Svar på spørsmålsrunde del I

Hvilke forskjeller ser du på deg selv fra før i tiden,og nå, og fremover?

En naturlig del av livet er jo at man vokser opp og former seg selv til det mennesket man er. De siste 15 månedene føler jeg at jeg har funnet meg selv veldig, om dere forstår hva jeg mener? Livet mitt er veldig stabilt, godt og trygt - med innslag av både galskap og moro. Jeg føler jeg har landet på en fantastisk fin plass her i livet, og det er her jeg vil være. Tidligere var jeg en totalt annerledes person enn det jeg er nå, når jeg ser tilbake på ting kjenner jeg faktisk ikke meg selv igjen. Men, det er jo det som er så fint med livet og fremtiden generelt. Det er aldri for sent å snu, lage seg en fin fremtid og skape seg det livet man ønsker å ha.

Hva slags jobb er det du har?

Jeg er ansatt som blogger hos Mediehuset Nettavisen, og er daglig leder i Kristina Andersen AS.

Hva gjør dagen din optimal?

Dagen min er optimal hvis jeg vet at familie og venner har det fint, det er ingenting som gleder meg mer enn det. Det høres kanskje klisje ut når jeg sier det, men jeg mener det virkelig. Jeg er en person som er ekstremt familiekjær og glad i de jeg har rundt meg, trygghet rundt dette betyr rett og slett alt for meg. Dersom ikke dette er på plass i livet mitt, blir jeg helt satt ut og fungerer ikke bra. En fin bonus for en optimal dag er selvfølgelig en god treningsøkt, en bra arbeidsdag og latter med de jeg møter under dagen. Jeg elsker de dagene hvor alt bare flyter avgårde, ting er fint og man ler seg igjennom døgnet.

Jeg blir så motivert av bloggen din, du ser helt fantastisk ut! Jeg lurer bare på, hvor høy er du?

Så utrolig hyggelig å høre, tusen takk! Jeg er 165 høy :-)Hva gjør du på en dårlig dag, for å komme gjennom den på best mulig måte?

Jeg har faktisk sjeldent virkelig dårlige dager, men hvis jeg har det så er det helt ok. En dårlig dag for meg er ikke å søle kaffe på sofaen, ha en dårlig treningsøkt eller falle på sykkelen. En dårlig dag for meg er hvis noen jeg er glad i har det vondt, det er sykdom eller andre triste ting. Med andre ord: jeg lar ikke dagen min rives ned av småting.

Hvordan har du det om dagen?

Takk for at du spør, søta! Det er litt vanskelig for meg å vite hvordan jeg skal formulere meg til dette spørsmålet, fordi den ene delen av livet mitt er helt fantastisk og jeg har det så fint ♥ Men som dere vet er det sykdom i familien min, og på grunn av dette kan ting være veldig turbulent. Jeg tenker mye og er mye redd for hva som kommer til å skje. Det er en klump i magen min som er der konstant, noe som er vondt. Så svaret mitt må vel bli at jeg har det jo veldig fint, ler, smiler og er lykkelig - selv om jeg skulle gjort alt i hele verden for at enkelte ting kunne vært annerledes. Ting går litt i bølgedaler akkurat nå, men det er jo slik livet er i blant.

Hvor ser du deg selv om 5 år? Bytur med jentene eller innekveld med kjæresten/venninne?

Det er umulig for meg å si. Om fem år er jeg jo 28 år, så da vil jeg tro at livet har endret seg ganske mye. Jeg tenker bare på hvor mye livet har endret seg fra jeg var 18 år og frem til nå. Hehe, det er jo helt rart å tenke på! Jeg er en person som tar en dag av gangen, og ikke grubler så mye over fremtiden. Det eneste jeg håper er at jeg om fem år har en god jobb, et stabilt liv og er på en plass i livet mitt hvor jeg er lykkelig. Hva enn jeg gjør eller finner på er egentlig helt greit, så lenge jeg har det fint og trives med det jeg gjør! :-)

Teller du kalorier, med tanke på maten du spiser?

Er jeg på diett, så teller jeg kalorier. Hvis ikke, teller jeg heller ikke.I det siste har du ytret et ønske om å dele mindre av privatlivet ditt på bloggen, noe som selvfølgelig er helt greit og opp til deg selv. Samtidig har flere gitt deg tilbakemeldinger om at bloggen har mistet mye av Kristina-preget, og blitt veldig upersonlig, med gjenbruk av bilder, mye helt greie anbefalinger og reklamebaserte innlegg. Det beste hadde kanskje vært å finne en balanse mellom det private og det personlige? Har du gjort deg noen tanker rundt den problemstillingen?

