Get the glow

annonse

Jeg får alltid spørsmål fra både dere og venner hva jeg gjør for å få så god glød i huden. En fin glød på huden er alltid noe som ser veldig bra ut, og jeg har mine absolutte favoritter som hjelper meg med dette. Get your glow on!

Sunspa Tan-in-a-can-chocolate: En god selvbruning er et must have, spesielt nå på vinteren hvor man fort kan bli bleik og blass i huden. Denne fra Sunspa har vært favoritten min i snart tre år, den gir en vanvittig fin farge og du slipper også den forhatte selvbruningslukten. Dette er en airbrush-spray du sprayer der du ønsker, den kan brukes på både ansikt og kropp. Jeg pleier å spraye meg før jeg legger meg, slik at fargen blir helt optimal. Denne selvbruningen flekker ikke og gir deg heller ikke skjolder, men den gir deg en naturlig varm, brun og fin glød. Fargen avtar etter 2-5 dager.

Too Faced California in a Compact Bronzer: Solpudder må man ha hvis man ønsker glød i ansiktet, og dette fra Too Faced kommer med fire fantastiske fargenyanser som gir den perfekte solbrune gløden. Denne påfører jeg som et tretall på hver side i ansiktet, jeg begynner mellom øyenbrynene, jobber med inn til nesen og vrir kosten rundt og ned til slutten av haken. Dette solpudderet passer til alle hudtoner, og du påfører det slik:Burt's Bees Body Lotion Radiance: En herlig fuktighetskrem til kroppen med skimmereffekt, som er perfekt å smøre seg med dersom man f.eks skal gå i kjole med åpen rygg og armer. Denne gir den en fin glød, samtidig som den gjør huden din myk og tilfører den masse fuktighet. Smør deg gjerne på hele kroppen eller kun der du ønsker å oppnå ekstra shimmer effekt.

GloMinerals Sheer Tint Illuminator: Dette er en lysreflekterende krem som gjemmer bort fine linjer, og får huden til å fremstå som mer frisk, opplyst og sunn. Denne legger jeg før foundation, og den gir en fin og lekker glød til ansiktet. Den er også perfekt til å highlighte f.eks kinnbeina med.Sara Happ sparkling peach gift set: Dette gavesettet inneholder leppeskrubb og lipbalm. Det er så søtt, og kommer i en helt latterlig sjarmerende eske! Perfekt å gi bort, eller om du vil gjøre som meg - beholde det selv. Denne skrubben gjør leppene dine fantastisk myke og tilfører de masse næring, noe som er viktig nå på vinteren. Lipbalmen påfører du etter skrubben, den etterlater ingen farger, bare en nydelig glossy look på leppene.

Nå får dere -15% rabatt hos Coverbrands på produktene jeg har skrevet om ut 20 desember, rabattkoden du må bruke er KA15

16 kommentarer

Vero

15.12.2013 kl.15:48

Fine tips!! Lurt å bruke shimmer i åpen rygg, det har ikke tenkt på før faktisk! Jeg skal gå med åpen rygg på julaften nemlig, det blir nice! :)

Jeg har et lite tips til deg siden du har gått fra brunette til blondt! Det er SÅÅÅ fint Kristina!! Jeg er SÅ positivt overrasket!

Jeg har selv gått fra å være brunette til blond, og det som reddet håret mitt i prosessen var kokosolje i håret.! Jeg bruker cocosa extra virgin. Hvis jeg har god tid om morgenen har jeg den i før jeg dusjer. Ellers bruker jeg den som en overnatten-kur. Hver gang jeg kurer håret bruker jeg en del olje, men obs, den er drøy for det om, da den blir flytende med en gang en smører det i hånden. Altså, jeg bruker så mye at håret blir helt 'vått'. Når jeg er ferdig snurrer jeg et håndkle rundt og voila. Jeg smører hele kroppen med oljen også, også sover jeg på (myke) håndklær. Jeg har fått såå mange komplimenter etter jeg begynte å bruke det, og håret er shiny og silkemykt. Oljen er perfect for de som har acne også, oljen roer ned huden.

Jeg dusjer håret som vanlig. Jeg har ikke opplevd at det blir mer fettete av at jeg bruker oljen. :)

klem fra meg <3

Karoline

15.12.2013 kl.16:34

Er ikke dette et annonseinnlegg?

