Rett fra hjertet

Hele denne dagen har jeg løpt rundt fra jobb, til photoshoot og til jobb igjen. Så når klokken ble åtte i kveld og jeg endelig var ferdig, var planen å slenge seg ned i sofaen med en film og slappe helt av uten datamaskinen. Men, jeg følte plutselig for å skrive litt. Det er på kvelder som dette jeg elsker å være blogger, når jeg kan la fingrene løpe fritt på tastaturet og skrive ned akkurat hva jeg tenker. Så, here I go...

Da arbeidsdagen var ferdig i dag kom Øyvind ned til meg for å hente min lillebror hjem. Eirik har blitt ansatt i firmaet mitt, og skal jobbe for meg ved siden av skolen fremover. Jeg spurte Øyvind om han kunne kjøre meg på Kiwi før de dro hjem, og mens jeg spurte tok jeg en selfie i kjent stil med mobilen og sendte den rundt på snapchat. Han lo, spurte om jeg alltid måtte ta selfies og sa at han selvfølgelig skulle kjøre meg. Så fikk jeg handlet en hel haug av mat, og seks flasker med pepsi max. Så kommer vi utenfor blokken igjen, og Øyvind hjelper meg med å bære tingene opp slik at det ikke skal bli vanskelig for meg med alle posene og brusen. Uten å nøle gjorde han det, jeg trengte ikke en gang å spørre han om det heller. Ting som dette er ting man kanskje ikke tenker så over, fordi det er hverdag og hjelp man tar som en selvfølge. Men jeg blir bare så utrolig glad, for å ha en sånn trygghet i livet mitt og en fantastisk pappa som har tatt vare på meg fra den første dagen han kom inn i livet mitt. Det å ha noen som bryr seg nok om meg til å kjøre 30 minutter i bil, for så å kjøre meg på butikken når jeg vil storhandle - bare for at jeg skal slippe å bære tunge handleposer hjem selv - det er slike ting som bare betyr så ufattelig mye for meg. Jeg sliter faktisk med å finne ord så takknemlig og glad jeg blir for hendelser som dette.

Det er de små tingene i livet som teller, og det er så viktig å huske på det. Jeg kan aldri fortelle mennesker rundt meg nok hvor glad jeg er i dem, jeg er faktisk litt ekstremt på akkurat dette punktet. Enten det er mamma, mine besteforeldre, lillebror eller mine venninner jeg har på telefonen - så ender jeg alltid samtalen med å si love you. Alltid. Det er ikke en eneste gang jeg ikke sier det, rett og slett fordi det er så utrolig viktig for meg. Og best av alt, jeg får alltid høre det tilbake! Ikke at de har noe valg, for dersom de ikke sier det første gang - gjentar jeg meg selv helt til jeg får de samme to ordene tilbake. Haha! Love you. To små ord, som bare betyr så utrolig mye. Man vet strengt tatt ikke om morgendagen kommer, så for meg er det utrolig viktig å vise at man bryr seg mens man er så heldig at man faktisk har muligheten til det.

I mine øyne kan man aldri fortelle mennesker rundt seg nok hvor glad man er i de, eller hvor høyt man setter pris på de. Jeg tenker ofte på hvor heldig jeg er på grunn av den flotte familien min og vennene mine. Om jeg kunne, ville jeg gitt de verden. Livet er fint! Jeg er frisk, jeg har en god helse, jeg har en jobb jeg elsker, jeg har familie og venner som er glad i meg og jeg våkner opp hver morgen med tygghet i hverdagen min. Og som en bonus på alt dette, så har jeg jammen meg min egen fine leilighet og økonomisk frihet. Det er fint, og absolutt ingenting jeg tar for gitt! For nei, ting som dette er ikke en selvfølge. Jeg gjentar meg selv, men det er de tingene i livet man kanskje ikke tenker over som faktisk betyr mest når alt kommer til alt.

Så, med dette vil jeg ønske dere alle en riktig god natt og be dere tenke over de tingene i livet dere setter pris på før dere sovner. Jeg er sikker på at du vil få en ekstra god natt med søvn da, kanskje til og med våkne med et smil i morgen! Jeg vil også si tusen takk for at akkurat du leser bloggen min, og lar meg få leve ut drømmen min. Dere blogglesere er gull for meg, og det håper jeg dere vet. Nattaklem!

50 kommentarer

HenrietteTK

19.02.2014 kl.22:07

Så fint skrevet Kristina! Er så følsom om dagen, så dette begynte jeg å gråte av. Kjenner meg veldig igjen i det du skriver, og det gjør det nesten litt vanskelig å lese.