Det siste året spesielt har jeg følt veldig på at jeg trenger mer privatliv, og ikke ønsker å dele alle sider av livet mitt lengre. Jeg vet at flere og flere bloggere velger å holde både venner, familie og kjæreste unna bloggen, noe jeg som toppblogger forstår fult ut at de gjør. Jeg syns selv at ikke bloggen min er upersonlig eller inneholder mye reklame, jeg har maks to annonse-innlegg i uken og oppdaterer dere som regel hele tre ganger daglig. Men ja, jeg kan være enig i at jeg holder ting litt tettere til brystet og mer privat enn før. Jeg prøver å gi de rundt med litt fred fra bloggen, og ikke ta opp kamera hver eneste gang jeg er på jentekveld eller i familiebursdag. Det er vanskelig å finne en gyllen balanse på nettopp dette, og jeg kjenner mer og mer på at jeg ikke er 20 år lengre. Jeg er rett og slett ikke så glad i oppmerksomheten eller oppstyret rundt bloggen lengre, og ønsker på mange måte bare å være slik som alle andre er. Jeg merker jeg ikke syns det er kult at så mange vet hvem jeg er, kjenner meg igjen på gata og spekulerer i hva jeg driver med. Jeg ønsker bare å kunne være litt i fred, ikke bli snakket så mye om og at ikke absolutt alle skal mene noe om meg. Jeg har sett meg litt lei på nyskjerrige mennesker, og er i en periode nå der jeg blir sliten av bare tanken på hvor nyskjerrige folk faktisk er på livet mitt. Det har nok gjort meg litt usikker, og gitt meg en følelse av at jeg trenger mer privatliv. Jeg vet dette er en del av jobben min, men jeg må finne en balanse som er riktig for meg og som jeg trives med.

Jeg deler mer enn gjerne hverdagen min med dere, men mer enn et innblikk i hverdagen min vil det nok aldri bli igjen. Det er utrolig viktig for meg å få frem at denne bloggen ikke er hele livet mitt eller alt jeg er, men den er et nøye utvalgt glimt i litt av det jeg tar meg til og finner på. Jeg deler mer enn gjerne med dere, forteller dere og knipser bilder - men jeg deler kun det jeg føler for å dele. Jeg sette utrolig stor pris på dere som leser bloggen min, og håper selvsagt dere vil følge meg i lang tid fremover. Men jeg håper også at dere kan respere at jeg vil ha litt privatliv, noe jeg egentlig føler at dere gjør! De fleste leserne mine er utrolig flotte og støttende mennesker :-)

23 kommentarer

Lena B

15.02.2014 kl.11:55

Du virker som en skikkelig god jente, Kristina! Jeg forstår godt at du ikke orker å dele like mye, det må være psykisk slitsomt å føle at alle vet noe om deg. Ha en fin helg :-)

HenrietteTK

15.02.2014 kl.12:08

Skjønner ikke hvorfor folk skal klage så mye på at du vil holde ting privat altså! Tror jeg hadde klikket om jeg hadde hatt ei venninne som skal ha med et kamera på hver eneste jentekveld, så forstår godt at du velger å ikke gjøre akkurat det. Du er jo tross alt voksen, ikke en fjortis som tar selfies hele tiden!

Stå på Kristina, du er rå!!

Heidi

15.02.2014 kl.12:14

Er sofaen din fra IKEA? Ønsker meg en sånn soa, hvilken står er det? Er det en 2-seter eller 3-seter?

Laurie Deline

15.02.2014 kl.12:28

Setter veldig stor pris på at du er ærlig og hvor utfyllende og langt du svarer på hvert eneste spørsmål :-D Jeg likte svært godt å lese svarene på del 1 av spørsmålsrunden din, og gleder meg allerede til neste del.

Hilsen Laurie

Kristina Andersen

15.02.2014 kl.13:05

Laurie: Koselig å høre Laurie :) God lørdag til deg!

