når jeg står på vekten har jeg gått opp hele 4kg til 61. Jeg trener mye og spiser sunt osv. Vil dermed forsikre meg ved å høre med deg om at dette er muskler og ikke fett? Med tanke på at jeg trener mye?

Malene

22.05.2014 kl.00:10

Jeg trodde først at marshmellowsene som lå rundt var Omega-3, haha, herregud :-) Ha en fin kveld!

Silje

22.05.2014 kl.02:09

Hei :) jeg er en evig skeptiker til nye produkter som plutselig løser verdensproblemer - og gjorde derfor litt research. Type fettsyrer og deres naturlige opprinnelse fra fisk er jo kjempe bra. Men; får en egentlig i seg nok omega-3 av en dagsdose?

Anbefalt inntak av omega-3 fra helsemyndighetene ligger mellom 1-2 g per dag (hvor innenfor dette området du befinner deg avhenger av kjønn, aktivitetsnivå og alder bla). Likevel ser jeg at disse kapslene gir 1000 mg per 2 kapsler. Det vil si to kapsler gir 1g til sammen med omega-3- og omega-6 fettsyrene som nevnes, pluss hjelpestoffene som brukes for å kunne forme olje til en kapsel, som bla gelatin. Altså blir totalen av omega-3 under anbefalt dose.

Jeg sier ikke at dette er virkeligheten basta bom, men ut fra opplysningene det går an å finne om denne omega-3en så oppfyller den faktisk ikke helsemyndighetenes krav til mengde. Og ja, en kan ta en ekstra kapsel - men maksdosen er satt av en grunn akkurat som referanseverdiene av helsemyndighetene er satt av en grunn. Jeg ville leita etter kapsel som oppfyller tre krav: hva slags olje det er (at den inneholder DHA og EPA), hva den kommer fra (fisk, ikke korn) og at den inneholder nok omega-3 (1g per døgn).

Er veldig interessert i å høre hva du tenker om saken, og å se nøyaktige tall for innholdet av de forskjellige stoffene. :)

Kristina Andersen

22.05.2014 kl.08:17

Isabell: Da må du måle deg. Ta en inbody test, så får du svar på muskelmasse og fettprosent og ser hvordan du ligger ann i forhold til treningen :) Jeg er ingen PT, så kan ikke forsikre deg om noe - selv om jeg i mitt hode tenker at det er muskler du har gått opp i.

Kristina Andersen

22.05.2014 kl.12:29

Vilde: Bra du skeptisk og har undersøkt litt, du stiller mange bra spørsmål! Det er det altfor få som gjør når de handler kosttilskudd. Forskjellen på f. eks Good For Me og Udo?s er jo at Udo?s er 100% vegetabilsk, mens Good For Me kommer fra fisk. Man får gjerne i seg en del vegetabilske fettsyrer gjennom kosten, men omega-3 og 6 fra fisk er det litt dårligere med. Du har rett i mange punkter. Type fettsyrer og den naturlige opprinnelsen til dette produktet er jo fantastisk bra. Men, får man i seg nok? Alt er relativt. Helsemyndighetene anbefaler alle å få i seg 1 gram omega-3 per dag. Men, det at den daglige anbefalingen er 1 gram betyr ikke at tilskuddet skal være din eneste kilde til omega-3. Du får i deg omega-3 gjennom flere kilder i kosten din, men fisk og fiskeolje sies å være den beste.

Myndighetenes anbefaler 1 gram per døgn og på samme måte ligger det strenge regler til grunn for hva kjøper av produktet må opplyses om. Good For Me er pliktig til å skrive at doseringen ikke bør overskrides, enten denne er over eller under myndighetenes anbefaling.Tar man en høykonsentrert omega-3, kan man selvsagt få i seg dagsdosen med to kapsler, men det betyr ikke at kroppen anerkjenner råvaren som naturlig eller at den tas opp bra. Omega-3?en til Good For Mer er som du selv sier bestående av veldig gode råvarer og så er de i en naturlig form. Det har blitt sagt at naturlige råvarer tas opp opptil 9 ganger bedre enn konsentrerte produkter.

Dette produktet har 28,1% naturlig omega-3 og anbefalingen er 2 kapsler på til sammen 1000 mg. Good For Me mener at dette bidrar positivt til det daglige behovet og er heller ikke ment å være din eneste kilde til omega-3, men å være en god og ren kilde til omega-3. Man kan godt ta både 3, 4 eller 5 kapsler per dag, men da varer ikke boksen så lenge og da blir det plutselig dyrere. Det viktige er å få i seg litt av fettsyrene hver dag over tid, ikke få i seg så mye som mulig på så kort tid som mulig! :)

missi

23.05.2014 kl.17:57

Hva skjel a? :) du er søt som skjeler

Skriv en ny kommentar

hits