Mine rosa favoritter

annonse

Oktober er jo rosa måned, så denne søndagen har jeg tenkt å vise dere mine rosa favoritter fraCoverbrands. Det er nemlig hele 10 - 30 % rabatt på disse rosa favorittene, og det er jo helt fantastisk

CLIP Personalarm.

Denne har jeg fortalt dere om før, og dette er noe jeg mener alle jenter burde ha med seg når man går på tur alene i mørket. Dette er rett og slett en unik alarm som kan festes på nesten alt. Den er formet som en elegant klype, og kan festes på enten jakke, veske, skjerf eller bæres i lomma. Skulle man bli overfalt, kaster man alarmen fra seg og den uler med en utrolig høy lyd. Siden lyden er så høy, er sjansen stor for at overgriperen flykter avgårde og at noen hører den kraftige ulingen slik at du får hjelp. Jeg har hatt med meg denne alarmen hver eneste kveld i snart to år, den gir meg en enorm trygghet når jeg er ute å går alene.

Tangle Teezer - Salon Elite Pink Fizz

Vi vet vel alle hvor vondt det er å børste hår som floker seg? Au! Denne er perfekt for både voksne og barn, og grer ut håret på en utrolig skånsom måte. Denne ble faktisk kåret til årets beste hårprodukt i Storbritannia, god som den er. Salon Elite er også veldig skånsom for extensions, clip ons og påsydd hår.

Deborah Lipmann: I'm not Edible & Shape of my Heart

Deborah Lippmann har noen fantastisk gode neglelakker, med et utrolig pent og luksuriøst design. Jeg elsker de, og er faktisk en ivrig samler av disse lakkene! Disse er veldig populære hos de mest anerkjente motemagasinene og motehusene. Fargene dere ser over passer perfekt inn nå i oktober, de er så søte og fine.

Beauty Blender - Pink

Denne er genial til å legge foundation med, da den ikke gir skjolder og dekker utrolig bra. Glem alt som heter koster til foundation etter du har prøvd denne, den er virkelig magisk god. Den brukes faktisk av flere Hollywood-kjendiser, noe jeg godt kan forstå. En helt super makeup svamp, som er et absolutt must have i sminkepungen.

EOS: Ultra Moisturizing Shave Cream Pomegranate Raspberry

Denne kårer jeg til verdens beste shavingkrem! Seriøst jenter, denne må dere virkelig gjøre til fast inventar i dusjen. EOS sin shavingkrem inneholder naturlig aloe, havre og shea butter. Den er utrolig fuktighetsgivende, og lukter deilig bringebær og granateple. Den har også antioksidantene vitamin E og C i seg, noe som gjør at huden får glød etter barbering og ikke tørker ut.

Studiomakeup: Soft Blend Blush

Blush i perfekt farge, som gir en frisk og rosa farge i kinnene.

Hand Cream - Coco Rose

En utrolig god håndkrem, med et supersøtt design! Denne kremen fra Figs Rouge lukter utrolig godt, og er helt uten uten parabener og sulfater. Den er med andre ord 100% naturlig, og gjør underverker for sprukne og tørre hender. Coco Rose er blant annet beriket med vitaminer, essensielle oljer, kokkossmør og algeekstrakt. Anbefales virkelig, spesielt nå på høst og vinter hvor hendene våre trenger ekstra pleie i kulden.

Dere må selvfølgelig også huske på å kjøpe en Rosa Sløyfe, slik at dere støtter brystkreftsaken med 30 kroner Alle månedens Rosa Favoritter finner dere HER, blant annet også årets Rosa styler fra GHD, hvor 10 euro går til å støtte brystkreftsaken. Tenk rosa i Oktober, dere! Og igjen, husk å støtte med å kjøpe Rosa sløyfe.

9 kommentarer

anonym

13.10.2013 kl.16:22

Ett kjempe innlegg var dette,takk for gode tips og tilbud.

Luksusdyret

13.10.2013 kl.16:55

ROSA <3

Camilla

13.10.2013 kl.17:05

Liker den nye hårstilen din, du er så flott med litt "flatere" hår også!
Du har snakket om disse PT-ene, også er det en som heter Alejandro, er dette Alejandro Fuentes/idol ali? syntes det liknet på et bilde du la ut for noen dager tilbake.
Klem, du er super!

tamt.blogg.no

13.10.2013 kl.17:05

Såå fint at du også fokuserer på rosa måned, vi samarbeider med kreftforeningen avd.Bergen nå i oktober og har blant annet skrevet dette innlegget:

http://tamt.blogg.no/1379853706_rosa_mned.html

Fin søndag til deg,
klem :D

www.tamt.blogg.no

Kristina Andersen

13.10.2013 kl.19:21

Takk snille deg, så koselig å høre :) Gøy med litt forandring! Ja, Alejandro Fuentes er en av trenerne mine :)

Ane Magnussen

13.10.2013 kl.20:30

Har allerede kjøpt rosa sløyfe :))

Kristina Andersen

13.10.2013 kl.20:32

Fantastisk <3

Maren

13.10.2013 kl.21:23

Jobber han på Solsiden? Har han lagt opp som musiker og satser på trener karriere? Sprekt :)

Madeleine Norrman

13.10.2013 kl.23:17

Den håndkremen selger vi på Vita også :D Selger to håndkremer og to leppepomader fra det merket :) Jeg personlig elsker Coco-Rose-kremen :) Den lukter helt nydelig og trekker inn så utrolig fort :) Man blir liksom ikke fet og klissete på hendene etterpå, noe som er greit i en hektisk hverdag :)

Ha en strålende uke, vakre deg :D

Skriv en ny kommentar

hits