Kristina Andersen

15.12.2013 kl.17:12

Karoline: Wops, en glipp fra min side - jeg glemte å merke innlegget. ANNONSE står nå på øverst. Beklager så mye :)

Kristina Andersen

15.12.2013 kl.17:13

Vero: Oi, takk for et flott tips! Det må jeg uten tvil prøve. Er det vanskelig å dusje oljen ut av håret, eller går det bra?

Klem tilbake!

judy

15.12.2013 kl.17:49

Tid skal du trekke vinnerene av tannblekinga ? :)

Kristina

15.12.2013 kl.18:04

Bestilte sara happ lip scruben å lipbalmen etter at fotballfrue annonserte for den å jeg må si at jeg er så utrolig skuffa over den. Gir absolutt ikke noe fuktighet og balmen er seig å klissete. Fikk heller ikke noe mykere lepper. Eneste positive må være at den er fin å se på. Men det var heller ikke derfor jeg kjøpte den.

Ellers ser du smashing ut Kristina:-)!

Kristina Andersen

15.12.2013 kl.18:10

judy: De er trukket, har fått svar fra to av jentene - men ikke den siste. Om hun ikke svarer innen imorgen, trekker jeg en ny vinner :)

Kristina Andersen

15.12.2013 kl.18:10

Kristina: Nei? Så kjedelig :( Jeg liker den så godt, jeg!! Men det er vel smak og behag tenker jeg, som på den meste :) Ha en fin kveld <3

Vero

15.12.2013 kl.18:44

Jeg væter håret (som vanlig) og deretter tar jeg shampo i. Av og til tar jeg to ganger med shampo, men det tror jeg ikke er nødvendig. Jeg har ganske tykt hår, og en gang pleier å være nok. Du kan prøve deg frem :) Du kommer sikkert til å merke at håret er mye lettere å håndtere når du bruker shampo (håret mitt pleier å bli litt flokete når jeg shamponerer).

Håper du blir like fornøyd som meg :)

Christine Støle

15.12.2013 kl.19:13

Såå fin du er, Kristina :-)

Jeg har veldig lyst til å bestille meg selvbruningen fra sunspa. Men er veldig i tvil, jeg er ganske lys så lurer fælt på om jeg må ha original eller chocolate :-s

Hvor lenge varer forresten en boks? Visst man sprayer ansikt, hals og armer?

Ha en fin kveld, klem til deg :-)

Kristina Andersen

15.12.2013 kl.19:17

Christine: Chocolate er litt brunere enn original, men jeg syns det er den som gir finest farge :) Bare ikke spray så mange lag, så skal det gå helt fint. Du kan egentlig selv velge hvor brun du ønsker å bli med hvor mange lag du tar :-) Hvor lenge er boks varer er helt individuelt, men mine varer i rundt tre måneder.

Veronica

15.12.2013 kl.19:19

Har tenkt lenge nå å bestille meg en ny SunSpa siden jeg nesten har brukt opp min, og den er kjempebra i denne julebord-sesongen. Jeg elsker den! Takk for rabattkode, det kommer godt med <3

heidi

15.12.2013 kl.19:38

Fin du er blitt på håret, kledde du utrolig godt, kristina!

tenkte bare å nevne det at den 3-tall teknikken med solpudder ikke skal gå ned på siden av haka men under kjeven for å skape en illusjon av et slankere kjeveparti, det er også dette som er en tre talls "bevegelse". legger du solpudderet ned på sidene av haken fremhever du haken din og får den til å se større ut, noe svært få vil :-)

Svanhild

15.12.2013 kl.20:09

Hei, rabattkoden virker ikke??

Prøver å bestille Sunspa orginal.

Kristina Andersen

15.12.2013 kl.20:29

Svanhild: Rabattkoden gjelder kun sunspa chocolate, som jeg skrev om her :)

Stine

15.12.2013 kl.23:58

Hei Kristina,

jeg synes det er så rart at du er selektiv på hvilke kommentarer du slipper igjen og hvilke du ikke gjør dette med. Tidligere i dag skrev jeg en kommentar om at dette var et reklameinnlegg. Denne kom ikke igjen. Har du noen kommentar som kan forklare dette?

Hilsen Stine

Skriv en ny kommentar

hits