Kristina Andersen

15.02.2014 kl.13:05

Heidi: 3 seter med sjeselong fra IKEA :)

Kristina Andersen

15.02.2014 kl.13:05

Lena B: Ha en fin helg søta <3

Kristina Andersen

15.02.2014 kl.13:05

HenrietteTK: Tusen takk for støtte og forståelse! Lesere som deg er gul :)

Marianne

15.02.2014 kl.13:23

Hei! Ser du har to flotte michael kors vesker:) Har tenkt å kjøpe meg en selv! Men er veldig i tvil om jeg bør ta brun eller svart, siden det er en noe dyr veske. Hvilken bruker du mest og hvilken farge vil du anbefale?

Eva

15.02.2014 kl.13:32

Kjempefine svar :) Man merker at du har det bra (på den ene siden som du nevner) for tiden, og da spiller det egentlig liten rolle om en heldig gutt har kapret deg eller ei. Vi kan jo spekulere i om du har fått deg kjærste, men det spiller jo strengt tatt ingen rolle, så lenge du har det bra! :) Synes du deler kjempe mye av din hverdag, og du holder deg personlig uten å bli for privat, og det synes jeg er en kjempefin blanding :) Ha en super lørdag, er veldig imponert over styrken din for tiden ;)

Kristina Andersen

15.02.2014 kl.13:38

Marianne: Jeg har solgt den brune fordi jeg ikke brukte den. Så jeg må vel si svart da, det er jo klassisk og går til alt :)

Kristina Andersen

15.02.2014 kl.13:38

Eva: Takk snilleste <3

Mette

15.02.2014 kl.14:13

Hei Kristina

Så fin du er og flott antrekk

på bilde nummer 6 - med den

lys begie jakken, hvit skjorte

og vesken :) Lurte på om du

kunne bli flinkere til å linke

og eller skrive hvor du har

kjøpt klærne dine - tenker mest

da spesielt på treningsklær :)

Ha en fortsatt fin dag, klem

Hanne Mjåseth

15.02.2014 kl.15:22

Så herlige svar, kjære Kristina <3 Litt rart, men eg merker eg blir berre meir glad i deg og bloggen din :-) Kjenner jo deg eigentlig ikkje, men på ein møte føler eg at eg gjer det :) Du virker som eit flott menneske! Stå på :)

Anna

15.02.2014 kl.15:29

Du velger jo selv å bli snakket om når du har en blogg og har søkt så mye etter oppmerksomhet som du har gjort tidligere. Personlig skjønner jeg ikke hvorfor du tenker at alle kjenner deg igjen og "spekulerer" i hva du driver med hvis de ser deg. Du er jo ikke en kjendis akkurat....

Så ro an litt ;-) Sikkert ikke alle som bryr seg så mye som det du tydeligvis tror :P

Kristina Andersen

15.02.2014 kl.15:38

Anna: Haha! Etter hva jeg ser på ip-adressen din, så er jo du en av de som bryr seg mest :p Ler meg ihjel!

Kristina Andersen

15.02.2014 kl.15:38

Hanne: Du er så god og snill Hanne <3

Ingiild

15.02.2014 kl.15:50

Du er verdens søteste! Ha en fin helg <3

Linn

15.02.2014 kl.16:11

Bra svar! Du er en reflektert jente, og jeg merker selv at du har "vokst" på deg selv om man kan si det sånn:) Men utifra siste svar så lurer jeg litt på hvorfor du ikke bare legger ned bloggingen? Altså slutter helt? Da vil folk huske deg en liten periode, for så å "glemme" deg, og ingen nye blir introdusert for deg:)

AnneBerit O

15.02.2014 kl.16:47

Jeg synes også at du har vokst mye de siste årene og det er en glede å følge deg. Du gjør klokt i å ikke dele alt som skjer i privatlivet ditt, vi behøver ikke å vite alt!

Du har jo erfart at det fint å dele oppturer med oss men det er så surt å måtte dele alt med oss når ting ikke er bra. Du må beskytte deg selv først og fremst og så får du dele det du føler for med oss.

Annaa

15.02.2014 kl.19:00

Hei Kristina! :)

Jeg bare lurte på hvor den røde jakken var fra? den var kjempefin!:)

Sara Katrin

15.02.2014 kl.20:54

Har et lite spørsmål bare..

Har du fulgt med på Bloggerne på TV2 Bliss? Isåfall - hva slags tanker har du om den serien?

juliannenyquist

15.02.2014 kl.21:46

Flotte svar! Du forklarer ting på en god måte, og gir leserne dine svar på akkurat det de lurer på. Stå på Kristine :) Vi elsker deg!

Skriv en ny kommentar

hits