Luksus VS Budsjett

annonse

Sminke kan ofte være veldig dyrt. Men betyr dyrt nødvendigvis best? Ikke alltid! I samarbeid med Covebrands har jeg testet det vi fleste jenter har i sminkepungen, både luksus og budsjett-vennlig!Foundation.

Luksus: Gaya Foundation VS Budsjett: Everyday Minerals Foundation

Her er skillet ganske stort i pris, da luksus-varianten koster 539 kroner og budsjett-varianten kun koster 145 kroner. Everyday minerals har fantastisk god sminke, til en veldig god penge. Denne foundationen dekker godt, og matter ned huden. Men her trekker likevel Gaya Foundation det sterkeste strået og er min soleklare favoritt. Dette er rett og slett en magisk foundation, verdt hver eneste krone! Den dekker forbløffende godt, er enkel og super i bruk. Huden ser strålende og sunn ut med den, noe jeg elsker!


Sminkekost til foundation/pudder.

Luksus: bareMinerals brush VS Budsjett: Real Techiques Brush

En god sminkekost til å påføre foundation er et must! Her syns jeg faktisk begge kostene var like gode, de er lette å jobbe med og begge to har akkurat samme kabuki hår. Jeg velger likevel å la Real Techiques sin kost stikke av med seieren, da denne faktisk koster under halvparten av hva luksuskosten gjør. Tommel opp for gode koster som ikke koster hele lommeboka! Dersom du er på jakt etter en kost som er god til å påføre foundation og mineralpudder med, ville jeg så absolutt ut testet ut denne rosa lekkerbisken.


Maskara.

Luksus: Lash boosting mascara VS Budsjett: Doll Eye Volume

Hello doll-face, sier jeg bare! Man får virkelig dukkevipper med NYX sin maskara, så det at den kun koster 125 kroner har jeg faktisk problemer med å forstå. Maskaraen er faktisk så god at det kan se ut som man har løsvipper, den separerer vippene veldig fint og gir godt volume. Glo Minerals sin Lash Boosting Mascara er også god, men ikke god nok i forhold til prisen. Jeg er heller ikke sånn kjempe fan av mineral-maskaraer, da jeg ofte syns de drysser og ikke holder seg fint på vippene gjennom hele dagen. Så her går seieren lett til budsjett maskaraen!

Solpudder.

Luksus: Idun Minerals Bronzer VS Budsjett: Everyday Minerals Bronzer

Begge disse pudderene er flotte, og gode på hver sin måte! I tillegg er Everyday Minerals sin mye billigere, så dersom man vil ha både en grei pris og god kvalitet - faller valget på denne. Jeg vil likevel trekke frem Idun Minerals sin vinneren her, da jeg likte denne utrolig godt. Ble mildt sagt fristet til å prøve mer av dette merket, så spørs om jeg ikke må klikke meg hjem enda litt til! Begge disse bronzerne gir deg en solkysset og utrolig fin glød, sitter bra på huden gjennom hele dagen og rammer ansiktet pent inn.


Leppepomade.

Luksus: Rudolph Care Lipbalm VS Budsjett: Hurraw Vanilla Bean Lipbalm

Rudolp Care sin leppepomade inneholder acai, som gjør leppene dine supermyke og deilige. I tillegg kan denne brukes på sprukne hender, tørr og hard hud - noe som er litt genialt. Den har også et veldig rikt innhold av sheabutter. Så dersom du har 230 kroner å svi av på en himmelsk god lipbalm, anbefales denne luksus-varianten på det varmeste! Ellers er Hurraw sin vanilje lipbalm også utrolig god, den er økologisk og og lukter latterlig digg. Til prisen av 59 kroner kan den klikkes hjem med god samvittighet! Jeg liker begge disse veldig godt, så uansett hvilken du måtte velge, vil både du og leppene dine garantert bli happy.Gud så moro det er å få teste ut alle disse fantastiske produktene, jeg storkoser meg! Håper dette innlegget var til hjelp for dere, og at du kanskje fant deg en favoritt du har lyst å prøve ut? Frem til 24 mars får dere -20% på absolutt alle produktene jeg har skrevet om over, og rabattkoden dere må bruke er KA19 Koden gjelder forresten på alle Hurraw lipbalms, hurra! Og bare sånn, dersom jeg skulle kåret to vinnere av alle disse i hele testen - så ville det blitt Doll Eye maskaraen til NYX og Gaya foundation. Jeg har blitt storfan, hihi!

