Det er aldri for sent å begynne på nytt

.. det er aldri for sent å være lykkelig! Disse ordene vil jeg at dere alle skal huske på, tenkte det kunne være fint med en liten peptalk denne mandagsmorgenen. Er du på en plass i livet ditt du ikke liker, så gjør noe med det. Forandre det, du er heldigvis ikke et tre som må stå på samme plass! Det er aldri for sent å snu, ta en annen vending og endre på noe du ikke trives med. Det er aldri for sent å begynne på nytt, det er aldri for sent å være lykkelig. Dette er fine ord å ta med seg i livet! :-)

Jeg våknet til melding av Camilla om jeg var klar for trening sammen, og det er jeg selvfølgelig! Heldig jente som har så spreke bestevenninner, ikke sant? Æ liår det! Vi skrives litt senere, ønsker dere alle sammen en super start på en ny og fin uke ♥

12 kommentarer

S

12.08.2013 kl.10:22

Dette var virkelig noko eg trengte å lese idag!

"Everyday is a new beginning, take a deep breath and start again." - ha ei fin dag, Kristina!

anja

12.08.2013 kl.10:24

Så gode ord. Jeg tok en sjanse, bega meg ut på noe nytt og skummelt, men bra. Det var for en god sak kan man vel kalle det. Men endte opp med et litt sårt hjerte...Men man kommer seg vel ut av det også, men det er ikke noe godt i det hele tatt når det står på.

Hilsen anja

Haldis

12.08.2013 kl.10:54

Ååå, fantastisk <3

12.08.2013 kl.11:05

"Jeg er så glad, jeg formelig strutter av glede og lyst på livet. Jeg er verdens lykkeligste, jeg jobber så hardt, jeg er så god, jeg er så flink. Jeg sier jaaaaa til livet, jeg er sååååååååååååå lykkelig"

Kan bli LITT teit. Btw, Jeg er såååååååååååååååååå lykkelig <3

12.08.2013 kl.11:38

De ordene traff meg, Kristina - jeg står nemlig overfor et vanskelig jobbvalg, hvor jeg evt må si opp en trygg fast jobb som jeg egentlig vil ut av, mot en mer fristende jobb, men den er ikke fast og stabil foreløpig...spm er om jeg tør å sate på det utrygge, spennende, eller fortsette i den samme tralten..vanskelig!
Ønsker deg en fin dag :)

Kristina Andersen

12.08.2013 kl.12:04

Vet du hva? Sats på det som føles riktig for deg, og det som vil gjøre deg glad :) Det er så utrolig viktig! Jeg tror at hvis man gjør det man liker, så liker man også livet sitt og vil automatisk gjøre det bra. Lykke til med valget ditt :) Ha en fin uke!

Kristina Andersen

12.08.2013 kl.12:05

Helt sant! Ha en kjempefin dag :)

Camilla

12.08.2013 kl.13:25

De ordene har jeg prøvd å si til mamma, men hun sitter bom fast i fortiden.(jeg har et litt komplisert liv, noe som sikkert moren min har hatt også, men hun har valgt å ikke si noe til meg, som fører til at jeg får et sånt liv også) Men poenget mitt er at vi ikke kan gjøre noe med det som har skjedd. Uansett hva man har opplevd i livet, må man gi slipp, komme over det og man kan faktisk starte på nytt og fortsatt ha et fantastisk liv! Det har bare noe med innstillingen. Selv føler jeg mamma trenger hjelp til å komme i gang, alt hun gjør, tenker og sier er negativt, så det blir ganske vanskelig for meg å kunne være den jeg vil være, men jeg prøver jo så godt jeg kan!

Kristina Andersen

12.08.2013 kl.13:53

Helt sant.. Det er så viktig å tenke positivt og å gå i riktig retning! håpr det løser seg for deg, stor klem :)

Sara Vinland

12.08.2013 kl.14:00

Gode ord, Kristina! Håper du får ei fin uke :-)

helene

13.08.2013 kl.02:56

disse ordene trengte jeg nå! tusen takk for det kristina :) alle har sine ups and downs. men om man klarer å la det negative holde seg utenfor så klarer man som regel å holde seg positiv også. også veldig viktig å gjøre noe med det som drar ned humøret, og også få snakket ut om problemene :)

Linny in Australia

13.08.2013 kl.11:38

Fantastisk blogginnlegg, Kristina!

Skriv en ny kommentar

hits