Staying positive

Denne dagen har jeg bestemt at jeg skal være både flink og produktiv. Få unnagjort alt jeg skal, tømme mailboksen, ordne i papirer, samt dra på trening og løpe 5 kilometer. Sistnevnte gru-gleder jeg meg til, da kondisen er på bunn. Men det virker som jeg aldri blir god igjen, så nå må jeg rett og slett bare prøve. Hva er galt med meg liksom? Jeg sliter så veldig med å finne gleden for tiden, og kjenner sjeldent lykke lengre. Slik har det vært siden jeg mistet min bestefar, og det er utrolig slitsomt å være lei seg såpass mye. Tror alt er en dårlig kombinasjon av sorg og søvnløse netter, de to tingene er ikke akkurat oppløftende. Holder på å bli smågal av å ha det sånn her, så håper ting kan løsne litt snart. Man må bare tenke positivt! Det sies at "sometimes when you lose your way, you find yourself" - dette holder meg motivert og jeg tror på at å tenke positivt vil lønne seg i denne situasjonen. Det nytter ikke å legge seg ned og syns synd på seg selv, det gjør bare ting enda verre. Heldigvis vet jeg godt hvor fint livet kan være, og jeg gleder meg til den dagen jeg får kjenne på den følelsen igjen :-)

I wish all my readers a wonderful monday! Hope you are happy and ready for a new week

Acne: jeans, Wild Wool: cardigan, Daniel Wellington: klokke, Michael Kors: veske og sko.

28 kommentarer

Andrea

12.05.2014 kl.09:23

Du er så nydelig, og du passer så godt å ha håret ditt slik! :)

Monica

12.05.2014 kl.09:27

Ha en nydelig dag Kristina! :)

lise

12.05.2014 kl.09:27

Er det en grunn til at du har redigert vekk den vakre klokken? eller tegnet over den :)? du må ha en fin dag du er nydelig Kristina, håper det blir bedre for deg!

Ragnhild

12.05.2014 kl.10:33

Nydelige deg <3 Håper alt blir bedre snart.

2 spørsmål:

1 - Hvor mye kostet de hvite Reebookskoene dine? Og hvor har du kjøpt de?

2 - Har du noen effektive mageøvelser?

Klemklem

A

12.05.2014 kl.10:41

Håper ting går oppover for deg snart! Det er så kjedelig å føle at ingenting fungerer lenger i hverdagen. Det vet jeg alt om.. Men bare tenk positivt, for det kan vel aldri bare forsette på denne måten - et sted er vendepunktet og du blir like glad og blid som du alltid har vært <3 Du stråler foressten på disse bildene og fysøren for noen fine sko! Har du direktelink til skoene hvor man kan kjøpe? Klarer ikke finne :/ hadde satt stor pris på det. Ha en strålende mandag, søte! :)

Elisabet

12.05.2014 kl.10:43

Trist å lese at du ikke har det helt bra enda. Hadde det slik for noen år siden, da jeg mistet bestemoren min, det gikk et halvt år før jeg klarte å ha det helt bra igjen. Savnet vil du alltid kjenne på, men etterhvert vil du føle deg bedre.

Jeg gikk en stund å snakket med psykolog, for å klarne tankene, for meg hjalp dette.

Håper du føler deg bedre snart :)

Det ser ut som du har mange gode venner og en god familie rundt deg i den vanskelige tiden!

Kristiane

12.05.2014 kl.11:10

Så pent antrekk! Masse lykke til med dagen. Håper du får gjennomført alt ;) og at ting snart blir litt bedre.

Linda

12.05.2014 kl.11:20

Vet kanskje hvordan du har det nå.. Da jeg selv var inne i en skikkelig dårlig periode for 2-3 mnd siden.. Det var helt forferdelig og jeg trodde det kom til å vare for evig. MEN det snur sakte, men sikkert når kroppen er klar for det. Lytt til kroppen, og press den liiitt hver dag så vips, er du back on track :)) det ordner seg alltid på snille piker <3

Håper denne uken blir den beste på lang tid!

Klem fra meg <3 <3

Leser

12.05.2014 kl.11:28

Syns det høres helt naturlig ut å ha det slik en god stund etter å ha mistet noen. Man er jo vant til å ha noen der som ikke lenger er der, da føles jo alt veldig unaturlig og uvant. Og du er jo fortsatt i sorg.

Etterhvert venner man seg til hele situasjonen, og først da kan man finne gleden igjen. Det er så enkelt og så vanskelig :/

Vi får håpe sommeren hjelper på :-) ønsker deg hvertfall en flott uke videre. Du er en kjempe flott jente <3

Kristina Andersen

12.05.2014 kl.12:05

Leser og Linda: Takk for oppløftende ord, snille jenter <3

Kristina Andersen

12.05.2014 kl.12:06

lise: Det er nok bare solen som landet akkurat på klokken :)

Julie Nilsen

12.05.2014 kl.12:43

Vet akkurat hvordan du har det, mistet selv en som sto meg veldig nær for under ett år siden. Man føler seg trist hele tiden, men det blir bedre. Likte veldig godt mottoet ditt!

