Gode grunner til å elske høsten

Selv om det går mot mørkere tider, er det ingen vits å deppe av den grunn. Her har dere noen gode lykketriks for å holde humøret oppe og tenke positivt hele høsten igjennom!

♥ Frisk luft og vakker natur

Fargerik natur, deilig luft og en grei temperatur - i mine øyne viser Norge seg på sitt vakreste når det er høst. Kle på deg i en deilig ullgenser, et varmt skjerf, og kom deg ut og nyt disse fine høstdagene! Det er få ting som er så befriende som å spasere rundt på denne tiden. Om du vil ha litt variasjon, så bytt ut spaserturen med en sykkeltur i godt selskap!

♥ En ny start

Høsten er for mange en ny start, også for meg. Har du kanskje fått deg ny jobb, ny kjæreste eller begynt å trene? Sjansen er alltid stor for forandringer på denne tiden! Høsten er en sosial og fin tid, der mulighetene er mange.

♥ Innekos

Det er fult lov å bunkre seg inne i sofaen, med seriemaraton og varm kako på høsten. Og beste av alt, du kan gjøre det med god samvittighet! På denne årstiden er det sosial akseptert å bruke mye tid inne, og det elsker i hvert fall jeg...

♥ Veninnekveld

Ansiktsmaske, en flaske vin, litt snack og mimring over alle gode minner man har sammen. Jentekvelder får meg alltid i godt humør, og man glemmer raskt høstvinden som humrer utenfor! Høsten er en perfekt årstid for å hygge seg litt ekstra sammen med gode venner, enten du inviterer til filmkveld eller vinkveld. Et godt tips kan være å finne en tv-serie venninnegjengen kan følge med på sammen, så har dere en felles greie dere kan gjøre sammen i ukene fremover.

♥ Hobbytid

Høsten er en perfekt til å dyrke nye hobbyer på! Er du glad i å scrappe? Sett deg ned å lag et fint fotoalbum! Selv har jeg fått meg en hobby i høst, nemlig MultiFit. Dette deltar jeg på 2-3 kvelder i uka, og jeg syns det er helt supert! Det har blitt min nye favorittaktivitet, og jeg storkoser meg med sosial trening! Dersom du ikke helt vet hva som er din greie ennå, så gå i tenkeboksen og finn ut hva som kan være perfekt for deg. Hva med å bli med på et idrettslag, danne syforening eller kanskje finne deg en bokserie du kan lese? Mulighetene er mange!

♥ Høstmoten

Trenger jeg si mer? Høsten er den absolutt beste tiden når det kommer til mote! Lag på lag, deilig strikk og varme støveletter er alle gode grunner til å nyte høsten.

16 kommentarer

07.10.2013 kl.10:05

Hei Kristina! Først og fremst ville eg bare si at du er ein stor inspirasjon for meg! Både med trening og livsstil :) så lurte eg på, kunne du skrevet eit innlegg om det å bo alene? Hvordan takler du det? Jeg har en kjæreste som jobber ganske masse borte, så jeg blir alene store deler av måneden.. Jeg klarer å holde meg opptatt mesteparten av dagen med jobb, trening og venner, men når kvelden kommer og jeg blir helt alene blir jeg rett og slett redd.. Du har jo bodd mye alene (vertfall som det framstår på bloggen;) så eg lurtenpå dine tanker om dette?

Malin

07.10.2013 kl.10:12

Hei Kristina! Har virkelig bare blitt mer og mer imponert over livsstilsendringene dine siste tiden. Selv sliter jeg litt med hva jeg skal spise, og lurte på om du hadde noe tips? Jeg ønsker ikke å vite dietten eller mengden mat, etter som jeg vet dette er veldig individuelt, men bare noen små tips om mat for å få ned fettprosenten :)

Torunn

07.10.2013 kl.11:51

Jeg er så enig! Det er helt fantastisk med høst! Det har alltid vært min yndlingsårstid. Det å sitte inne og høre regnet plaske - det er deilig det!

anonym

07.10.2013 kl.12:20

Fantastisk flott innlegg,gjennomført.

Linny in Australia

07.10.2013 kl.12:21

Min haust kjem til å bestå av 30 grader og sol kvar dag, så får "dessverre" ikkje benytta meg av tipsa dine... Høhø! Men dette var ein super bloggpost med mange gode tips og fine bilete, Kristina :-)

07.10.2013 kl.12:58

Heia!:) du, den burgunder buksa nederst med den hvite genseren...hvilken type er det?
mvh

Kathrine Louise

07.10.2013 kl.12:59

Sånne her innlegg er så gøy å lese! Spesielt hvis man syns at høsten er litt kjip, så hjelper det å få sett noen "gode sider" av den :D Selv om jeg personlig er ganske glad i høsten (minus regnet)! :)

helene

07.10.2013 kl.13:15

jeg som ser ganske mørkt på høsten, ser nå mer positivt med den, er jo faktisk en del ting som er koseligere og nesten bedre enn andre årstider :D

Kristina Andersen

07.10.2013 kl.15:17

Så bra Helene! :D

Kristina Andersen

07.10.2013 kl.15:17

Den er fra Vila.

Kristina Andersen

07.10.2013 kl.15:17

Haha, heldiggrisen! :D

Therese

07.10.2013 kl.15:51

Elsker slike innlegg:D Men du glemte at det nærmer seg jul hehe:P

Kristina Andersen

07.10.2013 kl.15:53

Ååå du sier noe! BESTE med høsten er nettopp det, hihi <3

Karoline

07.10.2013 kl.18:19

Høsten er faktisk ganske koselig, ja :D Var ikke så glad i den før, men begynner å like den bedre og bedre!

Anne

07.10.2013 kl.22:52

Elsker også høsten<3 sitte inne og kose seg etter en hverdag med skole, trening og jobb og så krype ned i soafen med et godt tvgrogram med good samvittighet:)

...

11.10.2013 kl.23:20

Hvilken størrelse har du i acne cardigan på bilde?

Skriv en ny kommentar

Kristina Andersen

Kristina Andersen

26, Kristiansand

Kategorier

Arkiv

hits