Fylt kyllingkyllingfilèt med mangosalat

I dag tenkte jeg å dele oppskrift med dere på en fantastisk god middag! Kyllingoppskriften fant jeg hos søte Cathrine, jeg gjorde den neste helt lik - men med en liten vri. Dette er SÅ godt, med en frisk og god mangosalat til. Først begynner vi med å lage kyllingen!

♥ Kutt opp rødløk, og brun dette sammen med kyllingfiletene i panna. Ikke lenge, kun til fileten har blitt brun på toppen.

♥ Snitt kyllingen på midten, ta i grønn pesto og mozarellaost på toppen. Surr rundt seranoskinke, og legg så i ildfast form. Ta over rødløken du har stekt filetene i, og en eventuell kraft som er igjen i panna. Jeg stekte i smør, og helte derfor dette over.

♥ Når alle filetene er i formen, strør du over enda litt mozerella og pakken med pinjekjerner. Krydre med litt piffi og pepper, og ta så over litt fløte. Ikke mye, kanskje 1/4 del av en fløteboks på 3 dl.

♥ Stek på 170 grader på midterste rille i cirka 30 minutter.

I mens kyllingen steker i ovnen, kan du begynne på salaten!

Dette er den beste salaten jeg vet om, en helt fantastisk smaksbombe som bare må prøves! Her er det bare å kutte alt opp, og ta det over i en bolle. Jeg bruker fetaosten med soltørkede tomater i, den er utrolig god på smak - så jeg vil anbefale den til dere. Blant alt godt sammen, slik at mangoen setter smak på hele salaten. Så er det bare å vente på at kyllingen er ferdig, og servere.

Håper det smaker!

23 kommentarer

Jannep

28.08.2013 kl.08:49

Det er så utroolig godt!!!! Er også godt å fylle kyllingen med krydderost :)

28.08.2013 kl.08:56

Åå det så godt ut! Må prøves :-)

Malene

28.08.2013 kl.10:18

Det her så fantastisk deilig ut! Skal definitivt prøves :)
Ha en fantastisk dag, søte deg!

Kristina Andersen

28.08.2013 kl.10:42

Det syns jeg du skal! Ha en super dag du også :)

Kristina Andersen

28.08.2013 kl.10:43

Åh, vet... Himmelsk! Er jo såå mye godt man kan gjøre med kylling :)

Hanne

28.08.2013 kl.11:03

Dette såg himmelsk ut!! Må så prøvast ut :D

Anine Kristin

28.08.2013 kl.11:26

Mm-mm-mM! Tror du fikset lørdagsmiddagen vår nå :D Så kjempegodt ut!

Kristina Andersen

28.08.2013 kl.11:31

Wii, så gøy Anine! Håper dere liker den like godt som meg :D

Tonje Lütcherath

28.08.2013 kl.12:38

Åh, dette så godt ut! Du er flink, Kristina :D

MJ

28.08.2013 kl.13:06

Hvilket bilderedigeringsprogram bruker du? Har du eventuelt noen tips til program for Mac, utenom Photoshop?

28.08.2013 kl.13:08

Mmm! Tusen takk for tips! Dette skal prøves i løpet av de nærmeste dagene! Setter pris på at du deler mat tips! :)

28.08.2013 kl.13:08

Mmm! Tusen takk for tips! Dette skal prøves i løpet av de nærmeste dagene! Setter pris på at du deler mat tips! :)

Kristina Andersen

28.08.2013 kl.13:19

Picmonkey og picasa :) Jeg bruker ikke Photoshop.

Elisabeth

28.08.2013 kl.13:35

Kjære SØTE Kristina! Dette så helt nydelig ut! har selv prøvet med fetaost inni kyllingen, og surret seranoskinke rundt med pesto over som marinade! Det er også supergodt! Har kjøpt inn alle ingrediensene nettopp, men de hadde ikke kyllingfile! så jeg kommer til å prøve kalkunfile istedenfor.. Håper det går også, hva tror du? =) Keep up the good work! Du har en kjempe inspirerende og flott blogg!:D

Kristina Andersen

28.08.2013 kl.13:37

Det tror jeg går helt fint, kalkunfilet er jo også kjempegodt :D Tusen takk snille deg, og lykke til med middagen!

MJ

28.08.2013 kl.13:37

Takk for svar! :-)

Jeanette

28.08.2013 kl.15:29

fetaost med soltørkede tomater er sååå godt!

C

28.08.2013 kl.15:34

Dette så utrolig godt ut, og skal testes. Tusen takk for oppskrift.
C

helene

28.08.2013 kl.16:29

det så helt fantastisk ut! også mye godt som var oppi, nam! skal definitivt prøves ut - ingen tvil om det :) frista kjempemasse nå selvom jeg spiste for ikke så lenge siden!

Ida

28.08.2013 kl.20:10

Mmmm, fikk vann i munnen! Dette så bare utrolig digg ut! Må prøves iløpet av helgen... :)

Elisabeth

28.08.2013 kl.23:34

Jeg lager mye dette når jeg vil kose meg litt ekstra. Men et lite tips til deg; det e mye bedre med fersk mozzarella. Jeg brukte som regel ferdig revet før, helt til jeg oppdaget hvor fantastisk det er med fersk. Bare et lite tips, i tilfelle du ikke har prøvd, dette er vertfall min personlige mening. Ha en flott kveld:)

29.08.2013 kl.14:17

Nam! Det så utrolig godt ut!! MÅ PRØVES :)

17.09.2013 kl.13:03

Hvor er fatene fra?

Skriv en ny kommentar

hits