Coverbrands: The Balm -30%

annonse

Coverbrands har nå en eksklusiv kampanje på The Balm, alt fra det herlige merket er nedsatt med hele 30%  The Balm sin makeup er helt amazing, og virkelig et av mine store favorittmerker! Så i dag tenkte jeg å vise dere et lite utvalg av mine mange favoritter som blir brukt hver eneste dag. Kanskje noe av det faller i smak hos deg også?

My must haves.

The Balm Face Primer: denne bruker jeg hver eneste dag etter fuktighetskrem, og før jeg legger sminken. Dette er en såkalt primer, som er genialt å legge før man påfører foundation. Den glatter ut eventuelle linjer og gjør at makeupen din sitter hele dagen, noe som er helt supert så slipper man å sminke seg flere ganger daglig. Den beroliger også huden, slik at du ikke blir rød eller glinsete i løpet av dagen.

The Balm Mascara: er en maskara for oss jenter som liker bodybuildere, haha! Den bygger opp vippenedine til å nå maksimalt volum, i tillegg til at den gir ekstra lengde. Dette må jo bare være verdens kuleste macara? Den er også vannavstøtende, noe som er fint hvis det regner eller hvis man svetter på trening - så slipper man å se ut som en panda når man er ferdig... Hihi!

The Balm Lipstick: deilig leppestift! Jeg har fargen Ima Goodkisser i min.

The Balm Bronzer: for a sun-kissed look! Dette solpudderet er så fint, og helt perfekt hvis man ønsker å oppnå den såkalte "rett fra beachen gløden". Jeg påfører det i pannen, under kinnbeina og andre plasser jeg ønsker å fremheve.

The Balm Eyeshadow: en fantastisk øyenskygge-palett med hele ni skygger! Alle er matte, og kommer i forskjellige farger som er fine å kombinere med hverandre. Dette kittet er supert til både hverdag og fest-sminke! :-)Hele The Balm utvalget finner du HER. Husk at Coverbrands alltid har fri frakt

8 kommentarer

Evelinasfina Skönhetsblogg

10.03.2014 kl.18:06

Jag borde verkligen beställa lite då :)

Tine Helèn

10.03.2014 kl.19:54

Hei, Vil bare si at jeg elsker bloggen din, og deg. Du er virkelig en inspirasjon.

Har skrevet et lite innlegg om deg på bloggen min: www.tinehelen.blogg.no

Håper det er i orden=)

Henriette

10.03.2014 kl.20:04

Jeg er ganske blek i huden om vinteren. Er det bahama mama solpudderet veldig mørkt? Eller hva syns du? :-)

Kristina Andersen

10.03.2014 kl.20:04

Tine Hèlen: Så koselig av deg! Tusen takk for fine ord :)

Kristina Andersen

10.03.2014 kl.20:05

Henriette: Det er ikke sånn supermørkt, helt passe syns jeg. Du kan jo velge litt selv hvor mørk du vil bli med å ta mer/mindre på :)

Kristine

10.03.2014 kl.20:26

Hei! Dette har ikke noe med innlegget å gjøre, men lurer på om du kan legge ut en typisk 'matdag' for deg nå som du er på diett? :) Slik at vi kan få litt tips til sunn, god og lettvindt mat i hverdagen :)

Vil forøvrig si at jeg elsker bloggen din, og du virker som ei utrolig herlig jente! Har lest den i mange år nå, og måten du har forandret livet ditt på er en stor inspirasjon for andre :) Stå på vidre søta, stor klem! :)

Marte

10.03.2014 kl.20:44

Hei hei.Kan jeg spørre hva foundation eller pudder du bruker til huden din??😊Du er nydelig og elsker bloggen din 😊

Kristina Andersen

10.03.2014 kl.20:50

Kristine: Det kan jeg prøve å få til! Takk for så koselig kommentar, skikkelig kjekt å høre :) God klem til deg Kristine!

Skriv en ny kommentar

hits