Bli kvitt mørke ringer under øynene

annonse

Sliter du med mørke ringer under øynene? Det finnes mye man kan gjøre med det, som mer søvn og mer avslappelse. Men, det er det jo ikke alltid man har tid til! Så, den enkleste måten å få vekk de mørke ringene på, er selvfølgelig å sminke de bort. Her kommer mine fem magiske venner, som fjerne de forhatte handleposene under øynene og gir deg et våkent og fint blikk!

NIP+FAB: Dark circle fix.

En 3-i-1 formel som reduserer poser under øynene og strammer opp huden i øyeomgivelsene. Navnet på denne saken beskriver jo egentlig alt, dette er en krem som fikser mørke ringer. Den inneholder blant annet rødalger, som bekjemper mørke ringer og sheasmør som fukter og bløtgjør huden. Dark circle fix skal påføres både under og over øynene, morgen og kveld.

Ole Henriksen: Visual truth eye-creme.

Nok et fantastisk produkt fra Ole Henriksen! Dette er en magisk øyekrem, som gir effektiv beskyttelse mot frie radikaler og forhindrer dermed ytterligere skader på den sarte huden omkring øynene. Gir straks et løft og spenstighet til det sarte vev omkring øyene. Det er utrolig viktig å ta vare på den tynne huden vi har rundt øynene våre, så en god øyenkrem er et must for oss alle.

Glo Minerals: Concealer under eye.

Ønsker du deg en god concealer, er denne saken fra Glo Minerals helt super. Den dekker mørke og blå ringer under øynene, og inneholder to fargenyanser. En til sommer og en til vinter!

Eyedews.

Must have, alle som ikke vil ha mørke ringer under øynene bare må prøve disse! Jeg bruker de hver eneste gang før jeg skal ut, eller på noe spesielt og vil se ekstra fresh ut. Eyedews er noen fantastiske pads, dynket i collagen, aloe og masse vitaminer. De virker avslappende og avkjølende på øynene dine, og er derfor perfekt på dager hvor du har hovne øyne eller trenger en anti-rynke behandling. Disse er også fine å bruke hvis du er hangover, de er nemlig vanvittig oppkvikkende og avkjølende.. Hoho, me like!

Bare Minerals: Well-rested face and eyebrightener.

Min store favoritt, dette er den beste highlighteren jeg noen gang har prøvd! Om du påfører denne slik som jeg har gjort på bildet, vil den gi deg et utrolig våkent, uthvilt og pent blikk. Jeg bruker den både i øyekroken, under øynene, på overleppen, brynbenet og øverst på kinnbena for å få en fresh glød.

Som alltid vanker det en rabattkode fra jentene i Coverbrands, dere får herlige 20% rabatt på alle produktene jeg har skrevet om over. Rabattkoden dere må bruke er « KA5 », og den varer ut førstkommende søndag

13 kommentarer

Evelinasfina skönhetsblogg

18.09.2013 kl.15:32

Bra tips :)

Helene

18.09.2013 kl.16:44

haha, du er så jævlig falsk.

Ida

18.09.2013 kl.17:59

Klikket nettopp hjem Eyedews. Gleder meg til å teste det ut :D Ønsker deg en fin dag vidre :) Klem

Kristina Andersen

18.09.2013 kl.18:01

Åh, gled deg! De er virkelig fantastisk gode :D

Kristina Andersen

18.09.2013 kl.18:02

Smil!

Kamilla Haaland

18.09.2013 kl.18:03

Hei Kristina! Du har så flotte og hvite tenner!! Har du noen tannbleking du vil annbefale meg? Jeg vurderer å bleke tennene mine...

Kristina Andersen

18.09.2013 kl.18:19

SmileLab sin nye Sensitive tannbleking er helt fantastisk god! :-) Den burde du absolutt prøve, den er skånsom og vil gi deg et fint resultat. Her er link til den hvis du vil lese mer :)
http://www.coverbrands.no/teeth-whitening-strips-sensitive

18.09.2013 kl.19:36

Hei! Har du noen erfaringer med Dentway tannbleking, eller har du noen råd og tips angående tannbleking generelt?
Kom forresten over en instakonto her om dagen (@ijustliv) som kanskje kunne vært til motivasjon for deg mtp at du vil at rumpa skal gro, her snakker vi giant ass! ;)

Kristina Andersen

18.09.2013 kl.20:27

Skal sjekke ut instakontoen! :-)
Jeg anbefaler Smile Lab sin tannbleking, beste jeg har prøvd og som jeg bruker selv :)

19.09.2013 kl.14:10

Hvilken leppestift er det du bruker på disse bildene? Den er så delikat og fin!! :)

Kristina Andersen

19.09.2013 kl.14:17

YSL leppestift og Victorias Secret lipgloss:)

Celine

21.09.2013 kl.20:43

Hvor kjøper du slike øye pads som virker for mørke ringer??

22.09.2013 kl.21:49

hei!
Hvor får du kjøpt Victoria secret lipgloss, hvilken farge har du her?
Hvilken farge har du på YSL lebestiften ?

Bare Minerals: Well-rested face and eyebrightener. - vil denne highlighteren også funke på asiatisk hud, er bare en farge på den ?

Skriv en ny kommentar

hits