Håper det blir bedre snart, ha en fin dag videre vakre Kristina! :)

Mari

12.05.2014 kl.12:46

Føler med deg, har selv blitt halvt blind, og vet at det ikke alltid er lett å være positiv. Dagene går veldig opp og ned, men man må bare prøve så godt man kan. Ha en fin dag! :)

Kristina Andersen

12.05.2014 kl.12:48

Mari: Nei huff så forferdelig!! Sender deg masse gode tanker kjære deg <3

Mildreck

12.05.2014 kl.14:19

Kristina, ta din tid og ikke kjemp mot følelsene. Det gjør det hele enda mer vanskelig, kjenn på følelsene og bruk din tid på sorgen. Det er sånn man kommer seg tilbake til hverdagen, og du vil sånn kjenne deg bedre fortere. Når man får en motbakke må man bare forsette oppover, heller sakte men sikkert enn å stoppe opp eller løpe fra det. Masse varme klemmer og håper du kjenner deg som deg snart igjen. Lykke til med 5 k :)

Thea

12.05.2014 kl.15:07

Hei! Jeg har selv mistet begge mine bestefedre de siste 4 månedene, og det har vært utrolig tøft. Det er jo noen av menneskene som faktisk har kjent deg aller lengst, og som alltid har gitt så vise og gode råd. Det er lov å være lei seg, men lykken kommer tilbake etterhvert, også vil det gå litt opp og ned.. Savner er jo alltid der. Du er ei herlig jente, og fy søren så flott du ser ut i dag! JEG MÅ SI AT JEG ABSOLUTT ELSKER SKOENE DINE! de er jo helt fantastiske. Skulle ønske lommeboken min ikke var så tynn som det den er nå...:/ hva koster skoa og hvor kjøpte du dem?

Stå på videre! Livet går alltid opp og ned, men ting vil bli bedre med tiden

12.05.2014 kl.15:16

Sava å godt du passer med kort hår!! ;)

Syns æ virkelig du ska fortsette å gå med av og til!

Stå på videre! Åsså hjelper det å tenke at det ALLTID er noen som

Har det verre enn oss selv:)

Martine

12.05.2014 kl.15:17

Jeg liker å tenke på dette når jeg har det vondt og er trist:

"Sometimes you have to fall before you fly"

Håper dagen din blir bra, og at løpeturen gjør underverker for deg. Uansett hvor lite det frister, så vet man jo innerst inne at alt føles mye bedre etter en løpetur :) Så håper jeg den "onde sirkelen" snur for deg veldig snart! :D

Jeanette

12.05.2014 kl.16:27

Håper ting blir bedre for deg snart!

marte

12.05.2014 kl.16:33

Husk at det er ingen skam å få profesjonell hjelp heller Kristina! Vet om mange, meg selv inkludert, som har kommet seg over vonde perioder i snakk med en som er utenomforstående. Håper det ordner seg snart!

Andy

12.05.2014 kl.18:04

Så ekstremt fin! heit

Lauraline

12.05.2014 kl.19:18

Perfect ! In love with these boots !! ♥

Love, xxx

Lauraline

Birgitte <3

12.05.2014 kl.19:48

Du er så utrolig vakker, Kristina <3

Har nå fulgt bloggen din i over 3 år, å jeg elsker

å sitte å se på alle de pene bildene av deg <3

For du er så fantastisk pen, rett og slett nesten mitt

forbilde, du ser så utrolig bra ut !!

Karoline

12.05.2014 kl.21:06

Så fin du er, Kristina :-) Både utvendig og innvendig. Er veldig glad i bloggen din og gleder meg til å titte innom hver eneste dag :-) God klem

12.05.2014 kl.21:31

åh, veldig trist å høre Kristina! du får bare tenke at morfaren din vil helt sikkert at du skal være den samme livsglade jenta som du har brukt å være. håper virkelig det ordner seg for deg, Kristina :-) du er en veldig sterk person. det viser seg ekstra godt nå når du har det vondt, men likevel poster motiverende og inspirerende innlegg på bloggen med fine bilder der du smiler fra øre til øre. du er rett og slett fantastisk!

Trude

13.05.2014 kl.00:41

Håper du finner tilbake til det lykkelig, glade deg igjen :) Du er en flott jente.

Bare husk at det tar tid og det er lov å være lei seg. Men det vil ikke være sånn foralltid :)

Ting som kan hjelpe:

- se på masse morsome filmer

- se på alle kardashian seriene om igjen

- se på serier hvor de har det bra og alt er fint, da kan du drømme deg litt bort

- se på @funnyfailvideos sin konto på instagram

- tenn et lys hver kveld

- smil til alt, selvom det ikke er morsomt eller du føler deg glad så smil, så kommer du til å le uansett

- skriv ned alt du føler

- få de andre i familien til å fortelle historier om bestefar fra når du var liten

- tenk fine tanker før du legged deg

- når du våkner om morgnen så skrik JEEEEIII så høyt du kan med armene i været

Liker bloggen din og deg kjempe godt :) håper du føler deg bedre :)

Stine

13.05.2014 kl.03:04

Sånn har jeg hatt det i flere ÅR....! Føler ingen glede, eller gode følelser lenger. Depresjon og sykdom. Håper også snart jeg kan kjenne de gode følelsene igjen, dette er helt for jævlig.

Live

13.05.2014 kl.17:59

Hei! Kjempeflotte bilder!

Jeg vil bare si at jeg forstår hvordan du må ha det.. Mistet min flotte, unge bestemor i en tragisk ulykke for halvannet år siden, og livet har ikke vært helt det samme siden. Den første stunden hadde jeg vondt i meg uansett hvor mye jeg prøvde å smile og ha det godt. Det er vondt, og sannsynligvis verst i denne tiden du er i nå. For meg, leger ikke tiden et slikt sår. Men det gjør ikke like vondt å være lykkelig lengre. Det vet jeg at min bestemor ville ønsket, og det ville nok din bestefar også ønsket - at vi skal være lykkelige, til tross for tapet av en kjær. For livet må gå videre. Det blir bedre! Klem <3

Skriv en ny kommentar

hits