Kjøp, hold og oppdater i makeupbagen

annonse

Visste du at du bør bytte ut sminken din fra årstid til årstid? Ikke nødvendigvis alt, men enkelte ting er absolutt lurt å fornye. Den siste tiden har jeg derfor klikket hjem og testet ut litt ny makeup, valgt ut gamle favoritter jeg vil beholde og selvfølgelig kastet det som jeg mener er på tide å fornyes nå som høsten er rett rundt hjørnet. Her kommer mine tips til hva du burde kjøpe, beholde og oppdatere i sminkepungen din!

Eyeliner: Hvis du ikke allerede bruker eyeliner fast, så er det et must å gå til innkjøp av for å kunne lage smokey eyes/cat eyes som er super hot i høst. Det finnes utallige varianter i flytende og fast form på markedet, så her gjelder det å finne sin favoritt. Jeg liker utrolig godt Supefat eyemarker fra NYX. Anbefales!

Bærfarger: Bærfarger på både lepper og negler kommer for fullt og nyanser som bringebær og plommefarger er veldig tidsriktig. Mørkerøde lepper sammen med en enkel eyeliner gir en sofistikert og elegant look. Til negler syns jeg Studiomakeup sin neglelakk i fargen Rouge Infatuation er utrolig fin, samt Barry M sin i fargen Raspberry 273. Begge kommer i en nydelig, dyp plommefarge! På leppene bruker jeg denne lebestiften i fargen Divine Wine og Berry Liner til å markere forsiktig rundt.

Highligter: En highlighter kan brukes til å åpne blikket og er den perfekt partner til smokeyeyes og mørke skygger. Legg for eksempel highlighter innerst i øyekroken eller bruk den på de områder i ansiktet du ønsker å fremheve. Jeg liker å highlighte kinnebein, kragebein og overleppe. Det finnes både faste og flytende highlightere, her gjelder det å selv finne en favoritt. Mine to anbefalinger på dette området er Mary Lou (fast) og Glo Minerals (flytende).

Solpudder: Du kan trygt beholde solpudderet fra sommeren. Bruk det til å skape en fresh glød og bevare brunfargen lenger utover høsten. Jeg har selvfølgelig spart på min store favoritt, Too Faced sitt solpudder som lukter deilig sjokolade! Endelig har jeg fått det tilbake etter at jeg knuste mitt i forrige uke, haha.. Jeg er helt avhengig!

Metalliske skygger: Metalliske skygger er nydelig til gyllen hud og hvis du allerede har sminkevesken full fra sommeren er det perfekt å beholde disse til tiden vi har i møte. Hvis du leter etter et palett som inneholder alt du trenger av skimrende skygger så er Nude Tude fra theBalm en absolutt anbefaling fra meg. Denne har jeg hatt i sminkepungen gjennom hele sommeren og kommer selvfølgelig til å bruke den flittig i tiden som kommer.

Foundation: Hvis du er som meg og bruker mindre sminke om sommeren og har gått for en litt mørkere variant for å bli brunere, foretrekker mange å gå tilbake til en mer dekkende foundation på høsten. Her anbefaler jeg igjen Too Faced sin BB cream - den er helt super og dekker godt.

Blush: Oppdater den ferskenfargede blushen fra i sommer med  klare, rosa farger for å oppnå friske rosekinn. Her har jeg begynt å bruke Instain cheek stain fra The Balm, en god blush som sitter i timesvis.

Color splash: Sommerens color-splash trend med sterke farger fungerer også i høst og kan være kult til en mørk høst- garderobe. Oppdater den gjerne med neon farger! Ciate neon kit er bare råkult, når lakken tørker og det er mørkt ute lyser nemlig neglene opp i neon-lys. Loove it, disse lakkene skal bli flittig brukt på høstens moroheter!

Makeupbag: Denne høsten har jeg byttet ut min hvite bag fra Lulu's, med et annet norsk design. Makeup-baggen til MOO har fått plass, og jeg er storfornøyd. Den er så fin, og rommer akkurat det jeg trenger! Sminkepungen kommer i mange fine farger, selv har jeg valgt min i mosegrønn. Herlig farge nå som det går mot mørkere tider, jeg digger den!

Nå får dere -20% hos Coverbrands på alle produktene jeg har skrevet om over (eneste unntak er sminkepungen), og dette tilbudet varer ut førstkommende torsdag. Rabattkoden dere må bruke er «KA»

9 kommentarer

Stine

25.08.2013 kl.16:11

For et bruk og kast samfunn vi lever i. Du mener altså at til høsten skal alle bytte ut hver ting som finnes i hjemmet? Ikke alle lever i overflod slik som deg og kan fornye hjemmet for hver årstid. *sukk*

anonym

25.08.2013 kl.17:14

Å for et nydelig innlegg,trengte det nå.Takk for bra rabatter.

Kristina Andersen

25.08.2013 kl.17:36

Så bra du likte det! God søndag :)

Maren

25.08.2013 kl.17:44

Jeg tror ikke det var det Kristina mente med dette innlegget. Det er nok bare litt dårlig formulert. Det hun derimot mener er at man sminker seg jo gjerne annerledes på høsten og vinteren enn våren og sommeren. Og kommer derfor med tips til hva som er hot på sminkertrenden nå i høst. Dessutten vet vi jo alle at det er viktig å skifte ut sminke iblant pga bakterier, det er ikke bra å bruke samme pudderet i flere år feks. Det er nok det Kristina mente med innlegget. Er jo ofte foudation og andre ting som man har i en annen farge om sommeren fordi man blir brun på sommeren, det er derfor ikke bra å ta i bruk en ett års gammel foudation året etter feks, enkelte pudder osv. Prøv å bruk hodet når du leser slike innlegg så slipper vi at du snur og vender på ting i en feil retning når det ikke er slikt ment i det hele tatt. Bruk den energien du bruker på å væte negativ på å si noe positiv og ta deg en gåtur... Amen...

Irene

25.08.2013 kl.18:28

Det er snakk om sminke altså, står ingenting om interiør her, Stine.

Kristina Andersen

25.08.2013 kl.18:36

<3

Adrienne

25.08.2013 kl.19:59

Har prøvd too faced sitt solpudder og elsker det!! Må skaffe meg dette etter jeg har brukt opp det jeg har fra theBalm :) Blogginnlegg man setter av tid på blir som alltid bra, så bra jobba og et FLOTT innlegg :)

Kristina Andersen

25.08.2013 kl.20:37

Tusen takk, snille! :D

28.08.2013 kl.13:47

Hærlig innlegg, fint med noe inspirasjon:))
Har selv heilt dilla på å fornye i sminkepungen, e knallgøy!
Hvilken farge bruker DU forresten i den BB creamen?
Vanskelig å finne ut av når man ikkje har prøvd det, kjipt å få hjem feil!

Skriv en ny kommentar

hits