Ukens filmtips: Kill Buljo 2

Siden det er påske, tenkte jeg det var passende med et skikkelig filmtips igjen! Denne gangen blir det en komedie, som var så hysterisk morsom at jeg trodde jeg skulle falle ut av sofaen som jeg lo. Kill Buljo 2 heter den, og den er spekket med klein og skamløs humor. Dere vet den type humor ingen egentlig vil innrømme at de har, men likevel ender alle opp med å le seg ihjel? Hehe, akkurat slik jeg liker det!

Kill Buljo 2 handler om Jompa, som blir rasende når hans reinsdyr massakreres og hornene deres blir ståljet. Han blir lysten på hevn og følger sporet fra Finnmark til Thailand, der han oppdager at reinsdyrhorn er ettertraktet vare. Videre får vi følge kjære Jompa, Tante Hasj, Major Tits og politimannen Sid Wisløff i alle de merkverdige hendelsene de kommer opp i. En ting er sikkert, og det er at dette er latterlig morsomt! Flere av dere har nok sett Kill Buljo, men denne oppfølgeren er i mine øyne så utrolig mye bedre. I blant er det perfekt å bare koble ut hodet, og se en film som absolutt ikke gir noe som helst mening.

4 kommentarer

Caroline

18.04.2014 kl.09:42

Huff:P Syns denne var skuffende lite morsom:) Men smaken er som baken, den er delt. Hoho.

Henriette

18.04.2014 kl.11:20

Haha, elsker slike filmer!! Ha en fin påske! :-)

Kristina Andersen

18.04.2014 kl.11:41

Henriette: Me2, hihi! God påske :D

benedicte

18.04.2014 kl.11:56

Kill buljo 2 syntes jeg var så dårlig.. man merker godt at de som har laget filmen har hele landet som mål. De bruker litt mer "søringhumor" kill buljo var skikkeli "altahumor", så den syntes jeg var kjempe morsom siden jeg bor i alta:p

Skriv en ny kommentar

hits