På tur med Royal Caribbean

i samarbeid med RCCL

Flere av dere har spurt om jeg kan fortelle mer om ferien jeg og Hilde var på, dere er nysgjerrige på cruise og vil gjerne vite mer om ruten vår. Så her kommer et litt mer utfyllende innlegg om reisen vår, som har vært en av de beste i mitt liv. En fantastisk opplevelse, som jeg aldri kommer til å glemme! Jeg har vært på cruise med Royal Caribbean flere ganger tidligere, og er som alltid strålende fornyød! Denne gangen la vi turen til Middelahavet med skipet Splendour Of The Seas.

Det er haugevis av ruter man kan velge mellom hos Royal Caribbean, så det var vanskelig å bestemme seg. Valget vårt falt omsider på 7 Night Greek Isles Cruise reiseruten. Her fikk vi oppleve hele seks fantastiske steder, som var unik på hver sin måte!

Venezia: en italiensk by som ligger innerst i Adriaterhavet. Venezia er kjent for sine kanaler, sin arkitektur og sin historie. Dette er en utrolig flott by, og det er helt magisk å se hvordan den er bygd på havet. I Venezia går det nesten ikke taxi eller buss, her må man ta taxibåt hvis man skal komme seg rundt. Så utrolig romantisk!

Dubrovnik: en fantastisk fin by i Kroatia. Dubrovnik er regnet som en av de vakreste og best bevarte byene i Middelhavsområdet, det er virkelig utrolig flott her. Gjennomsiktig grønt hav, trange gater med koselige restauranter, brostein hvor enn du går og en helt unik stemning. Jeg elsket Dubrovnik! Dersom dere skal hit, må dere få sett gamlebyen og ta taubanen opp til toppen av fjellene, slik at dere kan nyte den utrolige utsikten over byen.

Santorini, Korfu, Athen og Katakolon: fire fantastiske greske øyer! Athen ble byttet ut med Mykonos pga streik i byen denne dagen, men opprinnelig på denne ruten skal turen gå til Athen. Hellas er så utrolig fint, og disse stedene er noe dere virkelig bare må oppleve. Alt er magisk og så utrolig vakkert! Krystallklart hav, hyggelige grekere, magisk arkitektur og alt er egentlig bare en fryd for øyet! Santorini ble en stor favoritt hos oss, jeg tror faktisk denne øya er det fineste stedet jeg har besøkt til nå.

Bildedryss fra stedene vi besøkte! Dette unner jeg alle å få se, helt magiske opplevelser ♥

Mange av dere er veldig interesserte i å høre mer om cruise, så jeg tenkte å fortelle dere litt om dette også. Cruise er noe som passer perfekt for deg som ønsker å oppleve mye, se unike steder og ikke være på samme plass hele ferien din. Det å være på cruise kan sammenliknes med å bo på tidenes luksushotell, bare at dette "luksushotellet" frakter deg til nye opplevelser og magiske plasser. Cruisebåtene er så store at du vil ikke merke antydning til sjø, det er haugevis av aktiviteter og så utrolig mye gøy man kan finne på ombord på skipet. På vårt skip var det blant annet hele ti restauranter og barer, golfbane, klatrevegg, treningsrom, spa, hud og neglsalonger, teater, løpebane, kino, casino og sentrum med masse butikker som vi kunne shoppe i. All mat og drikke på skipet er inkludert i prisen du betaler for reisen, noe som er helt fantastisk! Her du velge og vrake hva du vil spise, til alle døgnets tider.

Cruise er altså ganske så fantastisk, og noe jeg anbefaler på det sterkeste til dere alle!

Og til det flere av dere har ventet på.... JA, dere får igjen -10% på alle reiserutene til Royal Caribbean nok en gang. Hurra! Føler meg så heldig som får lovt å gi dere denne gladmeldingen enda en gang! Vil du ha deg en tur til Karibien, oppleve Mexico og Bahamas, en tur til Brazil, Australia eller Hawaii? Eller kanskje du vil ha samme tur som oss og oppleve Middelhavet? Mulighetene er så mange, og jeg er sikker på at du vil finne den perfekte reiseruten for nettopp deg og dine.

Oppgi rabattkoden " Kristina Andersen " når du ringer til Royal Caribbean eller bestiller turen din over nett, og hele 10% blir trukket fra prisen på reisen din. Dette eksklusive tilbudet gjelder kun ut oktober, så her må dere virkelig slå til - da det er gode penger å spare. Hurra, satser på at flere av dere blir glade nå og bestiller dere en opplevelse med verdens beste cruiseselskap! ♥

41 kommentarer

tamt.blogg.no

29.09.2013 kl.10:28

Ser såå deilig ut med cruise, kribler virkelig i reisefoten!
haha, klem :D

www.tamt.blogg.no

anonym

29.09.2013 kl.10:42

Takk for rabatter igjen,dette må benyttes.Fantastiske feriebilder og topp innformasjon til oss lesere.

