Out and about


FWSS: genser, Zara: skjorte&bukse, Bianco: sko, Michael Kors: veske.

Endelig ble det litt opphold i været her i Kristiansand, så da var det bare å komme seg ut! Dette har vært en typisk lørdag, jeg har trasket rundt i butikkene, vært på cafe og truffet masse venner. Deilig fridag! I kveld skal jeg være med Hilde, vi skal trene og terpe litt på teknikken innen styrkeløft. Deretter blir det ut å spise, og kanskje kino. Jeg syns The Wolf Of Wall Street var så sinnsykt gøy, så spørs om jeg ikke må ta med meg bestis for å se den en gang til. Om du ikke har lagt planene dine for kvelden, ville jeg uten tvil dratt på kino for å se den!

10 kommentarer

Drea

08.02.2014 kl.16:52

Looking goooood!

Marianne

08.02.2014 kl.20:06

Vil bare si at du er så utrolig flott, Kristina! Takk for en inspirerende blogg, you make my day! Ønsker deg en fantastisk lørdagskveld :-)
Så pen du er :) Jeg har så innmari lyst på det håret ditt jeg altså, jeg fatter ikke hvordan du får det så glatt uten at det ser fett ut i det hele tatt? Er du plaget med "babyhår" forresten, og har du i så fall noen tips til hvordan man kan hanskes med det? :) Utrolig irriterende med disse små hårene som ødelegger alt av frisyrer.. Klem!

♥ Lizbethosnes.com

Kristina Andersen

08.02.2014 kl.20:42

Lizbeth Osnes: Tro meg, det har du ikke lyst på.. Det har blitt så slitt, haha! Har mye babyhår, men bruker hårspray eller litt bodylotion for å få de bort :) Klem tilbake og god helg!

Kristina Andersen

08.02.2014 kl.20:42

Marianne: Tuusen takk snille deg! God lørdagskveld <3

maren

08.02.2014 kl.22:24

så fin du er på håret!!! ha en fin lørdagskveld :) klem :)

Therese

08.02.2014 kl.23:12

Hei kristina!

I et hektisk småbarnsliv er bloggen din min "time out". Jeg drømmer meg litt bort, blir inspirert og motivert. Takk <3

Du er så flott, for en kropp! Elsker at du går for sunne, kvinnelige former, fornuftig kosthold og kos innimellom med god samvittighet! Du er et forbilde- og det mener jeg! Du er et frisk (bokstavlig talt) pust blant alle disse sykelig tynne jentene her på nettet! Takk for alt du deler- hos deg er det sommer hele året!

Riktig god helg til deg og dine<3

VC

09.02.2014 kl.03:31

Har lest bloggen din LENGE og aldri kommentert før, shame on me! Men, nå må jeg bare si det at du er en av få bloggerene jeg får et virkelig godt inntrykk. Du virker som en ufattelig god person og jeg er så misunnelig over hvor FLOTT du ser ut. Fantastisk former og for en utstråling! Stå på :) Håper det blir lysere tider for deg med tanke på det som skjer på privaten og fortsett å være slik du er! Du er unik i denne heller overfladisk bloggsfæren.

Kristina Andersen

09.02.2014 kl.09:35

VC: Tusen takk for gode ord! Ønsker deg en fin søndag <3

Kristina Andersen

09.02.2014 kl.09:36

Therese: Wow! Tusen takk Therese, kjempefint sagt av deg :)

Skriv en ny kommentar

hits