Healthy living

I dag tenkte jeg å gi dere et aldri så lite tips, som de aller fleste allerede vet om - men likevel sjeldent gjør. Jeg snakker om oppkuttet frukt og bær som snacks! Den siste tiden har jeg fylt opp kjøleskapet mitt med alt av sunne godsaker, slik at jeg kan kose meg med dette akkurat når jeg måtte føle for det. Gjør dette du også, når ting er tilgjengelig er det så mye lettere å velge sunt.

Eat better + positive thinking + regular exercise + feeling good = healthy living

På fruktfatet mitt i dag finner du både bringebær og blåbær, vannmelon og jordbær. Og i midten har jeg satt prikken over i'en, nemlig gresk yoghurt med vaniljesmak til å dyppe frukten i. Og dette er så godt! Tidligere syns jeg at det kunne vært kjipt å sitte å gnage på fukt, men etter at jeg begynte å kutte det fint opp, dandere det litt pent på en tallerken og gjøre det litt mer fristende for meg selv - storkoser jeg meg med både frukt og bær. Og ikke minst, dette er perfekt å sette på bordet når man har venninner på besøk. Enkelt, sunt og godt - det liker vi!

5 kommentarer

06.05.2014 kl.15:56

Kan jo være æ tar feil.. men det ser mistenkelig ut som bringebær - ikke bjørnebær! :D

Kristina Andersen

06.05.2014 kl.16:54

Anonym: Godt du følger med! Helt riktig, haha :)

Lauraline

06.05.2014 kl.18:46

YUMMYYYY ! ♥

Love, xxx

Lauraline

Kristina Andersen

06.05.2014 kl.18:58

Lauraline: I knooow :D

Klklklklklklk

12.05.2014 kl.18:05

Hei jeg er 10 år

Du har en skikelig fin og kul blogg 😄 jeg har også en blogg den heter LinneaStensrud.blogg.no Jeg håper veldig på at du leser den og skriv gjerne kommentarer det er noe jeg elsker selv om jeg bare har fått 5 i løpetvav hele blogg tiden min 😄

Skriv en ny kommentar

hits