19 kommentarer

19.03.2014 kl.18:27

Hei kristina jeg bruker en masse penger på sminke men jeg har aldri falt meg til ro med et bra merke har du noe du kan anbefale til meg av både udder brunkrem og div gjerne bestill noe for meg som jeg kan kjøpe av deg direkte send meg gjerne en mail hva du anbefaler venstresko@gmail.com mvh Lisa

Linda

19.03.2014 kl.18:33

Supert innlegg! Stoler på meningene dine :-)

Bestiller den billige mascaraen i morgen, trenger sårt ny, og er ikke fornøyd med den jeg har nå!

Ha en flott kveld, fine Kristina :-)

Kristina Andersen

19.03.2014 kl.19:01

Linda: Så bra! Du kommer til å digge den :D

Janne

19.03.2014 kl.19:11

Takk for kjempe fint iinlegg, kristine :) dette er veldig givene for studenter, og oss nyetablerte leilighets eiere :)

Kristina Andersen

19.03.2014 kl.19:13

Janne: Så gøy dere likte det! :D

Henriette

19.03.2014 kl.19:38

Kjempeflott innlegg, elsker sminketips! :-) jeg bare lurer på om du får kjøpt gaya foundation andre plasser enn på coverbrands? Er under 18, så får ikke bestilt, i tillegg liker jeg å prøve den på før jeg kjøper den :-)

Camilla

19.03.2014 kl.21:24

Kan du skrive litt om motivasjon? Sliter skikkelig med motvasjon til å spise sunt for tiden?..

heidiisabell

19.03.2014 kl.21:38

kristina, har du en anelse for når neste episode av keeping up with k kommer? klarer snart ikk vente xD

Lene

19.03.2014 kl.21:42

hei! Hvorfor slettet du innlegget om treningen og kostholdet ditt? Rakk ikke å lese det :(

cuskima

19.03.2014 kl.22:14

hei flott innlegg og mye kult. Har spurt etpar ganger,men ser ikkje noe svar så kanskje eg har gått glipp av det -i såfall sorry,men bruker du maskara når du har lashexstention? Eg spør for eg lurer på å få meg selv,men alle mine kunder på VITA sier du ALDRI skal ha maskara på unntatt den typen som er laget til exstentions

Camilla

20.03.2014 kl.00:01

Hei Kristina!

Dette har ingenting med dette innlegget å gjøre, men jeg lurte på om du hadde noe erfaring med akrylnegler her i Kristiansand? Vurderer å få meg det, men usikker på om de har noen plass i Kr.Sand der de gjør det :)

Kristina Andersen

20.03.2014 kl.06:39

Camilla: Auds Lille Hudpleie :)

Kristina Andersen

20.03.2014 kl.06:40

Lene: Tekniske problemer, det slettet seg selv. Men skal republisere det :)

Mari

20.03.2014 kl.09:40

Hei! Kjempeflott med et sånt innlegg altså, trenger å oppdatere sminkepungen litt! Savner allikevel noe bilder der du faktisk viser produktene på? Er det mulig å legge ved noen bilder hvor du viser forskjellen på produktene på deg selv? :))

Ha en flott dag! :)

Siv

20.03.2014 kl.10:10

Hei Henriette

Gaya selges foreløpig kun på Coverbrands.no. Du kan handle hos oss selvom du er under 18 hvis du betaler med kort eller forhåndsbetaling:) Det er kun hvis du skal kjøpe med Klarna at man må være over 18 år:) Mvh Siv i Cover Brands :)

Karoline

20.03.2014 kl.10:51

Supert innlegg!! Mascara pudder og kost bestilt!

Caroline B

20.03.2014 kl.11:10

Åh! Jeg elsket dette inlegget, og skulle inn for å Gaya foundation, men jeg skjønte INGENTING av fargene :P Kan du si litt om hvordan den er i fargen (og hvilken du prøvde)??

Kristina Andersen

20.03.2014 kl.11:13

Caroline B: Åh, nå er jeg i Oslo og har den ikke med meg! Skal sjekke så fort jeg er hjemme og svare deg da :)

Tanja M

26.03.2014 kl.22:47

Hei Kristina. Kjempe fine innlegg du har. Er så glad for dine tips ang sminke. Skal inn å bestille nå :)

Skriv en ny kommentar

hits