Svar på spørsmålsrunde del II

Hvilket kamera bruker du? Evt objektiver?

Jeg bruker Canon 600D og 50mm f/1.8 II objektiv. Syns dette fungerer veldig greit, og er storfornøyd med spesielt 50 mm objektivet. Dette bruker jeg de gangene jeg skal ta antrekks og/eller detaljbilder, da bildene blir utrolig skarpe og fine med dette.

Hvordan fordeler du styrke og cardio økter i en vanlig treningsuke?

Akkurat nå trener jeg cardio fem dager i uka og styrke de dagene jeg trener sammen med noen andre. Kanskje to til tre ganger i uken, og da er det gjerne tunge crossfit-wods med høyt tempo som blir gjort. I disse dager har jeg ingen rene dager med styrke på bein eller overkropp, da det å bygge mer ikke er et fokus for meg akkurat nå. Jeg prøver heller å vedlikeholde den muskelmassen jeg har, droppe ned i fettprosent til sommeren er her og bli mer definert i kroppen.

Har du noen tips til hva man kan finne på med venner, som ikke koster så mye penger?

Klart jeg har! Det  å kose seg med venner trenger så absolutt ikke å koste mye penger, og godt er det! Jeg og mine venninner møtes ofte hjemme hos meg, drikker kaffe og bare snakker om alt mellom himmel og jord. Det å gjøre noe med venner trenger ikke å bety middag på bordet, masse godteri i skålene og brus i glassene. Slik er det i hvert fall ikke i min vennegjeng! En god gammeldags sleepover er jo heller ikke å forakte, det er virkelig kjempekoselig. Den siste tiden har jeg hatt mye sleepovers med jentene, og herregud som vi koser oss sammen da! Det sies at det beste i livet er gratis, og det er jeg virkelig helt enig i. Glede og kvalitetstid kan ikke kjøpes for penger!

Hvorfor er du så kul?

Jeg spør meg selv om det samme både titt og ofte! Nå tror sikkert alle som leser dette at jeg tuller, men jeg mener det faktisk. Jeg er nemlig skråsikker på at jeg er usedvanlig kul, og at humoren må være min absolutt beste egenskap. Sånn helt seriøst, haha!

Har du planlagt noen reiser i løpet av 2014? Hvor, i så fall?

Planen er å reise litt i år også! Det å reise er det beste jeg vet, det er så utrolig viktig å reise og oppleve verden mens man er ung og enda har muligheten til det. I år håper jeg å få besøke både USA, Karibien, Hellas, London og kanskje Paris. Hvem vet, plutselig dukker det opp noen nye destinasjoner også som jeg får reist til. Vi får se, men jeg kan aldri få reist nok. Det er jo så gøy!
Hvor mye godteri og "usunt" spiser du i løpet av en uke? Har du en dag der du skeier ut?

Jeg har en dag i uka der jeg spiser det jeg vil, en såkalt cheatday. Og tro meg, da spiser jeg for hele Afrika og halve Kristiansand! Jeg har aldri forstått meg på disse jentene som mener de skeier ut og koser seg med to knekk mørk sjokolade. Altså, to knekk mørk sjokolade er godt det - som oppvarming til alt det andre jeg spiser denne dagen. Haha! Skal jeg skeie ut, så gjør jeg det virkelig skikkelig også. Snoperier er jo så digg! Jeg skulle ønske det var sunt jeg ass..

Hva er det beste med å ha en blogg?

Det beste med å ha denne bloggen er jo alle mulighetene jeg får, alle opplevelsene og generelt sett hele hverdagen min. Jeg føler jeg har verdens beste jobb, og jeg er fult klar over at jeg er utrolig heldig. Selv om bloggen til tider kan bli utrolig slitsomt, ville jeg aldri vært den foruten. Det er ganske fantastisk å vite at dersom jeg finner ut at jeg vil reise til New York i morgen eller Miami neste uke - så er det ingen problem. Jeg kan gjøre hva jeg vil, når jeg vil - eneste jeg må huske på er å pakke med meg kamera og laptop. Det er helt amazing når jeg tenker på det, og jeg ville ikke byttet ut bloggen med noe som helst annet.

Hva er din erfaring med utvikling av eget selvbilde? Er du fornøyd med deg selv? Har du noen gang hatt et anstrengt forhold til kropp og mat?

Jeg er så heldig at jeg aldri har slitt med dårlig selvbilde, noe jeg er utrolig glad for. Det må være fryktelig tungt og vondt hvis man overhode ikke er fornøyd med seg selv, og missliker den personen man er. Jeg vil si jeg har god selvtillit, og trives med både utseendet mitt og personligheten min. Jeg er frisk, rask, sterk og sprek - og har så absolutt ingenting å klage over. Det er selvfølgelig småting med meg selv jeg liker mindre enn andre ting, men slik vil jeg tro det er for oss alle. Jeg har aldri hatt et anstrengt forhold til mat heller, mat er jo en stor del livet og skal nytes! Jeg er glad jeg alltid har hatt sunne holdninger til nettopp disse tingene.

