Svar på spørsmålsrunde: Generelt

Hvis du ikke skulle blitt blogger eller jobbe med det du gjør nå, hva ville du jobbet som da? Siden jeg er veldig glad i mennesker og å hjelpe andre, måtte det blitt noe innen dette. Jeg tror nok valget ville falt på å jobbe innen barnvernet, som fengselsbetjent eller som sykepleier.

Har du det bra for tiden? Så søt du er, takk som spør! Jeg har det fantastisk bra for tiden, og er på den desidert beste plassen jeg noen gang har vært i livet. Det er en god følelse! Alt er veldig stabilt og fint, jeg har kjøpt min egen drømmeleilighet og ting går vel helt ærlig på skinner. 2013 har vært et godt år for meg, og jeg er veldig takknemlig for det!

Har du en kjæreste i sikte? Dette er det flere av dere som lurer på, hehe. Dessverre vil det ikke komme noe svar på det heller, da denne siden av livet mitt blir holdt 100% privat fra bloggen. Jeg kan ikke se for meg at jeg kommer til å dele en eventuell kjæreste på bloggen min igjen, i hvert fall ikke i en stor grad. Et forhold fungerer best når ikke hele verden følger med på dere og henger seg opp i hva dere gjør. Jeg orker rett og slett ikke å brette ut denne delen av livet, og jeg vet heller ikke om jeg noen gang kommer til å gjøre det igjen heller. Som blogger opplever man dessverre mye sjalusi og misunnelse, så at dette skal gå utover et eventuelt forhold - er noe jeg ikke vil tillate. Det er godt med litt privatliv for meg også! :-)

Har du gjort deg noen tanker om hva du skal gjøre hvis bloggen en dag ikke drar inn penger? Hva fremtiden bringer, er det ingen som vet. Men nå er jeg så heldig at jeg har fått gode kontakter gjennom jobben jeg har, og har mange muligheter for fremtiden med dette. Men akkurat hva jeg vil gjøre den dagen jeg ikke blogger lengre, det vet jeg ikke. Jeg tar ett år av gangen, så får vi se hva som skjer når jeg blir eldre. Frk Andersen har alltid mange jern i ilden, vet dere. Hehe! Det er umulig for meg å vite hva fremtiden vil bringe, noe som er helt greit.

Har du lappen? Det har jeg, nå er det faktisk akkurat fem år siden jeg fikk bil-lappen! :-)

Er du i Kr. Sand for å bli nå, eller ønsker du å flytte til et annet sted? Igjen, det er umulig å vite hva fremtiden bringer. Nå har jeg jo nettopp kjøpt leilighet her, så jeg kan ikke tro at jeg skal flytte i nærmeste fremtid. Eneste jeg vurderer er å flytte til New York til neste år, for noen måneder. Men bortsett fra det er Kristiansand plassen jeg ser for meg å bo, jeg elsker sørlandet og trives utrolig godt her.

Eier du leiligheten din, eller leier du? Jeg eier leiligheten min.

Livet ditt byr på mange opplevelser og turer, flotte interiør ting, og en garderobe med klær og tilbehør de fleste bare kan drømme om. Går det deg aldri til hodet, hvis du forstår meg. Hvordan klarer du og holde beina på bakken? Det å ikke ha beina plantet på jorda har aldri vært et tema for meg. Hvorfor skulle jeg ikke hatt beina på jorda? Jeg er en jente som er veldig jordnær og tar meg selv lite selvhøytidelig, og slik har jeg alltid vært. Mange dømmer meg veldig og tror jeg løper rundt som en liten prinsesse. Det er så langt i fra sannheten som det kan få blitt, livet mitt er ganske normalt - sett bort i fra at jeg kanskje reiser litt mer og har litt fine ting som du sier over her. Hverdagen min dreier seg stort sett om jobbing og trening, så det å innbille meg at jeg er så veldig spesiell - er noe som aldri kunne falt meg inn. Her i Kristiansand tror jeg folk ser meg mer med en tutt på hodet, uten sminke og løpende rundt i treningsklær, enn i skyhøye heels og med en merkeveske på armen.

Hva er din aller, aller største drøm i livet? Et godt og langt liv liv uten sykdom, for familien min, vennene mine og meg selv.

Du virker som en veldig positiv og glad jente, men hva er det som gjør deg mest sint eller lei deg? Det som setter meg helt ut av spill og gjør meg sint, er mobbing, urettferdighet og dyr som lider. Noe annet som også kan gjøre meg sint, er hvis jeg ikke får til ting. Jeg vil helst få til alt, hehe! Det som gjør meg mest lei meg, er å se noen jeg er glad i ha det vondt og ikke kunne gjøre noe. Tanken på døden gjør meg også utrolig lei meg, jeg vil jo så gjerne leve for alltid, jeg da. Når jeg var i Afrika sleit jeg veldig og følte meg så hjelpesløs når jeg så alle menneskene som sultet og slet. Så etter å ha opplevd dette på så nært hold blir jeg ikke så veldig fort sint eller lei meg, jeg føler ikke jeg har så mye å klage på.

25 kommentarer

Monique

03.10.2013 kl.09:13

Skjønna! Det nederste bildet er så typisk deg :)

frida

03.10.2013 kl.09:25

Så fin leilighet, er det en grunn til at vi ikke har fått sett gang og bad? Veldig spent på badet, hehe!
Det er kanskje ikke pusset opp eller noe? :)

Så godt å høre at du har det SÅ bra, det fortjener alle!

Anette Liljedal

03.10.2013 kl.09:36

Så fine svar! :) Positiviteten din smitter så utrolig over på meg, spesielt når det gjelder treningsmotivasjon. Tusen takk! Helt topp med challange :D

supermarie

03.10.2013 kl.09:44

Kristina, jeg får bare mer og mer sansen for deg! Du er inspirerende, flott og flink! :D Ønsker deg alt godt, verden trenger mennesker som deg :) Klemmer!

