Sommerfavoritter til huden

annonse

Jeg har noen absolutt must haves til kroppen, spesielt nå som det er sommer! Og nå har Coverbrands en kampanje gående, som gir -15% rabatt på alle hudprodukter. Både til ansikt og kropp!

Selvbruningsspray fra SunSpa

Denne har jeg brukt fast i alle år, noe dere som leser bloggen min vet. Dette er en flott selvbruningsspray som gir en naturlig varm og den fine rett fra stranda gløden vi alle vil ha. SunSpa sin selvbruning lukter heller ikke vondt, noe som er et stort pluss! Den inneholder ikke parabener, men masse E-vitamin og aloe vera som mykgjør huden. Perfekt hvis du vil freshe opp brunfargen din nå i sommer, jeg bruker den alltid før jeg skal ut på vift. Et absolutt must have!

Peeling til kropp og ansikt fra MD Formulations

Denne fjerner døde hudceller og gjør huden babymyk. Toppers å bruke før selvbruning, så slipper du å få skjolder! Jeg liker også å peele meg rundt to ganger i uka nå på sommeren, fordi peelig av huden gjør at brunfargen holder lengre og setter seg bedre. Den fjerner også hard hud på problemområder på albuer og føtter. Den kan brukes både i ansikt og på kropp, så dette er et supert produkt som er min faste følgesvenn i dusjen.

Lindrende og avkjølende maske for øynene

Pads som er dynket med Aloe, Collagen, Q 10, Vitamin A og E. Disse er perfekte enten du vil fjerne hovne øyne på morgenen, før en fest eller når du slapper av om kvelden. Eyedews passer uansett når du ønsker å gi deg selv og ansiktet en liten løft! Disse kan brukes hver dag, eller som jeg gjør - når jeg skal noe spesielt og ønsker å se ekstra fresh ut

Roll-on for inngrodde hår og hudirritasjon etter barbering

Denne lille saken er utviklet for å behandle inngrodde hår, hevelser, rødhet og irritasjon som ofte kan komme med barbering. Det er så vanvittig irriterende når man blir rød rund bikinilinjen eller på leggene etter barbering, så da er denne genial å rulle over. Da forsvinner all irritasjon, og man er klar som et egg for stranden! Denne kan brukes av både menn og kvinner.

Kokkos-solkrem, min bestevenn i solen

Verdens beste solkrem med herlig duft av kokos når man steker for fult i solen! Den gir en enormt dyp og fin brunfarge, og er vannfast i opptil to timer. Denne har faktor 15, så den passer godt på å beskytte huden din fra de sterke solstålene. Jeg bruker også oljen fra LeTan sin serie, og den er også fantastisk god.

Håper dere likte tipsene mine! Det er som sagt -15% på alt av produkter til huden, så her er det penger å spare. Coverbrands fører utrolig gode merker som St.Tropez, REN, Ole Henriksen, Burt's Bees, bareMineralds, MD Formulations og andre flotte merker. ♥

11 kommentarer

anonym

04.08.2013 kl.17:37

Takk for alltid gode tips og rabatter fra deg.

Kristina Andersen

04.08.2013 kl.17:45

Koselig å høre!

Jannep

04.08.2013 kl.17:58

Hvor lenge varer rabatten?
Du er super, ha en fin søndags kveld :)

Kristina Andersen

04.08.2013 kl.18:33

Ut neste uke, troooor jeg :)

Cathrine Pettersen

04.08.2013 kl.18:39

Håper det går greit med deg, tross omstendighetene! :) En god klem sendes

Kristina Andersen

04.08.2013 kl.18:46

Så snilt av deg å tenke på meg. Tusen takk!

04.08.2013 kl.18:54

Hei:) jeg lurer på om du har planlagt å få inn flere "beastmode" singletter? Har veldig lyst på en og har ventet over en mnd ser du, men de dukker aldri opp^^ den er så pen!

Kristina Andersen

04.08.2013 kl.19:36

Skal sjekke i morgen om vi har noen rester på lager :)

Kristina r.

04.08.2013 kl.20:48

Funker den mot røde prikker bra?:)

Silje Andreassen

04.08.2013 kl.23:13

Kjempefin guide! Elsker også sunspa og skrubben til md formulations! :) men skrubben skal man vel strengtatt være litt forsiktig med nå om sommeren hvis man er mye ute i solen :)
Digger bloggen din, stå på du herlige jente!

Kristina Andersen

05.08.2013 kl.08:40

Absolutt!

Skriv en ny kommentar

hits