Hot right now

annonse

Covebrands har fylt på med deilige nyheter i nettbutikken, og enkelte produkter er i vinden som aldri før. Hva er hot right now? Her har du noen av mine favoritter i disse dager! Det går i pastellfarger denne våren, jeg er helt hekta på disse sukkersøte og feminine fargene.

This is hot right now:


Kevin Murphy body builder mousse: hva hvis jeg sier det finnes et skum som gir deg ekstremt med volum til håret, samt masse pleie og fuktighet? For ja, endelig har jeg funnet det perfekte hårskummet for oss jenter! Dette skummet fyller hvert eneste hårstrå med volumgivende ingredienser, slik at håret ditt blir fyldig og fint. I tillegg gjør skummet at håret blir blankt og silkeaktig! Det verste jeg vet på meg selv er flatt hår i bodebunnen, jeg må ha masse volume og tuppering for å ha en fin frisyere. Og etter jeg prøvde denne lekkerbiksen fra Kevin Murphy så har det blitt slutt på bad hairdays!

Sarah Happ The Lip Scrub: si farvell til vintertørre lepper, nå er det virkelig på tide å få leppene kyssbare til vår og sommer! Det finnes en rekke gode leppeskrubber på markedet, men min store favoritt er uten tvil Sarah Happ sine skrubber. De er fantastisk gode - og fjerner tørr, flassende hud.

Jacks Beauty Department: jeg elsker disse sminkekostene fra Jacks! De kommer i noen vanvittig fine farger, og er virkelig fantastisk gode til å legge makeup med. Jeg har kost nr 11 og 1 i sminkepungen min, og har store planer om å skaffe mer flere. Jeg skulle gjerne hatt alle, men en plass må man begynne! Er du på jakt etter sminkekoster i god kvalitet, vil jeg absolutt anbefale disse. Kostene er laget av syntetiske materialer og geitehår.

Cindy Lou Manizer: et produkt som kan brukes til så mangt. Her snakker vi rouge, highlighter, øyenskygge og shimmer på steder du ønsker å fremheve. Jeg sveiper den over kinnbena for å få en fin glød, og over øynene for å våkne opp blikket.

Ciate Doll House Collection: pastellfarger på neglene løfter opp ethvert antrekk, og kan mikses med det meste. I år er det uten tvil pasteller som er hot på neglene, og disse søte fargene minner om late, deilige og solfylte dager. Jeg digger doll house samlingen til Ciate, her får du fem flotte neglelakker i god kvalitet til kun 225 kroner! Kanskje vårens fineste neglelakk samling, disse står pent på pynt i badehyllen min! :-)Frem til 2 mars får dere -15% på alle sminkekostene til Jacks og alle de andre produktene jeg har skrevet om over!
Rabattkoden dere må bruke er selvfølgelig ordet HOT


3 kommentarer

Stephanie

27.02.2014 kl.03:43

The Ciaté polishes are really cute. And the brushes as well ;)

Kristina Andersen

27.02.2014 kl.10:27

Stephanie: I know! They are amazing:)

28.02.2014 kl.01:23

Er lakkene matte? :)

Skriv en ny kommentar

hits