Kampanje på Ole Henriksen

annonse

Akkurat nå er det en eksklusiv kampanje hos Coverbrands på Ole Henriksen, hvor alle de fantastiske produktene til den danske hudpleieguruen er nedsatt 20% i pris. Ole Henriksens hudpleieprodukter har vunnet drøssevis av beauty-awards, og er en stor favoritt blant både kjendiser, media og bloggere. Produktene er utrolig gode, og utviklet med mange års erfaring med dedikasjon til naturlige produkter.

Her er noen av mine favoritter fra Ole Henriksen

Invigorating Night Gel: en god nattkrem er et must, og denne er amazing! Det er en superlett gele som du smører i ansiktet før du legger deg, og huden blir fastere, glattere og får mindre porer i løpet av natten. Jeg føler meg alltid fresh i huden på morgenen når jeg har sovet med denne! Den inneholder masse nærende vitaminer, som pleier ansiktet ditt på den beste måte.

African Red Tea Sugar Face Scrub: en helt magisk skrubb til ansiktet som dyprenser og mykgjør huden din. Den fornyer også huden, noe som er gull hvis man skal ta selvbruning eller sminke seg litt ekstra. Denne gjør huden så fin! Skrubben er stappet med kraftige antioksidanter, så den gir deg en utrolig fin og glødende hud. Jeg påfører den i dusjen cirka to ganger i uken, og avslutter alltid med en god fuktighetskrem etterpå.African Red Tea Face Mist: et oppfriskende annsiktsvann i sprayform, som beskytter sminken og frisker opp huden din. Denne har jeg alltid med meg i veska! For meg som både er ute å flyr ofte og har lange dager foran datamaskinen, har denne virkelig blitt en lifesaver. Den frisker opp huden min når den føles tørr, gjør at jeg får en fin glød og makeupen sitter også lengre etter at jeg har sprayet med denne. Få mindre porer og en sunn hud full av glød, denne må dere prøve!

Clearifying Bodywash: luksus i dusjen! Dette er min absolutte favoritt veskegele til kroppen, den lukter så godt og skjemmer virkelig bort huden! Den er fylt med rensende og lindrende stoffer fra appelsin og sedertre, så ja - denne er helt magisk. Lano eller andre såper til kroppen ble liksom ikke helt det samme etter at jeg fikk prøvd ut denne, haha!

Body Sleek Hydration Lotion: en deilig bodylotion jeg har brukt i snart to år! Den består av en blanding av fuktighetsgivende og nærende Aloe vera, samt vitaminer og essensielle oljer. Denne er ekstremt fuktighetsgivende, så dersom du er plaget med tørr hud - ville jeg absolutt gitt denne en sjanse. Den lukter supergodt, og kan faktisk også brukes som after sun siden den har så høyt innhold av aloe vera!Hele utvalget og kampanjesiden til Ole Henriksen finner du HER!

7 kommentarer

Siw

10.02.2014 kl.18:52

Tips: ha fuktighetskrem over night gel. La den tørke godt inn først :)

anonym

10.02.2014 kl.19:46

Takk for gode tips og rabatter.Kommer godt med...

eksfruer

10.02.2014 kl.20:18

Ikke prøvd disse før, selges de kun på nett?

Kristina Andersen

11.02.2014 kl.07:29

Siw: Takk for tips! Det må jeg prøve :)

Kristina Andersen

11.02.2014 kl.07:29

anonym: Så fint å høre!

Kristine N

11.02.2014 kl.09:23

Night gel bestillt! Gleder meg til å prøve :)

Sara Katrin

12.02.2014 kl.12:58

Skrev en kommentar som ikke har blitt godkjent enda. Slettet du den, eller har du ikke godkjent den enda?

Skriv en ny kommentar

hits