Ukens filmtips: White House Down

Denne filmen så jeg sammen med Hilde på lørdag, og jeg må bare tipse dere om den! Vi måtte le litt der vi satt innpakket i pledd i sofaen, hadde jentekveld med godteri og god mat. Og så valgte vi tidenes actionfilm å se på, haha! Det er jo ikke alltid det frister med sukkersøte romantiske filmer eller hysterisk morsomme komedier. Så, dersom du har lyst å se en film spekket med spenning, skyting og action - da må du snurre denne på din neste filmkveld!

Filmen handler om John Cale, som spilles av selveste Channing Tatum (ja, det var vel litt av grunnen til at vi valgte filmen). John tar med seg datteren Emiliy til Det Hvite Hus, hvor han har et jobbintervju for drømmejobben sin hos Secret Service. Det går ikke etter planen, og John blir avslått på minuttet. Selv om jobbintervjuet ikke gikk som håpet, bestemmer han seg for å ta med seg datteren sin på omvisning i Det Hvite Hus. Mens de titter rundt blir komplekset overtatt av terrorister, og livet blir snudd på hodet. Mens tiden renner ut og nasjonens regjering er i fullstendig kaos, blir det John sin oppgave å redde presidenten, datteren - og landet.

10 kommentarer

Heidi

11.02.2014 kl.12:08

Denne må ses ja! Jeg så Dear John etter din anbefaling og falt jo pladask!! Han er liksom easy on the eye....Er denne filmen på Netflix også? Ha en god dag blide du :)

Kaja

11.02.2014 kl.13:00

Hei Kristina!:) jeg har fulgt bloggen din fra omtrent dag 1, og lest den dag inn og dag ut:) jeg husker godt hvorfor jeg begynte og lese den, du var så impulsiv, lite selvhøytidelig og innleggene dine var så varierte:) i det siste syntes jeg bloggen din har vært litt "forutsigbar" på en måte, litt kjedelig:/ når jeg trykker meg inn er det liksom det samme.. Det er aldri noe variasjon. Idag har jeg trent, i morgen skal jeg på kino.. I kveld drar jeg på tur.. Hvor ble den kristinaen av som la ut masse moro, slik som de innleggene med "ukas sitater" osv. Bloggen blir mer og mer upersonlig:/

Charlotte♡

11.02.2014 kl.13:28

Dette er min absolutt favorittfilm!:)

Ingvild G

11.02.2014 kl.14:02

Så den faktisk selv på lørdag og syntes det var en god film. Channing Tatum er jo rett og slett rålekker ;)

Ingvild G

11.02.2014 kl.14:53

Så den faktisk selv på lørdag og syntes det var en god film. Channing Tatum er jo rett og slett rålekker ;)

Kristina Andersen

11.02.2014 kl.15:10

Ingvild G: Det er han virkelig. For en mann!

Kristina Andersen

11.02.2014 kl.15:11

Kaja: Forstår hva du mener, og er enig med deg. Men jeg har valgt å holde privatlivet mitt litt utenfor bloggen, det er dessverre ikke alt jeg har lyst å dele lengre. Jeg har også blitt eldre, og livet mitt er ikke like underholdende som det var når jeg var 18 år og en liten galning... Men, jeg håper likevel du koser deg litt her inne Kaja :) Klem til deg!
åh jeg liker denne, det beste av alt er jo Tatum selvfølgelig :D

Isabelle h

11.02.2014 kl.19:51

Åh denne så jeg også på lørdag, utrolig bra.. Channing tatum er den nye drømmemannen etter at Paul Walker døde... Også i Magic mike da!! Bare synd filmen i seg selv er så dårlig... :p

11.02.2014 kl.21:49

åh, elsker denne!

Skriv en ny kommentar

hits