Onsdagsfrokost

God morgen, mine aller beste lesere ♥ Har dere sovet godt inatt?

Jeg stod opp grytidlig for å prøve meg på en hjemmelaget protein-is, så nå står den i frysen for å kjølne seg fast. Blir spennende å se hvordan resultatet blir, jeg har selvfølgelig tenkt å dele det med dere hvis det blir så bra som jeg tror. Hurra for nye oppdagelser på kjøkkenet! Jeg fikk ikke plass til alt i isformene mine, så da ble det restene til frokost i en stor skål. Og det smakte helt fantastisk, mmm! Anyways, nå skal jeg avgårde i dagens første møte, så blir det trening og en tur til hudpleieren etterpå. Vi sees igjen om litt!

5 kommentarer

Sandra

31.07.2013 kl.14:33

Hei Kristina! Du ser fantastisk ut :) Jeg lurte på om du som meg og mange andre har gått opp noe i vekt i sommer og i så fall hvor mye? Stresser du mye med det og har du noen lure tips og komme med? :)

Kristina Andersen

31.07.2013 kl.16:22

Orker ikke ha noe tema om det her på bloggen... Ikke heng dere så opp i vekt, kos dere i sommer og bare nyt livet og mat og hva enn dere måtte ønske :D

Celine

31.07.2013 kl.23:03

Gleder meg til oppskrift hvis den ble vellykket ;) bloggen din er til stor inspirasjon

helene

02.08.2013 kl.12:57

tell us about it! ååh, hørtes dødsgodt ut :D er deilig med sunne ting som smaker himelsk og er bedre enn det usunne. sånn har jeg det med frukt og godteri. om jeg og mamma er på butikken så velger jeg alltid frukt fremfor godteri, er jo såå mye bedre :D

Heloise

06.08.2013 kl.15:47

Kan du legge ut oppskriften? :) Har lett etter en vellykket slik oppskrift lenge! Hadde vært gøy med diverse andre proteinoppskrifter også, feks til smoothie eller pannekaker eller hva du lager med en sunnere vri. Med produkter det er lett å få tak i :)

Skriv en ny kommentar

hits