DIY: Hjemme-spa

annonse

Ingenting er så deilig som et skikkelig hjemme-spa på søndager! Jeg er ikke en av de som gjør dette en gang i uken, men når jeg først gjør det - rigger jeg meg skikkelig til. Så her kommer mine tips til hvordan du kan få et perfekt hjemme-spa

På mitt hjemmespa har jeg følgende produkter:

Bodylotion ♥ Håndkrem ♥ Bodyscrub ♥ Håndcrub ♥ Hårkur ♥ Skrubb og maske til ansikt ♥ Fotpleie

Step by step...

♥ Første jeg starter med er å hoppe i dusjen, og skrubbe meg fra topp til tå med en god bodyscrub. Her har jeg funnet en ny favoritt fra det økologiske merket L:A BRUKET, og den er himmelsk god. Den kommer i en søt krukke, og inneholder kun økologiske råvarer som olivenolje, mandelolje, tistelolje, evitamin, gavsalt, grønn leire og eteriske oljer. Denne gjør huden myyyyk! Jeg skrubber også hendene med egen scrub, og da bruker jeg Evelyn citron handtheraphy.

♥ En god hårkur er et must når man har hjemme-spa, da det å kure håret er utrolig viktig! Her bruker jeg Totally TLC Hydrating Mask, fra Percy and Reed. Den inneholder blant annet marshmallow (mums!) og kokkosolje, som tilfører fukt og pleie og gir håret ditt den næringen det trenger. Du bør faktisk bruke hårkur én gang i uken for å forsikre deg om at håret får den fukten og pleien det trenger. Selv retter jeg håret hver eneste dag, krøller det ofte og bruker hyppig stylingprodukter, så uten en god hårkur - ville jeg sikkert vært på grensen til flein. En god hårkur er som super-mat for håret, da den forebygger skader på hårstråene og gjennoppbygger hår som allerede er skadet.

Til denne hårkuren følger det også med en supersøt badehette. Og nei, ikke le av meg nå!

♥ Skrubb til ansiktet må man også ha, det fjerner nemlig døde hudceller, setter opp blodsirkulasjonen og motvirker tilstoppede porer. Jeg har nettopp testet Ole Henriksen sitt Power Peel Kit, som består av en tre trinns behandling som funker som gull på ansiktet. Dette er en profesjonell hjemmebehandling, som behandler og reduserer rynker, glatter ut huden og gir deg en jevnere hudtone.

♥ Etter en god dusj med både scrubb og hårkur, smører jeg meg alltid inn en en god og drøy bodylotion. Her vil jeg tipse dere om en av mine store favoritter, nemlig fantastiske Ole Henriksen sin Body Sleek Hydrating Lotion. Denne er ekstremt fuktighetsgivende, så dersom du har tørr hud - burde du absolutt bruke denne. Den lukter supergodt, og tar godt vare på kroppen din. Jeg vil også tipse dere om denne kremen, som fungerer som både hånd og fotkrem. Jeg er avhengig av den, da jeg sliter med at huden på føttene og fingrene mine ofte sprekker. Spesielt nå som det går mot høst og kulden snart kommer, da må jeg ha en god krem til nettopp dette.

♥ Dersom du sliter med tørr og sprukken hud på føttene, vil jeg også anbefale dere en liten behandling til nettopp dette. Velpleide føtter er ikke bare pent, men også viktig! Baby Foot fungerer godt, denne har jeg tidligere tipset dere om. Baby Foot gjør føttene dine myke som en babyføtter, helt enkelt uten fil og kniv. Ha Baby Foot på foten i to timer og vask av. Etter 5 -7 dager begynner de overflødige døde hudcellene å peele av, og vips - du har myke og lekre føtter! Jeg sitter faktisk med dette på føttene nå, og er ferdig om en liten time. Perfekt å gjøre mens du slapper av med en tv-serie, surfer på nettet eller leser en bok.

♥ Ellers på hjemme-spa likter jeg å tenne masse duftlys, og dere vet vel alle hva min store favoritt innen dette er. Jeg elsker Voluspa, og Coverbrands har tidenes utvalg av disse herlige duftlysene. De lukter alle himmelsk, og varer leeeenge! Ellers er det en selvfølge at du pakker deg inn i en deilig kosegenser, har på avslappende musikk og kobler heeeelt av....

Alle disse produktene og enda mer finner dere hos fantastiske Coverbrands, som alltid har fri frakt! Rabattkoden " KA2 " vil i tillegg gi deg 15% rabatt på alle produktene jeg har skrevet om over ♥

21 kommentarer

Hei ..

08.09.2013 kl.15:42

Jeg lurte på hva du bruker når du krøller håret ditt ? Rettetang eller krølltang ... Evt hvilket merke ?
Mvh Oda :)

08.09.2013 kl.15:47

Hei Kristina! Du, jeg har vært fast leser av bloggen din i et par år nå, også er det en ting jeg har lurt sånn på så veldig lenge, men ikke har villet spurt om: Hvem er faren din? PappaØyvind er visst ikke din biologiske far etter hav jeg har skjønt!? Har du noe kontakt med faren din?
Dette er selvfølgelig veldig privar, så svar bare om du føler for det, men jeg lurer sånn siden han aldri blir nevnt her :)

Du er et fantastisk menneske, hilsen jente 16

Jeanette

08.09.2013 kl.15:50

synes du virkelig at den OH bodylotionen lukter godt? Jeg har den og jeg synes den lukter så vondt og rart! Må være noe gale med den jeg har om den lukter godt for deg :P

Kristin

08.09.2013 kl.16:18

ingenting er så deilig som spa :D Kos deg!

