En fin start på uken

♥ God mandagsmorgen til dere alle!

Denne dagen har jeg gledet meg hele helgen til. I dag skal jeg nemlig passe babyen til Janne i noen timer, hun heter Sarah og er bare helskjønn. Vi skal på trilletur, handle julegaver og kose oss maks! Jeg er enda ikke helt ferdig med julegavene, men med Sarah som selskap i vognen, burde dette gå helt perfekt. Jeg kan jo ikke få en bedre shoppingpartner enn denne lille prinsessa Så nå må jeg komme meg i dusjen og gjøre meg klar for dagen. I mens tenkte jeg å by dere på lørdagens antrekk, det har jeg jo helt glemt å vise dere. Ha en superfin mandag så lenge, vi skrives igjen litt senere :-)Michael Kors: sko, Second Female: skjorte, Vero Moda: skjørt, Marc Jacobs: klokke.

17 kommentarer

Cecilia Karasha

02.12.2013 kl.10:13

Åh du har så fin smak när det gäller kläder! :)

Älskar denna outfit! <3

Ha en nydelig uke!

Ellen

02.12.2013 kl.10:33

Det anntrekke var utrolig fint :) kledde du bra. ha fortsatt en fin dag!! :) Klem

Mari H

02.12.2013 kl.10:40

Så nydelig du er! :-)

Mariann

02.12.2013 kl.11:33

Hehe, det var en forventing som bare kunne komme fra ei som ikke har barn selv! :D Jeg vet ikke om noe mer stressende enn å ta med meg ungene i butikker, og ville aaaaldri regnet med å være både effektiv OG blid om jeg måtte julegavehandle sammen med dem! :) Vil gjerne høre mer om hvordan dette gikk, hehe! (Jeg håper selvfølgelig det gikk fint!) Du ser for øvrig utrolig bra ut for tida, vet ikke hva det er som er annerledes, men det gjør i alle fall underverker! Ha en fin uke! :)

02.12.2013 kl.11:46

Så fin du er. Ha en fin dag :)

Helene

02.12.2013 kl.12:42

Hei!

Har bare et lite spørsmål til deg. Du har tidligere skrevet at du jobber mye mer enn person med vanlig 8-16 jobb, og at du stort sett jobber hele tiden, inkludert kvelder og helger. Må si jeg stusser litt på dette. I dag skal du passe baby og shoppe noen timer, i går var du på juleverksted, dagen før var du i bursdagsselskap og fiksa vipper og negler. Tidligere denne uken vasket du leiligheten, feiret thanksgiving, laget marsipan, vært på tur med venninne og hatt besøk av familie. Og utfra hva jeg har forstått har du jo vært syk i det siste, og dermed måtte droppet trening, som jo også tar mye tid i hverdagen. Det jeg lurer på da er hva du egentlig ser på som jobb? Håper du er klar over at jobb for Ola Normann vil si sitte på kontor i 7,5 time med en halvtimes lunchpause? Bake, vaske, trene, besøke venner og familie,vaske, ordne hår, negler og vipper er ting vanlige mennesker gjør på fritiden sin, og jeg kan love deg at det er de færreste som rekker så mange ting på en uke. Selv har jeg ikke engang mer enn 80% stilling, og jeg lover deg at jeg aldri har hatt tid til et så sosialt liv som du tilsynelatende har.

Mener selvsagt ikke at det er noe galt i å leve som du gjør, med jobb, trening, husarbeid og sosialt med venner/familie, mener bare at der er ganske merkelig at du sier at du jobber så mye ("aldri" fri i helger og kvelder), og likevel rekker du å gjøre så mye. Tror kanskje du har misforstått definisjonen av arbeid? Arbeid er ikke lik alt annet enn kos ;)

Christian

02.12.2013 kl.14:17

Fantastisk pen!

Henriette

02.12.2013 kl.15:19

Hvorfor står du alltid med beina i kors på bilder?

Kristina Andersen

02.12.2013 kl.15:23

Henriette: Vanesak :)

Kristina Andersen

02.12.2013 kl.15:32

Helene: Det å f.eks bake marsipan, kan være en liten del av min arbeidsdag med å produsere stoff til blogginnlegg. Jeg står opp supertidelig hver eneste dag for å rekke alt jeg skal, og dersom jeg treffer venninnene mine i ukedagene - er det i 2-3 timer, om ikke mindre. Forskjellen på meg og de fleste andre, er at jeg er selvstendig næringsdrivende. Jeg legger opp arbeidsdagen min slik jeg vil, og tar meg gjerne fri noen timer på ettermiddagen. Men dette er timer som blir jobbet inn igjen på kvelden :) I helgene jobber jeg rundt fire timer hver dag, har fri fra det meste av oppgaver og jobber kun med blogginnlegg. Selvfølgelig vil jeg bruke tiden min i helgene mine på familie og venner, det må da du også forstå?

Jeg er så lei av mennesker som skal passe på meg, grave og legge nesa si i ting de verken har noe med eller har peiling på. Jeg jobber hardt hver eneste dag, og sitter som regel med hjemmekontor minst ni timer daglig. I blant tar jeg meg fridager jeg også, slik som i dag. Men dette er timer som blir jobbet inn igjen :-) Nå blir jeg sittende på dataen å jobbe sikkert frem til 22.00 i kveld, men dette er noe jeg ikke ser noe poeng i å blogge om da det verken er spennende for meg eller deg som leser.

Når alt kommer til alt blir jeg irritert på meg selv for at jeg i det hele tatt gidder å svare på kommentarer som dette, fordi du vet åpenbart så lite. Men igjen, du er sannsynligvis ikke selvstendig næringsdrivende - så jeg forstår at du ikke vet hva du snakker om :)

Kristina Andersen

02.12.2013 kl.15:33

Mariann: Det gikk sååå fint, hihi :D Takk snille, så hyggelig å høre!

Kristina Andersen

02.12.2013 kl.15:33

Cecilia Karasha: Tuusen takk <3

camilla

02.12.2013 kl.18:28

Må si du svarer ganske så uhøflig på spørsmålet til Helena. Var ingen frekk tone i spørsmålet hennes derfor ingen grunn til at du skal ta sånn på vei.

02.12.2013 kl.21:16

Kan du ha en spørsmålsrunde om trening og kosthold snart?:D

02.12.2013 kl.21:17

hvor mye tar du i knebøy? lurer på om jeg tar lite eller mye, og du er jo sterk såå vil bare vite hvor mye du tar:)

Karoline

03.12.2013 kl.03:18

Utrolig fint antrekk! :D

evast

03.12.2013 kl.18:49

Nydelig antrekk!

Skriv en ny kommentar

hits