Surrehode nr.1

I dag gikk ingenting etter planen, tror dere ikke at dette surrehodet har klart å miste bilnøklene? Hvordan er det mulig! Jeg har endevendt leiligheten, men finner de ingen plass... Så i dag har jeg syklet rundt svett fra møte til intervju til jobb, lite kult og veldig typisk meg at slikt skjer når jeg har viktige ting på agendaen. Helt på normalen! Nå har jeg heldigvis fått kommet meg hjem, leiligheten har blitt vasket og friske blomster står på bordet. I kveld skal jeg ut å spise med Hilde, gleder meg en haug til kvalitetstid med bestisen min ♥ Hva gjør dere i kveld?

10 kommentarer

Lena Ludvigsen

26.07.2013 kl.20:44

Gud hvor fint du har det:)

26.07.2013 kl.21:21

Har du kjøpt deg bil Kristina?:)

helene

26.07.2013 kl.21:36

får du ordnet det og skaffet nye nøkler? håper på det hvertfall. er typisk meg og det der, og jeg er også et skikkelig surrehode. håper dagen din ble bra selvom du mista nøklene og måtte ty til sykkelen :D

Mia

27.07.2013 kl.10:09

Hei Kristina!

Jeg er ei jente på over 90 kilo, og det har jeg vært en god stund. Jeg har et ønske om å gå ned i vekt og få en markert og fin kropp jeg trives å bo i. Problemet er bare at alt sammen bare blir med tanken. Jeg vet at du selv har vært misfornøyd, og at du har kommet deg laaangt i treningen, og derfor lurte jeg på om det var noen mulighet for deg å lage et eget innlegg for oss som vil gå ned i vekt? Da tenker jeg på hva man kan spise, hva som er sunt, og hva man bør holde seg unna. Om du vet om noen youtube-videoer - og om det er noen plasser på nettet man kan kjøpe treningsklær? Bortsett fra GetSporty, selvfølgelig! Digger den siden, men jeg har ikke penger til å kjøpe noe til den prisen ennå.. :/ Synes det er så tungt å være så mye større enn samboeren min, ikke at det burde ha noe å si, men det plager meg likevel. Det er tungt å bøye seg om jeg mister noe på gulvet, og slik vil jeg ikke ha det når jeg bare er 20 år gammel.. Den eneste treningen jeg får er når jeg må gå opp alle trappene til leiligheten, da holder jeg på å dette om når jeg er ved inngangen min. Haha, jeg må nesten le litt av meg selv her jeg sitter.. Du er flink, Kristina! Gjerne send litt kondis, bra kropp og motivasjon denne vei!

Vil bare at du skal vite at du er en stooor inspirasjon! Har fulgt deg i massevis av år, er bare ikke så flink til å kommentere. Klem!

Kristina Andersen

27.07.2013 kl.10:26

Jeg syns du skal oppsøke en Personlig Trener, det er den beste invisteringen du kan gjøre for deg selv :) Masse lykke til! Koselig at du leser bloggen min, stor klem til deg Mia :)

Kristina Andersen

27.07.2013 kl.10:27

Nei, jeg låner en venn sin :)

Kristina Andersen

27.07.2013 kl.10:27

Tusen takk!

Kaja

27.07.2013 kl.12:06

http://siljemariela.com/fat-attack-2013/

Dette hjalp meg, kanskje litt dyrt, men du eier programmet og dietten for resten av livet og kan gå på den så mange ganger du vil. Du får et fantastisk resultat om du er villig til å jobbe for det, og her trenger du ikke tenke bare gjøre som det står. Men les hva som står på siden du, skal ikke reklamere her.

(jeg tjener ingenting på å reklamere på dette, bare vet hvordan det er å misstrives i egen kropp og vil gjerne hjelpe andre til å også bli litt mer fornøyd)

Tanja Veronica

29.07.2013 kl.21:44

Leiligheten din er så fiin :-) Kunne du laget ett innlegg med noen interiør ønsker du har? :-)

09.08.2013 kl.18:50

Hei hei, Gu så koselig du har det :) kunne du fortalt hvor du har kjøpt de ulike tingene? :) kjempe blogg!!

Skriv en ny kommentar

hits