Kristina Andersen

03.10.2013 kl.10:11

Så koselig å høre, Marie! Og i like måte, æ liår dæ <3

Kristina Andersen

03.10.2013 kl.10:12

Nei, alt her er helt nytt :) Her er bilder av nesten hele leiligheten:
http://www.kristinaandersen.no/?p=26938

Kristina Andersen

03.10.2013 kl.10:12

Haha! Alltid på latteren :D

Jeanette

03.10.2013 kl.10:24

Bra at du holder noen ting privat.Skjønner deg veldig godt! Jeg hadde klikket om alle skulle lagt seg i forholdet mellom meg og en kjæreste.

Kristina Andersen

03.10.2013 kl.10:26

Takk for forståelsen, det setter jeg veldig pris på :)

Camilla

03.10.2013 kl.11:05

Hvor har du kjøpt stjernematta som er på kjøkkenet? du er fantastisk!! :D

Kristina Andersen

03.10.2013 kl.11:09

Ikke sikker, fikk den av mamma. Men tror den er fra Hansen&Co :)

Yasmin

03.10.2013 kl.11:23

Reflekterte og fine svar :) Synes du har det riktig så koselig hjemme hos deg <3 Å nyte livet er en veldig viktig faktor, mener jeg. Ta utfordringene som livet byr på med et smil, for dem slipper man ikke helt unna.. Fokusere på det som betyr mest :) Ha en fin dag, fine du :)

Mona Høie

03.10.2013 kl.11:34

Du er god, du :-)

Ine

03.10.2013 kl.13:26

Hei du! Dette er ikke på noen måte hets eller ment for å være slem. Jeg synes det er virkelig flott at du opprettet det #teamkristinaandersen2 opplegget, men jeg kunne ikke la være å legge merke til noe. Jeg ser du har god kontakt med mange mennesker, men det virker som at de fleste du legger merke til er de som allerede har en fabelaktig fysikk og allerede er godt kjent. Det hadde betydd mye om du la litt mer merke til de som ikke er kommet like langt i prosessen kontra de som allerede har flere tusen followers og ser ut som gudinner. Mulig at jeg tar feil nå, isåfall beklager jeg!

tina

03.10.2013 kl.14:12

Du er virkelig et godt forbilde for unge jenter, Kristina! Ønsker deg alt godt, og håper resten av 2013 blir like bra som det har vært hittil :D

Julia

03.10.2013 kl.16:45

Jeg har samme. Den er fra Ålèns :)

c

03.10.2013 kl.17:22

Heia Kristina!
Du virker som ei flott jente, virkelig. Denne filmen burde du, og alle andre, absolutt få sett http://www.youtube.com/watch?v=ce4DJh-L7Ys - jeg klarte ikke se den ferdig, men... Veldig bra film, men gud så grusom. Hjelper litt at det er Joaquin Phoenix som prater, hehe. Smelter!

03.10.2013 kl.17:38

Hei. Vil bare starte med å si at jeg digger bloggen din:-) Men det er en ting jeg lurer på. Du nevner hele tiden hvor mye du trener osv. Mulig det har noe med bildene å gjør, men det ser ut som du har litt kraftig kroppsbygning. Er det muskler eller har du litt høy fettprosent? Er ikke for å være slem jeg spør, for jeg syns du er veldig flott, så håper du forstår meg rett..

Camilla

03.10.2013 kl.17:41

Hei:). Vil bare starte med å si at jeg digger bloggen din:-) Men det er en ting jeg lurer på. Du nevner hele tiden hvor mye du trener osv. Mulig det har noe med bildene å gjør, men det ser ut som du har litt kraftig kroppsbygning. Er det muskler eller har du litt høy fettprosent? Er ikke for å være slem jeg spør, for jeg syns du er veldig flott, så håper du forstår meg rett..

03.10.2013 kl.18:37

Denne setninger: "Jeg tror nok valget ville falt på å jobbe innen barnvernet, som fengselsbetjent eller som sykepleier."- gir ingen mening. Du mener muligens innen barnvernet, fengselsbetjent eller som sykepleier?
Ja, kanskje det er pirk, men å ordlegge seg korrekt er relevant da "jobben" din er å blogge og da må man kunne uttrykke seg riktig skriftlig. Ut i fra utsagnet ditt kommer det frem som om du tror fengselsbetjent eller sykepleier går inn under barnevernet, og det mener du nok sikkert ikke.

Må si jeg liker deg veldig godt, og unner deg de flotte feriene du har!

Enjoy life! :)

Karoline

03.10.2013 kl.20:27

Så fine svar! Elsker at du er så ærlig :-) For min del virker du veldig jordnær gjennom bloggen.. Det er jo ikke bare tingene og det man eier som representerer et menneske :-)

Anette

03.10.2013 kl.22:23

Bra svart, Kristina! Du virker som en skjønn person :) Liker godt at du ikke tar livet for gitt, og at du flere ganger nevner at du er takknemmelig for at du og dine er friske! Lever selv med en sykdom, og elsker når folk innser hvor heldige man egentlig er :)

04.10.2013 kl.23:47

Du har drømmeleiligheten! Kan ikke jeg bare flytta inn hos deg? Haha :)

05.10.2013 kl.14:01

Bor hjemme enda da.... Og er så lei! Misunner deg virkelig denne nydelige leilgheten! ;)

Camilla

13.10.2013 kl.20:32

Hei! :) hvor er stuebordet ditt fra? Utrolig lekkert! :)

Skriv en ny kommentar

hits