20 kommentarer

CAMILLA

16.02.2014 kl.12:26

Santorini må være det vakreste stedet som finnes! Gud som jeg ønsker meg tilbake dit! Men som en fattig student, så skjer ikke det med det første..

Ha en fin søndag, søte deg :) <3

16.02.2014 kl.12:55

du e lekker!!

Jeanette

16.02.2014 kl.12:57

enig med deg! to knekk mørk sjokolade er ikke nok kos,dette er jo det jeg koser meg med i hverdagen :D så enig med deg at man må kose seg skikkelig når man først gjør det

Mari H

16.02.2014 kl.13:45

Skikkelig gode svar. Du er et godt forbilde for leserne dine, Kristina :-) Stå på videre!

Kristina Andersen

16.02.2014 kl.13:49

Mari H: Tusen takk snille du! Ha en fin søndag <3

Kristina Andersen

16.02.2014 kl.13:50

CAMILLA: Det er så fint der!! :)

Sofie

16.02.2014 kl.14:06

Tusen takk! endelig noen andre enn meg som virkelig ikke greier å kun spise 2 knekk med sjokolade! her snakker vi hele eller ingenting, haha!

Charlotte Tunes

16.02.2014 kl.14:11

Du er virkelig et flott forbilde! Elsker at du er så ærlig og du viser så glede i hverdagen. Veldig kjekt å lese bloggen din. Har merket selv etter at jeg begynte å spise sunnere og trene, at energien er mye bedre. Deilig! :-) Takk for at du har vært en motivasjon for at jeg tok meg litt tak i nakken og gjorde noe med den kjipe livsstilen, hehe! :-D

Kristina Andersen

16.02.2014 kl.14:34

Charlotte Tunes: Takk for fine ord Charlotte!

Stine

16.02.2014 kl.15:53

Jeg skal på Oasis of the seas i juni (HURRA), og lurer på om du har noen tips til hva man bør gjøre/oppleve på båten? :) I tillegg lurer jeg på hvordan det var med internett på båten? :-)

Kristina Andersen

16.02.2014 kl.15:59

Stine: Se under kateogorien FERIER, har skrevet masse der :)

Eirin Kristiansen

16.02.2014 kl.16:08

Dette med noen knekk sjokolade bare må jeg kommentere for det tror jeg du har missforstått litt. Det er jo fordi det er midt i uken, og man har lyst på noe godt uten å ta helt av. En dag hvor man skeier skikkelig ut er med andre ord helt greit i tillegg, på lørdager for eksempel :-) Hehe..

Kristina Andersen

16.02.2014 kl.16:11

Eirin Kristiansen: Haha, søta! DA snakker vi om to forskjellige ting :p

16.02.2014 kl.17:28

Du er virkelig mitt største forbilde, Kristina! Vil si at du er en av de få bloggerne som faktisk er sunne forbilder, og som det faktisk bare er sunt å bli påvirket av :-) Har lest bloggen din i mange år nå, og det er den jeg alltid klikker innom først av alle, haha ;-) Bare lurer, men hva spiser du som regel på spisedagene dine? :-) Til både frokost, lunsj, middag og kvelds, og hvor mye godteri? :-) Ha en fin dag, vakre deg <3

May Lene

16.02.2014 kl.18:23

Ååh, så gøy at du tok med mitt spørsmål om reiser! :D Er så enig med deg - kan aldri få reist nok! Synes forøvrig at du svarer veldig godt og utfyllende på alle spørsmålene, og da er det så gøy å lese! Ønsker deg en fin søndagskveld videre :)

HenrietteTK

16.02.2014 kl.20:14

Trikset er vel å spise så masse godteri en dag i uka, at man blir kvalm av å tenke på det de seks andre dagene, haha!

RRH

16.02.2014 kl.21:45

Hahaha, du er bare så herlig, du, Kristina:D Og så godt å høre at du er fornøyd med deg selv, både utseende og personlighet og at selvtillit/selvfølelse er god hos deg. Det er befriende deilig å lese om folk som er fornøyd med seg selv - for hvorfor i alle dager skulle du ikke være det? Du er GOD♥

17.02.2014 kl.12:37

Kommer det en "spørsmålsrunde del 3" også? :)

Lene

17.02.2014 kl.12:53

Jeg har fulgt bloggen din i flere år, litt av og på. Nå føler jeg du virkelig har funnet deg selv. Du stråler virkelig for tiden! Det er så herlig å se at du har det så bra, og du sprer positivitet. Digger det! Supert det du skriver om selvbildet her! Mange som har noe å lære der.

Kristina

18.02.2014 kl.16:54

Kommer det en "spørsmålsrunde 3" også? :)

Skriv en ny kommentar

hits