Jeg har hatt et ganske tungt år, spesielt etter jeg flyttet til Trondheim. Ting ble virkelig ikke som jeg trodde, og selv om jeg trives i byen, og som student, så er det vanskelig for meg å bo her jeg bor, sammen med de personene jeg bor sammen med. Jeg har veldig lyst til å finne meg en ny plass å bo, gjerne sammen med en god venn, men problemet er at vennenne mine er så frem og tilbake, og de gir meg aldri et skikkelig svar på om de vil flytte opp hit eller ikke. Slik ting er nå er det tungt for meg å komme meg opp om morgenen og dra på forelesning. Det er vanskelig å gjøre semesteroppgavene, og lese på pensum. Ting er rett og slett kjipt, og det at jeg ikke vet hva jeg skal gjøre til neste år, gjør ting enda vanskeligere.

Vil takke deg for at du er den du er, og at du har en blogg. Det høres kanskje skikkelig klisje ut, men du er en av de grunnene til at jeg faktisk kommer meg opp om morgenen, og fortsetter å prøve. Jeg prøver å spise sunt, jeg prøver og trene, og jeg prøver å henge med på skolen, alt på grunn av deg, og den inspirasjonen du gir meg!

Dette ble jo latterlig langt, men det var godt å få ut litt av det som er på hjertet! Så igjen, tusen takk for at du har denne bloggen, den betyr mye mer enn det du tror!

Ha en fin kveld videre <3

19.02.2014 kl.22:08

du er herlig <3

anja

19.02.2014 kl.22:14

Så fine ord♡ nattaklem

19.02.2014 kl.22:17

For eit fint menneske du er Kristina:-)

Emilie

19.02.2014 kl.22:23

Du er fantastisk du Kristina! Gledesspreder! :D

Linn-Elisabeth Halvorsen

19.02.2014 kl.22:27

Nydelig avslutning på en onsdag <3

Viilde

19.02.2014 kl.22:28

Åå, så fint skreve <3 Men jeg lure på en ting: Jeg liker en gutt som jeg har vert litt med, men problemet er at han skal flytte laaangt vekk og har sagt det det er ikke noe poeng å bygge videre på dette siden han skal flytte. Hva skal jeg gjøre? Skal jeg skive at jeg savner han og syns det er dumt at han skal flytte, eller skal jeg bare holde det inne meg og ikke si noe som helst? Treeenger svar!

Kristina Andersen

19.02.2014 kl.22:30

Viilde: Syns du skal si det du føler, jeg :) Lønner seg alltid å gjøre det, hvis ikke kommer man jo ingen vei. Avstand har ingenting å si hvis man er glad i hverandre og vil være sammen, da klarer man alt. Lykke til!

Kristina Andersen

19.02.2014 kl.22:30

Anonym: Tusen takk for fine ord!

Kristina Andersen

19.02.2014 kl.22:31

HenrietteTK: Kjære deg! Jeg håper ting kan bli bedre for deg, og at du kan finne deg en ny plass å bo sammen med en venn. Gode venner betyr alt :) Tusen takk for en kjempefin kommentar fra deg, ble utrolig rørt av disse flotte ordene du tok deg tid til å skrive til meg. God klem til deg, og masse gode tanker <3

19.02.2014 kl.22:34

så utrolig herlig skrevet!! du e så nydelig du!

Synne

19.02.2014 kl.22:38

Et herlig innlegg, fra en herlig jente! Jeg elsker virkelig når du deler ting som dette, enten det er her, på fb, eller på instagram. Nettopp fordi jeg får en påminnelse på noe jeg selv ikke er flink nok til. Du har virkelig et hjerte av gull, og du deler det og inspirerer andre til å gjøre det på en fantastisk måte <3 Måtte livet fortsette å smile til deg!

ICT

19.02.2014 kl.22:38

<3

Anne

19.02.2014 kl.22:41

Dette var utrolig god lesning å avslutte kvelden med <3 Den siste tiden har jeg vært hjemmeværende pga betennelse i kroppen, og jeg er innom bloggen din opp til flere ganger om dagen. På dager jeg kanskje er litt nedenfør, så blir jeg alltid glad av å lese innleggene dine, positiviteten din strekker seg helt til meg i Bergen, og sikkert enda lengre til mange andre lesere. Det beste med deg og bloggen din, det er at det ikke er tilgjort. Det kommer så natrulig på deg, og jeg elsker det! Håper du får en god natt Kristina og at du får en fantastisk dag i morgen! :)

Janne

19.02.2014 kl.22:46

<3 takk for at du er du

Kristina Andersen

19.02.2014 kl.22:54

Anne: Helt fantastisk koselig å høre! Tusen takk for så utrolig fine ord <3 Og god bedring til deg kjære venn! Nattaklem

Camilla Fridtjofsen

19.02.2014 kl.22:56

Ah, super bra skreve! Digg bloggen din Kristina :-D

merete

19.02.2014 kl.22:59

Stå på!! Du er så fantastisk Kristina :D Jeg leser bloggen din 20 ganger om dagen!