Christina

29.09.2013 kl.10:47

Hei,takk for tips! Men er flyreisen tur/retur til Venezia inkludert i prisen??

29.09.2013 kl.11:56

Dette er kanskje et spørsmål du ikke vil svare på, men hvor mye kostet turen?

Kristina Andersen

29.09.2013 kl.12:25

Du ser prisene når du trykker på linken til turen vår :-)

Kristina Andersen

29.09.2013 kl.12:26

Flytur er ikke inkludert, det må du kjøpe selv. Anbefaler deg å lete godt rundt på nett, du kan finne veldig billige flybilletter hvis du leiter litt :)

Kristina Andersen

29.09.2013 kl.12:26

Klem tilbake! :)

anonym

29.09.2013 kl.12:46

Takker så masse for rabatter og mange gode tips og fine bilder.

Camilla

29.09.2013 kl.12:51

Woaw! Det ser bare helt fantastisk ut. Dette er virkelig noe jeg vil vurdere å gjøre en gang. Så mange steder å oppleve og så mye å gjøre på båten. Herlig!
Takk for at du deler erfaringen. Jeg ble mega inspirert :D

29.09.2013 kl.13:26

Diskuterte å dra på cruise med et vennepar igår, og de mente at man ofte fikk en "uventet regning" på slutten av oppholdet? Kan det stemme? For f.eks håndkler, bruke golfbanen osv... Eller er det mulig å ikke dra med altfor mye lommepenger? :) Kjipt å dra på tur så plutselig sitte igjen med en regning på noen tusen for å ta i bruk det som er på skipet..

Kristina Andersen

29.09.2013 kl.13:37

Dette stemmer ikke. Håndkler og alt av aktiviteter som f.eks golf og klatrevegg er inkludert i prisen :) Kanskje de har brukt et annet cruiseselskap? Fordi slik er det ikke hos Royal Caribbean :) Her får du selv et slags "bankkort" som du kan bruke dersom du ønsker å kjøpe noe i f.eks butikkene, og da får du en regning på det du selv har ønsket å kjøpe på slutten av turen som trekkes fra kontoen din :) Du skal ikke få noe uventet regning, med andre ord. Og ja, det er fult mulig å dra uten så mye lommepenger. Jeg brukte 1500 kroner på turen vår, noe som er det minste jeg har brukt... Haha :) Disse ble brukt når vi var på land, og ikke i båten.

Kristina Andersen

29.09.2013 kl.13:38

Bare koselig!

29.09.2013 kl.13:53

Hei:) jeg og samboeren har veldig lyst å reise på et sånt cruise men jeg
har en del allergier , tåler ikke melk og gluten blant annet , så mitt spørsmål er om
de har tilrettelagt noe av maten til dem med allergier?:) takk for daglig inspirasjon og
Ha en strålende dag videre:)

Anita

29.09.2013 kl.14:09

Rommene deres? :-)

29.09.2013 kl.14:26

Hei!

Når det kommer til bestilingen, kan man få informasjon om hvor vi skal ombord på skipet?
Eller må man finne det ut selv? Var det også lett å komme ombord fra flyplassen til skipet?

Thuy Truong

29.09.2013 kl.14:29

Hei, kristina!

Hvor er det man legger inn rabattkoden? Og kan man bruke den norske siden eller må det være den amerikanske?

Thuy Truong

29.09.2013 kl.14:32

Hei, Kristina!

Hvor er det man legger inn rabattkoden på nettsiden? Og kan man bestille fra den norske nettsiden eller må det gjøres fra den amerikanske? :)

29.09.2013 kl.14:32

Ja dette var ikke med dem :-) Tusen takk for svar Kristina! :) Da får jeg prøve å lure de med på cruise ;D

29.09.2013 kl.15:17

Hei:)
Jeg lurte på om det er noen aldersgrense for å kunne være med på cruiset? Finner ikke noe om dette på nettsiden deres.

Anette

29.09.2013 kl.15:25

Jeg skal faktisk på cruise med Royal Carribean til våren/sommeren! Er ganske sikker på at det er den samme ruten som du tok. Må si jeg gleder meg enda mer når jeg ser de nydelige bildene du har lagt ut fra ferien! Bra at du laget dette innlegget for da vet jeg litt hva vi kan finne på på de forskjellige stedene! Jeg har vært på cruise en gang før med et annet selskap, men ifølge ryktene skal Royal Carribean være det beste, ææ can't wait!
Klem!