Marianne

08.09.2013 kl.16:32

Tok du vekk det forrige inlegget ditt med antrekk? Gikk inn for å se på det igjen, ettersom jeg så det var en del stygge kommentarer der.. Blir helt sjokkert over hva folk får seg til å skrive. Utrolig frekt og lite gjennomtenkt å slenge dritt over nettet, og i og med at du har fjernet innlegget kan det jo faktisk tenke at du ble lei deg for det også. Synes folk skal bruke sunn fornuft når de kommenterer på nettet, enkelte ting kan man holde for seg selv. Håper virkelig du hever deg over det, og lar folk sitte der og se på at det preller av deg. For du er ei nydelig jente som inspirerer mange, ikke la noen få deg til å tro noe annet! Ha en fantastisk søndag :-D

Natalie

08.09.2013 kl.16:51

Hei,
Hvordan ser treningsukene dine ut for tiden?
Hvordan trente du for å klare og ta hangups? Regner med du ikke klarte det med en gang? :)

Kristina Andersen

08.09.2013 kl.17:00

Så skjønn du er Marianne, tusen takk for en fin kommentar :) Håper du får en fin søndag!

Kristina Andersen

08.09.2013 kl.17:01

Så merkelig! Kanskje du har fått en feilvare fra der du har bestilt? Fordi den skal absolutt ikke lukte rart

Kristina Andersen

08.09.2013 kl.17:02

Her har jeg brukt en krølltang fra Baby Liss som jeg holder på å teste ut. Den fungerer veldig fint til nå :)

08.09.2013 kl.18:42

Hei! Har fulgt bloggen din lenge nå, og kommer nok til å lese den en god stund til. Men det er så fryktelig synd at innleggene dine inneholder så mange skrivefeil - og det er noe som har oppstått mer og mer den siste tiden! Bruk to minutter til å lese igjennom, og hele bloggen vil løfte seg flere hakk :)

LineT

08.09.2013 kl.19:10

Det der så jo bare helt utrolig deilig ut :-)
Det er så viktig å ta vare på seg selv og koble ut en gang i blant :-)
Håper du får en kjempefin søndagskveld med masse kos og avslapping!
Stor klem fra meg <3

AB

08.09.2013 kl.19:15

Hjemmespa er virkelig herlig! Så jeg også at du fjernet de siste antrekks innlegget ditt! Noen kan virkelig være slemme. Personlig synes jeg at du så fantastisk ut! Jeg vet selv hvor mye slike kommentarer kan såre. Jeg sier til andre at det ikke sårer, men innerst inne er det noe helt annet, man blir faktisk såret av slike kommentarer. Hvor mye vi innrømmer det eller ei. Håper du hever hodet ditt, og ser deg selv i speilet slik som jeg gjør. En sterk, god, og fin jente! Håper du får en suuuper søndag videre :)

A

08.09.2013 kl.19:34

Jeg må bare fortelle deg at jeg er så takknemlig for bloggen din!!
Du er så inspirerende og gledesspreder!
Og da du skrev om EmerginC hudpleieserien så sleit jeg veldig med huden. Den var helt på bærtur.
Og selv om jeg egentlig ikke hadde råd, så stolte jeg på deg, og bestilte cleanseren, toneren og hudkremen.
Og nå etter bare noen få dagers bruk er det STOR forskjell! I LOVE you Kristina for å ha blogget om den hudpleieserien!!!!
Er ikke så ofte jeg stoler på bloggere når de skriver om produkter, men du virker så ærlig og oppriktig så valgte å tro deg, og jeg er så glad jeg gjorde det! :)
Nå sparer jeg til de padsene og ansiktsmasken du skreiv om i den serien også :)

Kristina Andersen

08.09.2013 kl.19:38

Ååå, så fantastisk å høre! Det er ting som akkurat DETTE jeg liker så godt med å være blogger, få lovt å teste produkter og tipse dere om hva som faktisk fungerer! Det er jo en jungel av produkter, så det er så utrolig givende å guide dere til ting som virker og funker. Utrolig bra at EmerginC har gitt deg så gode resultater, det er virkelig en super hudpleieserie som jeg aldri kommer til å slutte med :) Padsene kommer du til å ELSKE, de er fantastiske!

Stor klem til deg, og god søndag videre <3

Christina i London!

08.09.2013 kl.20:11

Dette var et utrolig fint innlegg av høy kvalitet! Jeg elsker bildene, superfine :)

Kristina Andersen

08.09.2013 kl.20:12

Så hyggelig å høre, la mye arbeid i det - så tusen takk :)
Åh, så deilig!

Hanne

08.09.2013 kl.23:03

BADEHETTE <3
Heimespa er så utrulig digg :D

Kristina Andersen

09.09.2013 kl.08:24

HAHA :D Jaa, beste som finnes!

10.09.2013 kl.16:18

Bruker du enda sunspa som selvbruning? :-) Kjempefin brunfarge!

Kine

10.09.2013 kl.23:28

Hei! Flott blogg, med fine bilder!! liker veldig godt den rundingen (eller hva jeg skal kalle det) du har på bildet hvor du har tekst inni, kan jeg spørre hvor du har laget disse? :) Er det photoshop eller noe bilderedigeringsprogram?

Skriv en ny kommentar

hits