Anonym

19.02.2014 kl.23:02

Åå, det var kjempefint skrevet Kristina! En ting du skal vite er at uansett hvor mye penger du har og hvor mye klær du kjøper, så har du et hjerte på størrelse med kloden! Ord som disse får meg til å tenke, enkelt og greit! Hvordan folk kan si at du på noen som helst måte er overfladisk, det skjønner jeg ikke! Håper du har hatt en fin kveld!! klem <3

19.02.2014 kl.23:06

jeg kommenterer ALDRI blogger, men denne gangen må jeg bare. du virker som ei helt fantastisk jente, kristina! du sprer så mye positivitet gjennom bloggingen din og er veldig inspirerende. i tillegg er du et veldig godt forbilde for veldig mange! fortsett å vær deg selv, for du virker fantastisk

Kristina Andersen

19.02.2014 kl.23:08

Anonym: tusen takk gode du! Klem tilbake <3

Kristina Andersen

19.02.2014 kl.23:09

Anonym: Fantastisk at du la igjen noen ord! Tusen takk snilleste du:) Nå ble jeg glad og rørt!

H

19.02.2014 kl.23:13

Har hatt en forferdelig dag, men det hjalp å lese dette. Tusen takk - du er en skikkelig inspirerende gledesspreder. Stå på Kristina!

Silje Pedersen

19.02.2014 kl.23:27

Fine gode Kristina<3 e ikkje rart at menneskene rundt deg e så goe me deg når du e den du e! E umulig og ikkje smila når eg e innom bloggen din , du e en inspirasjon for oss alle , mamma har til og med bjunt og ta vare på små ting og setta pris på småting i hverdagen itte eg har fortellt så masse om bloggen din og deg! Du e bare god og eg får ikkje beskreve med ord kor masse glede og inspirasjon du jer meg gjennom kverdagen! Godtatt søte deg og sov godt 😀

Silje

19.02.2014 kl.23:34

Love you, Kristina!

Mariii

19.02.2014 kl.23:35

Fantastisk fint innlegg!:)

IdaS

19.02.2014 kl.23:37

Det er jo umulig å ikke bli glad av en gledespreder som deg - bare se på det smilet! Utrolig flott skrevet. Jeg pleier å smile av små ting som at kjæresten min vet akkurat hvordan den sære fruen hans liker eggene sine stekt, hehe.

Du inspirerer til så mangt, Kristina. Helt herlig :-)

maren

19.02.2014 kl.23:51

åå så fint skrevet <3

Kathrine Louise

19.02.2014 kl.23:51

Så fin du er Kristina! <3 Herlig innlegg!!

Trude

19.02.2014 kl.23:58

God du er snuppa! Og det er viktig å ta vare på de små tinga, som likevel er så store :-) sov godt og drøm søtt :-)

Maria

20.02.2014 kl.01:10

For et utrolig fint innlegg! <3 jeg bare lurte på hvorfor du kaller faren din ved navn, mens moren din kaller du for mamma? Godt mulig du har forklart det tidligere, isåfall beklager jeg :)

Charlotte

20.02.2014 kl.01:21

Endelig har jeg "funnet" et menneske som er lik meg!

Det er som du sier, Kristina. Det er de små hverdagsglimtene, som betyr så ufattelig mye. Du har en slik pappa som jeg. Som ikveld, har skjedd litt forskjellig i det siste. Så sender sms til pappa om at jeg kommer til han i morgen, og blir til over helga, jeg er litt redd og tankefull. Du vet, kveldene vettu :) Hva gjør pappa? Jo, han kommer å henter meg klokken 12 om natta, kommer inn å henter baggen min med klær, uten at jeg ba han om det. Min pappa sliter veldig med helsa, så ting han gjør for meg betyr kanskje ekstra mye.

Jeg har bare pappa som forelder i livet mitt, mamma prioriterer kjæresten sin, har ikke møtt henne på 6 år. Gjør veldig vondt, men føler meg så mye mer voksen enn henne.

De er heldige de som har deg også i familien, Kristina! :) Du for meg til å åpne meg litt i kommentarfeltet ditt, du får ungdommer til å forstå at det faktisk er lov å bli sliten, og snakke om problemene sine.

Håper jeg møter på deg tilfeldig en dag i fremtiden , da må du bare forvente en klem fra meg, altså! Du er herved advart, hihi :)

Ha en herlig natt, Kristina. Du er fantastisk <3

Camilla

20.02.2014 kl.02:27

Utrolig fint skrevet Kristina, veldig rørende å lese :) Etter å ha lest bloggen din i x-antall år vet jeg at du er en person med hjerte av gull, at du ikke tar noe for gitt og at du vet å sette pris på andre. Det er så fint å lese innlegg som dette. Det er virkelig de små tingene og gledene i livet som er det viktigste.