Christine

29.09.2013 kl.17:00

Hei!
Jeg bare lurte på en ting.. dere måtte vell betale for ting når dere var i land..? Hvor mye brukte du/dere ca på mat og ting når dere ikke var på båten... vil ikke bestille en alt for dyr reise, når jeg ikke har så mye penger dessverre :-/ men har veldig lyst til å oppleve cruise en gang!!

therese

29.09.2013 kl.17:38

Er alkohol med i prisen? all inclusive liksom? :)

Emma

29.09.2013 kl.17:42

Åh, det høres helt fantastisk ut! Og helt supert med den rabattkoden! Er det slik at du betaler alt på forhånd, at den prisen som kommer opp nå er inkludert for alt - både mat og underholdning og? Og hva med alt annet du nevner, slik med neglestell og sånt, er det og inkludert? Jeg har såå utrolig lyst å ta med søstra mi på dette neste år, men vet du noe om at du kan bestille nå og endre dato etterhvert, eller må du ha det klart nå når du bestiller?
Har alltid drømt om å dra på cruise, men har alltid trodd at prisene er så stive, men dette var jo helt overkommelig!
Tuusen takk, Kristina! Du er god :-)

Kristina Andersen

29.09.2013 kl.17:52

Det er riktig :) Mat og underholdning er inkludert i prisen. Nei, negle-stelling koster naturligvis :) Du må ha dato klar når du bestiller. Prisen er faktisk ikke så stiv, og det turen koster - er absolutt verdt hver eneste kroner :)

Kristina Andersen

29.09.2013 kl.17:53

Du får champange til maten på Capteins Dinner. Ellers så er drikker med alkohol noe du må kjøpe selv :)

Kristina Andersen

29.09.2013 kl.17:53

Ikke mye, jeg brukte 1500 kroner totalt den uken vi var på tur :)

Kristina Andersen

29.09.2013 kl.17:53

Ingen aldersgrense, så vidt jeg vet :)

Kristina Andersen

29.09.2013 kl.17:53

Så bra! God tur :D

Kristina Andersen

29.09.2013 kl.17:54

Dersom du går inn her, http://www.royalcaribbean.com/home.do - vil det kommer Norway på toppen på country. Hvis ikke endrer du bare til riktig land :) Du legger inn rabattkoden der du skal skrive, hvis ikke kan du også oppgi den når du ringer :)

Kristina Andersen

29.09.2013 kl.17:55

Det får du selvfølgelig informasjon om :) Vi ble hentet i buss på flyplassen i Venezia av Royal Caribben sammen med noen andre som også skulle på skipet, så det er veldig trygt, enkelt og godt tilrettelagt :)

Kristina Andersen

29.09.2013 kl.17:56

Det er MASSE mat for de med glutenallergi. Faktisk egne stasjoner med denne maten :) Når jeg tenker meg om burde jeg egentlig nevnt dette i innlegget, fordi det er ingen problem å reise på tur med dem med allergi. Maten blir godt tilrettelagt for det, noe jeg syns er veldig fint :) Det er jo så viktig at det er noe godt for alle, allergi eller ikke.

Emma

29.09.2013 kl.18:32

Herlig! Det var jo ikke ikke i det hele tatt. Har såå lyst å dra på akkurat samme tur som dere var på, synes den "ruta" så best ut! Må bare spørre om en ting til, vet du om de hadde bra utvalg av vegetarmat på cruisebåten?

Kristina Andersen

29.09.2013 kl.18:41

Det har de. Dryssevis av salater, grønnsaker og MASSE vegetarmat :D

Hege

30.09.2013 kl.21:45

Det så helt herlig ut. Hvordan var temperaturene der nede nå? Har du noen gode shoppingtips fra disse stedene?

Hanne

30.09.2013 kl.22:45

Ååå, dette ser så fantastisk ut! Trur eg må reise med cruise snart, det frister vertfall veldig :))

Therese

01.10.2013 kl.21:33

Skulle gjerne sett bildermav lugaren :) alltid lurt på hvordan de ser ut :) spurte sist gang du var på cruise også :)

Linn

02.10.2013 kl.17:15

Tusen takk for rabattkode! Men den virker ikke når jeg prøver å bestille på nett....

Kristina Andersen

02.10.2013 kl.19:23

Rabatten blir fratrekt først etter du har bestilt :) Om ikke, ringer du bare inn å sier navnet mitt :)

Oline

03.10.2013 kl.17:45

Gleder meg masse. Bare noen timer igjen til vi drar på samme rute som dere. Satser på fint vær.

Hanne

04.10.2013 kl.22:31

Det må vel nevnes at drikke ikke er inkludert, av drikke som alkohol og brus, ect. Du kan finne steder hvor de har gratis drikke hele døgnet, men du bruker naturligvis endel på det om du vil ha en drink her og der, vår regning var ikke liten for å si det slik!
Ellers går pengene ombord også, om du ikke er veldig nøye! Er du flink kan du selvfølgelig legge opp til å slippe unna noe særlig med utgifter, for vår del var det tydeligvis vanskelig :)

Hilde

12.03.2014 kl.20:07

Hei. Skal på nesten samme tur som deg i sommer! Gleder meg. Nydelig tunika (den med masse forskjellige farger) Hvor har du kjøpt den?

Skriv en ny kommentar

hits