Vakre høstnyheter fra Lulu's

annonse

Jeg har vært så heldig at jeg har fått tilsendt den nyeste kolleksjonen til Lulu's, i høstens fineste farger. Nå er det vel snart tre år siden jeg fikk mine første toalettmapper fra Lulu's, og etter årene som har gått - har samlingen min stadig vokst seg større. Jeg er helt forelsket i disse mappene, jeg! Lulu's er utrolig dyktige på både design og kvalitet, samt at veskene er utrolig praktiske. De er ikke bare fantastisk lekre å ha fremme på badet, men også et perfekt reisefølge. Nå som høsten er her, har jeg valgt å oppdatere samlingen min til burgunder farge, med to innslag av fargen rose. De passer så fint sammen!

Lulu's Beauty Toilet Bag Rose & Brush Cover

Stor og romslig toalettveske, som kan brukes til både sminke og toalettsaker. Denne er også lang nok til rettetang, noe som er helt supert! Jeg har også Brush Cover i denne fargen, som jeg oppbevarer sminkekostene mine i. Denne har plass til totalt ni koster, og kostene blir beskyttet med plastlommer slik at hårene ikke blir ødelagt. Brush Cover er en genial liten sak, og da slipper man også å svarte til toalettmappene fordi kostene er fulle av sminke.

Lulu's Beauty Bag Burgundy

Denne er så utrolig fin! En fantastisk beautybag i semsket skinn med to rom, så her får du plass til alt + enda litt til. Jeg bruker denne til å oppbevare ting som rettetang, hudpleieprodukter, hårbørste, hårspray, bodylotion og alt annet jeg måtte trenge i. Øverst i beautybagen kan man gjerne oppbevare øredobber, sminkekoster eller hva enn man måtte ønske. Her er det mye plass!

Lulu's Beauty Cosmetics Bag Burgundy

Denne har jeg selv kåret til verdens fineste sminkepung! Den er i semsket skinn, og er bare helt utrolig lekker. Jeg oppbevarer all sminken jeg bruker i hverdagen i denne, så for meg er dette sminkepung nr 1.

Lulu's Beauty Cosmetics Bag Burgundy MINI

En miniversjon av den orginale sminkepungen over. Denne har plass til det mest essensielle som mascara, eyeliner, pudder, rouge, leppestift osv. Selv har jeg valgt å bruke den til oppbevaring av smykker, klokker, øredobber og armbånd. Fint å ha litt kontroll på tingene, og oppbevare de på en sikker plass.

Disse fantastiske nyhetene er tilgjengelig hos Coverbrands akkurat nå, og dersom du ønsker å starte på julegavene i god tid, syns jeg dette er et utrolig flott julegavetips. Jeg hadde i hvert fall blitt kjempeglad for å få noe så fint! Normalt sett gir ikke Lulu's ut rabatter på nyhetene sine, men de har gjort et unntak for dere som leser bloggen min. Så, frem til torsdag den 24 oktober, får dere 15% rabatt på alle nyhetene jeg har skrevet om over. Rabattkoden dere må bruke er KA7 

9 kommentarer

Kathrine Louise

20.10.2013 kl.17:11

Åå, de er så fine!! Jeg har selv en, men den er i sort skinn :) Jeg måtte rett og slett velge noe enkelt og "tidløst" og jeg er superfornøyd med den! Forresten; så utrolig lekre bilder! :D

anonym

20.10.2013 kl.17:17

Nå skal det shoppes julegaver.Takk for gode tips og tilbud.

Cathrine Lyster

20.10.2013 kl.18:03

Så utrolig fine! :)

Kristina Andersen

20.10.2013 kl.19:26

:D Så bra!

Kristina Andersen

20.10.2013 kl.19:27

De er såå fine i sort også, kunne godt tenkt meg den fargen også. Takk Kathrine, fint med litt friske blader :)

Luksusdyret

20.10.2013 kl.20:10

Elsker de ! Skal så absolutt få orden på sminke oppbevaringen i løpet av vinteren ;D

anonym

20.10.2013 kl.20:30

Bra tips til julegaver.Flott den vinrøde høstfargen.

20.10.2013 kl.23:05

Forklar gjerne hvorfor du er så imot pels, mens skinn er greit. Skinn er ikke det grann bedre!

Kristina Andersen

21.10.2013 kl.07:48

Jeg spiser kjøtt, så for meg blir det naturlig å bruke skinn.

Skriv en ny kommentar

hits