Håper alt er bra med deg, du er fantastisk :)

20.02.2014 kl.03:32

Hjerter i tonnevis til deg og dette nydelige innlegget - du er så god! ♥ ♥ ♥ ♥

Evelinasfina Skönhetsblogg

20.02.2014 kl.08:07

Fantastiskt :) Du er så duktig!

Kristi

20.02.2014 kl.08:20

Så utrolig fint skrevet. <3

Kristina Andersen

20.02.2014 kl.09:07

Charlotte: Herlig å lese at du har en så snill pappa, Charlotte! Og du må mer enn gjerne komme å gi meg en klem hvis du møter på meg. Det er bare koselig! Klem :)

Kristina Andersen

20.02.2014 kl.09:08

Trude: Helt sant <3 Håper du koser deg i Bergen søta!

Linda

20.02.2014 kl.09:50

Så fint Skrevet Kristina!

Jeg er helt enig med deg, det er utrolig viktig for man vet aldri når det er siste gangen man får høre eller si disse ordene til en person.

Her forleden var det morsdag og jeg hadde egentlig planlagt å sende blomster til mamma, og legge ved litt hjertesjokolade og et fint kort. Prislappen ble plutselig altfor dyr da jeg bor noen timer unna henne, så motvillig måtte jeg nøye meg med et kort istedet. Så jeg skrev for hånd et kort med hvor mye hun betydde for meg og hvor fantastisk mor hun er. Og vet du hva? Hun begynte nesten å gråte og sa at dette var det fineste jeg kunne gjort. En stor bukett, en reise, eller en gave var fint det, men et selvskreven kort som JEG har brukt tid på å skrive var det fineste jeg kunne gjøre.

Det vil si: Det skal ikke så mye mer til enn å hjelpe til å bære opp varer, skrive et kort eller en liten telefonsamtale til. Man trenger ikke ha all verdens penger i banken eller bruke all verdens av penger på Èn tanke. Ofte er denne ène tanken nok :-)

Litt langt innlegg.. Hahaha :)

HA en fortsatt fin dag, så skal jeg lese mer på bloggen din og hjelpe deg få litt mer cash på konto. Haha :D

Sarah

20.02.2014 kl.10:07

JEG ELSKER INNSTILLINGEN DIN OG SYNET DITT PÅ LIVET <3 TAKK!

mari

20.02.2014 kl.11:50

Får frysninger <3 helt nydelig - og sant!

Beate

20.02.2014 kl.17:57

Hei Kristina!

Har lest bloggen din i noen år, men aldri kommentert.. Så here I go (hehe): Takk for nok et inspirerende og ærlig innlegg! Kjekt å titte innom bloggen din å lese om både trening, mote, samt andre festlige,- og tankevekkende innlegg! Stå på !!

Marie

20.02.2014 kl.18:19

Dette var herlig å lese. Du er så jordnær og GOD! Og jeg kunne ikke være mer enig i det du skriver.

ønsker deg en fantastisk dag <3

Maria

20.02.2014 kl.18:52

Det er innlegg som dette som viser verden hvilken fantastisk flott jente du er! Innenfra og ut! Nydelig på alle måter! Det er så viktig at man setter pris på alt det gode man har i hverdagen og ikke tar noen eller noe for gitt.

Tusen takk for at du blogger og lar oss se en liten bit av hverdagen din!

HAPPYBITE - Susanne Nesse

20.02.2014 kl.21:15

Dette er såå sant, og er noe mange glemmer i en ellers så travel hverdag. Utrolig fint at du minner folk på dette, for det er faktisk slike ting som betyr noe i livet. Slike små ting eller hendelser er så mye større enn man tenker over. Takk for et fint innlegg, fine, fine Kristina! <3

Viilde

20.02.2014 kl.21:22

Åå, tusen takk for hjelpen Kristina! Jeg var veldig i tvil om jeg skulle skrive det eller ikke, men med støtte i fra deg gjorde jeg det i går.. :) Men han har ikke svart meg, og hva gjør jeg nå..?

May Lene

20.02.2014 kl.23:11

Du er skjønn, Kristina! Morsomt at du lar oss bli kjent med deg på denne måten, ved å skrive rett fra hjertet. Jeg ser at vi har veldig like tanker rundt dette med takknemlighet :)

Sara Vintland

23.02.2014 kl.14:03

Veldig bra skrevet, Kristina! Det er så sant så sant :-)

Lisa Marie

24.02.2014 kl.17:36

Så utrolig fint innlegg søta! :) Det er virkelig så sant! :)

Kristina Andersen

24.02.2014 kl.18:12

Lisa Marie: Ikke sant <3

Skriv en ny kommentar

hits